133

Анонимен

преди 9 години

До Рядко пиша тук 164Ето това се казва умник .От техническото или консерва си..нали се сещаш ,че през 1984г до Калотина не пускаха без открит лист ,а ти "случайно"си емигрирал.Не ви ли омръзна да громите и да броите последния час на Чичо Сам.Ти само гледай как спонсорите ти от Голямата бензиностанция ще се срутят пак.И как си жив от това ГМО и Шистовия газ ?излагаш се .

132

Той е

преди 9 години

Поредната американо-еврогейска, пропагандна статия, не искам да я коментирам! Същите изтъркани лъжи, от месеци насам! Само едно не разбрах - защо еврогейовете ще дават на Украйна, от чий бюджет? От тоя, в който и ние им наливаме, всяка година? Е, някой да ни е питал, дали искаме да спонсорираме украинската хунта? Сигурен съм, че мнозинството ще са против!

131

Анонимен

преди 9 години

До Анониментова са неща които не можем да контролираме,но независимостта от руската газ можем !

130

Анонимен

преди 9 години

До Рядко пиша тук..не знам как е умряла тая американска мечта, като живота си върви, трудно е да имаш къща ама иначе какво препоръчваш ? русия и сев. корея ?

129

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНямаше да стоим на студено зимата ако усъ не бяха разбутали цяла една държаван,но да отговоря на въпроса ти напълно само ще добавя да погледнеш малко по-далеч от носа си.Разбери ме правилно,ако можеш.

128

Рядко пиша тук..

преди 9 години

Емигрирах от Родината си през 1984г.Обиколил съм почти целия свят-такава ми е работата.Моето мнение е,че западните държави тръгнаха по много неправилен път-най-вече Е.С.Дори европейците считат вече,че Е.С.е най-голямата афера на 21 век.По повод САЩ-пика на икономиката им беше през 80год-сега вече никога няма да я има тази икономика и тази сила-в момента ги крепи само долара и вмешателството им в чужди страни.Американската мечта умря,затова няма да има нов Маршал,а само нови войни с помоща на САЩ

127

Анонимен

преди 9 години

До До пешо шевронапарите не са всичко , вярно е. но искаш ли да стоиш на студено зимата ?

126

До пешо шеврона

преди 9 години

Не се радвай момче че у нас ще започне добив на шистов газ.Ако това стане край на природата ни и подпочвените води.Порови се малко в нета и ще разбереш чудовищните последици от това.Тази земя е минала през векове и все още е използваема,но при добив на шистов газ запо-малко от 5 г.раковите заболявания и мизерията на хората ще е неуписуема.Като поживееш малко повече и ще разбереш че парите не са всичко,важното е да остане за тези българи след нас среда която е по-добра от сегашната. Със здраве.

125

Анонимен

преди 9 години

До ПЕШО ШЕВРОНAпешо, не само шистов газ, вече и шистов нефт добиват. очаквам да пускаш сондите скоро и в бг, иначе минавката ще е голяма...

124

а

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !и ще намалява още населението, преди не намаляше защото границите бяха затворени, всеки кадърен е вече напуснал българия, останаха IT и call centers които вървят, но като цяло държавата загива,най-лошия мат'рял е там.

123

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Полюции на болен краварски мозък. Като ще им помагате, вадете поне 4 000 000 000$ и им платете дълговете към Газпром.------а бе човек, има много по-належащи проблеми в една държава от това да платят на газпром.

122

Анонимен

преди 9 години

Каква Австрия,една Чехия е много по-подредена държава благодарение на западните предимства,сравнете Чехословакия с Чехия и ще ви стане ясно защо Русия и всички поробени от Русия държави бяха мизерни като самата Русия,а когато изберат западния алианс стават модерни и подредени държави.

121

Анонимен

преди 9 години

План Маршал,демек пак САЩ да плащат. А кога ружснаците са плащали на чужди държави за възстановяване на щетите им след военни действия? Руснаците само акъли дават. Винаги им е била и им е мизерна държавата. На малкия пръст не могат да стъпят на една Австрия,камо ли на някоя друга държава като стандарт икономически.

120

Членска карта №7

преди 9 години

До АнонименИ как се държи!?? Ако продължи да им дава безплатна газ, това ще съвпадне ли с очакванията ви!???

119

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм очаквал, че Русия ще се държи така към Украйна. Това е престъпление.

118

Членска карта №7

преди 9 години

След демократичния пробив през февруари...Ай да Аслунд!!! Ай да сукин сын!!!

117

Анонимен

преди 9 години

И план Маршал няма да помогне. Парите ще бъдат окрадени от управляващите и изнесени на запад. Общо взето план Маршал за Украйна ми звучи така:Дайте с евросредства да захраним западните банки, че заминават...

116

Членска карта №7

преди 9 години

Не видях да е споменал и за боинга, дето някой то свали... Сега и той се спотайва и чака План Маршал!

115

Членска карта №7

преди 9 години

*** на болен краварски мозък. Като ще им помагате, вадете поне 4 000 000 000$ и им платете дълговете към Газпром.

114

Анонимен

преди 9 години

До neoбе вземи са скрий някъде