32

vesko02

преди 9 години

Със сигурност повече от половината полицаи не са за там.

31

Анонимен

преди 9 години

До ssТова,което сте написали са пъли глупости! Девойката не е казала,че мъж и е правил обиска! Стига с опорните точки! А и вече се съмнавам,че не е поръчково задържането на племенника на президента-най малкото виждат фамилията и правят връзка!Дали не е с цел сплашване?

30

бг

преди 9 години

До ужасДа за жалост нещата са точно такива! Може би трябва да не си мълчим,да не се страхуваме да питаме,да участваме в подкрепа на жертвите на полицейския произвол като това момиче,защото всички сме били свидетели на полицейкото безхаберие! Трябва нетърпимост и повече гластност към подобни нарушения!

29

ss

преди 9 години

нещо да кажете и за "добрия" племенник на президента дето минава по негови думи на "дълго жълто" и незнае,че това е незаконно, незнае също ,че и посягането на полицай също е такова, после се чуди защо са го плибрали :) , таз девойка ония ден каза че мъж и е правил обиска,днес че е била жена полицай накрая ще окаже че е била предрусала и се е натискала с някой пиколо и да не я изхвърли спонсора и лъже

28

?

преди 9 години

без полицията не става разпределяне на наркотрафик и контрабанда! Проституцията също се слави с протекцията от полицаи.Защо са толкова много полицаите? Какво отчитат? Какво произеждат и най вече в ПОЛЗА ли са на обществото или са в тежест и те са част (,може би не всички)от организираната престъпност

27

Анонимен

преди 9 години

До Не кукаА на полицията вярваш ли? Хм ти си единствен който не вярваш на студентката и защо ли? -прозрачен си! Що и е на момичето да си измисля подобна гавра и да се излага публично? За жалост всички знаем как полицаите демонстрират власт

26

Не кука

преди 9 години

Не вярвам на 20-годишната студентка Борислава Латинова

25

бг

преди 9 години

До ЧиновникДа всички ние сме свидетели на некоректното и долнопробно поведение на полицаите! Не им вярвам изобщо,а и кой ли им вярва.Всички сме свидетели на полицейски произвол,опит за подкупване и нехуманно отношение.Ще отречеш ли? Иначе си спретнали полицаите протестно шоу,когат се заговори за реформи в пенсионирането.Смешници не искам за такова поведение да давам и стотинка от данъците си в полза на такива полицаи!

24

Иво

преди 9 години

До ЧиновникКаво да ти доказвам, че куките са корумпирани ли, ти да не живееш на Юпитер.

23

Анонимен

преди 9 години

За съжаление полицаите ни са изключително *** и комплексирани парчета...

22

ТРЪН!

преди 9 години

До ИвоДа, полицията е дискредитирана, но народа е 100 пъти по- дискредитиран. Състоянието на държавата е пряко следствие от манталитета на народа.

21

?

преди 9 години

До ЧиновникНа кое казваш глупости? Всички трябва да сме съпричастни на несправедливостите,защото всеки е потърпевш по един или друг начин от българската полиция,така че всички сме съпричастни!Естествено,че момичето няма ей тъй да се унижава и тормози без причина! Нещо трябва да ес направи,за да не могат когато искат безнаказано полицаите да тормозят хората!

20

До-22

преди 9 години

Няма значение какво са правили и бъркали,няма право на улицата *** ли си бе ушак.

19

Чиновник

преди 9 години

До ПРОДЪЛЖЕНИЕРазполагаш ли с някакви доказателства, с които да докажеш обиненията, които отправяш?

18

Иво

преди 9 години

До ТРЪН!ДА ПОЛИЦИЯТА Е ДОСТАТЪЧНО ДИСКРЕДИТИРАНА ИМА ЛИ НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ,ТОВА МАЛКО ЛИ Е УМНИКО.

17

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 9 години

Крайно време е за промяна.Държавата ни е малка и бедна,за да издържа толкова много полицаи,които само констатират,рекетират,глобяват и респектират гражданите! Не може с такова поведение,и отношение да се има доверие на полицията.Трябват реформи!Трябва поемане на отговорност нали г-н Светлозар Лазаров?-дайте примерМВР,ПРОКУРАТУРА И ПОЛИТИЦИТЕ СА ОКТОПОДА!

16

ТРЪН!

преди 9 години

До До ТРЪН!*** е този, който вярва безрезервно на всяка едностранно поднесена информация. Ти да не би да си запознат с всички факти по случая, че така щедро лепиш етикети?

15

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден на полицаите трябва да им бъде повтаряно, че заплатите им не ги дава министъра на вътрешните работи, а народа. Този народ към който те нямат необходимото уважение и респект.

14

Victimized

преди 9 години

Днес.бг вие се сетихте да отразите случая , вече няколко дена ни вопъл ни стон ...

13

Чиновник

преди 9 години

До До ЧиновникХайде, стига вече с тези опорни точки. Ако имаш да казваш нещо по същество, давай. Ако ще ми цитираш някакви заучени фрази, значи няма какво да говорим.