25

Въпрос

преди 9 години

След като прочетох 28 коментара, разбрах колко зле са ГЕРБ и че не трябва да гласувам за тях.Не разбрах обаче за кого да гласувам. Кой е свестен и има шанс на изборите? Кой ще оправи България?Кажете бе, плювачи негативни. Или само знаете да плюете по форумите. Нещастници!

24

ivan

преди 9 години

...а дано Цвети иначе ще трябва да видиш от първа рака какви са луксовете в затвора и дали е вярно 'онова' за мъжката любов в затвора!

23

se

преди 9 години

За да нямате мнозинство няма да гласуваме!

22

Анонимен

преди 9 години

С измама може би да, но ако ги нямаше вашите шайки от ДПС и РБ, нямаше и да си помислите за власт.

21

Анонимен

преди 9 години

niama da se varna nikoga v tazi darjava ako takiva *** pak doidat na vlast,toia zvetanov vmesto da e za godini na toplo e mediina zvezda,a za tapia mu chef TIKVATA prosto mi e trudno da nameria normalni dumi s koito da ne obidia chitatelite,tia hora sa po zli i ot satanata

20

Родопче

преди 9 години

Убеден съм, че този само 10 гр. в малоумната тиква могат да го оправят... ....тоз що не е в пандиза?!?!

19

Лошия порок

преди 9 години

....на властта е че се самозабравят и прекалява със самолюбието.Бяхме свидетели на много такива(вече забравени )политици по време на прехода.Някой премат политиката като средсво за забогатяване,други се мислят за вечни но малцина са тези които искат да дадът всичко от себе си и като не могат да предложат нещо ново се оттеглят.

18

СЛЕЙЪР

преди 9 години

СЪДЕН И МУТРА НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ -СРАМ МЕ Е!!!

17

Даола

преди 9 години

Отвратително е с какво настървение ГЕРБ се бори пак да докопа властта. Да бяха се трудили по тази начин, когато бяха на власт, може би щяха да са полезни. Борисов хвърли оставка, когато разбра, че не може да се справи с недоволството на народа.Сега пак иска да се пробва, защото какво да работят такива като него и Цветанов ? Но не разбирам как могат да бъдат толкова нагли. А пък масата, която ги подкрепя е модел за стадо.

16

Анонимен

преди 9 години

Този е толкова противен, че не знам как сам се понася.

15

Бръчков

преди 9 години

Само в България може престъпен *** като Цветанов с ефективна 4 ри годишна присъда да се хили на целият народ...... пази Боже герберастите крадливи да се върнат на власт !

14

Sad one

преди 9 години

Гласувах за ГЕРБ на предходните избори, както и на евроизборите, обаче... Съм толкова разочарована от това, което в момента правят през служебното правителство. Назначения на техни хора, секретарката на Борисов в момента е секретар на служебния финансов министър, главния секретар на Министерство на Финансите е същата, както по времето на Дянков, а тя е известна с това как се е издигнала, а и как краде от обществените поръчки, интересни назначения в митниците и още... Държат се, като дерибеи...

13

Анонимен

преди 9 години

това е един самодоволен шестак.

12

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ЩЕ Е 1 НА ИЗБОРИТЕ, НО БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ Е ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА.

11

халифакс

преди 9 години

системата ни избирателна е кристално ясна:-гласуваш---- и губиш-не гласуваш-- и пак губиш

10

служебна победа

преди 9 години

Герп може да са 1, само ако гепат вота на дребните партии. Те и досега така печелят само благодарение на дефекта на избирателната система,

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6Такива като теб може и да си заслужават Боко Цоко но аз не смятам че имам вина чебългараците са прости и неуки.

8

Раннобуден плювач

преди 9 години

Цецо, ти що не си в панделата?

7

123

преди 9 години

Бе МУХЛЬОООООООООО, КЪФ НОМЕР ЕДНО БЕЕЕЕЕЕ, ЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА БЕЕЕЕЕЕ. ИЗРОДДДД, МАХАМ СЕ ВЕЧЕ, НЕМОГА ПОВЕЧЕ КРАЙЙЙЙ

6

Анонимен

преди 9 години

След като правителството на Роската организира изборите, как ще се съмнява в това.