164

До 266

преди 9 години

То и всички *** имат мобилни телефони и сателитни чинии,но получават помощи за бедни.Какво ще кажеш???

163

Анонимен

преди 9 години

Затова борбата за власт е безмилостно жестока.

162

Анонимен

преди 9 години

До АБЕ ВЕРВАМ ВИАйдееее - пак пропагандата от позитано. Я кажи от кой си по-беден? Защо всички пишлемета на по 7 години имат чисто нови айфони като сте толкоз бедни бе?

161

БРАННИК

преди 9 години

А ако не ги получим, кого да виним?! Защото, като ви гледам капацитета...........

160

Анонимен

преди 9 години

До 33333Ми занимавай се и ти с банкерство бе - кой те спира? Че червените ти вождове ще ти фалират банката - факт - на ти КТБ. А защо забравяш, че над 60% от всички постижения в медицината се дължат именно на Израел? Защо едни витамини не направихте, а после пак някой ви е виновен. НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА РЕВЕТЕ КАТО П*ТКИ, А НЕ СИ ПРИЗНАХТЕ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА БЪЛГАРИНА?????

159

Анонимен

преди 9 години

До 264Провери какво се случва по оперативните програми и тогава говори. Има хиляди проекти за които да се кандидатства, а никой, ама никой не кандидатства. Защото е по-лесно да седиш в селската кръчма и да мрънкаш, вместо да си размърдаш тлъстия г*з.

158

Анонимен

преди 9 години

Махате около милион от населението - мъртви души за избори - остават има-няма 5.5 милиона. Махате още един милион, който още по документи се водят българи иначе повече няма да се върнат, махате бабите и децата и работоспособното население стана под 2 милиона. Смята ли някой, че данъците на 2 милиона стигат за ремонти, нов транспорт, ремонти и консумативи в училищата(компютри, мебели и т.н.), Ако на тях разчитахме, Витошка още щеше да е разкопана. Истината е, че каквото е сторено е с пари от вън.

157

Анонимен

преди 9 години

262-ри , кой ти ги дава на тепсия бе *** ?!

156

33333

преди 9 години

НЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ, А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ. ТЕ НЕ СА ЧАСТ ОТ НАРОДА. ТАКА ЧЕ МЕН ТОВА НИЩО НЕ МЕ ГРЕЕ.ДО 262АКО МИ ПОКАЖЕШ ЕВРЕИН, КОЙТО ДА КОПАЕ НИВИТЕ ИЛИ ДА Е МИНЬОР В ЧУЖДА СТРАНА, ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯ. ЕВРЕИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ЛЕСНИ СПЕКУЛАТИВНИ ДЕЙНОСТИ КАТО БАНКЕРСТВО И ЛИХВАРСТВО НАПРИМЕР.

155

Стрина Вуна

преди 9 години

Що ли ми се чини ,че тия милиарди ще ги видим толкова колкото видяхме милионите за наводненията!

154

ии

преди 9 години

7 години = 7 миларда внасяме(наще хора) "Правят пак онези проекти", странички във фацето и т.н. от 16 милиарда реално правим проекти за 80% (а това е страшно нереално висок процент) = 12.8 МилиардаОбаче EU ни спира 35% от проектите заради далавеки - остават ни 8.32 милиарда.30% се връщат обратно защото се правят от EU фирми остават 5,8 милиарда.и т.н. и накрая нашето служ. правителство дава бонус още едни 750 милиона лева за тези проекти. (като преди 2 дена)

153

Анонимен

преди 9 години

По скоро ще получи една изправена краставица.

152

анонимен

преди 9 години

Четох биографията на Кристалина Георгиева.Колко много се учудих от този вундеркинд и уникат който имаме в тези български ширини.Много хора се издигат бавно по стълбата на успеха.Представете си тази извадка ГЕОРГИЕВА от преподавател на лекции веднага скача в лоното на Световната банка.От биографията на тази жена се вижда ясно и точно коя е и по какъв начин се е добрала до тоя пост.Поредната лобистка.

151

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо си мислех и аз - всеки българин може да има по 1 милион и да останат.А то все няма пари и бюджета изпразниха са 2 седмици !

150

Шаран -БГ

преди 9 години

От всички глаголни времена найобичам бъдещето! И все във необозримото бъдеще ще ме "оправят"! От тотко Сталин до дядо Симеон, през бай Георги , Тато и Боко, все ме "оправят" И ми е едно хубаво, хубаво, хубаво... Не мога да разбера само, защо от толкова хубаво децата ми и внуците ми са пръснати по света като пилци от ястреб? На нашите крадливи управляващи и 7000 милиарда да им дадат, ПАК ще намерят начин да ги усвоят!!! Моля те Европо опитай и Гърция ще ни *** праха!!!!

149

само да попитам

преди 9 години

А колко внася Украйна и колко получава от ЕС за да държи фашистите в Киев на власт?

148

Анонимен

преди 9 години

Щом България е най-големият бенефициент и то с огромната сума 16 млрд. , при това за 7 години , работата с този ЕС е много зле ...И е написано така, сякаш някой прави дар на България ! Това са си български пари. Все едно си си ги спестил и после постепенно си ги харчиш ! Каква е ползата от файдата ?!

147

мнение

преди 9 години

Как може тая посредствена жена да се счита за част от елита? Само това и изказване говори колко проста и посредствена е тя!!!!!!! Добре, че е яко свързана с ДС и кръга Капитал иначе и досега щеше да се кланя доземи в Световната Банка и щеше да световно ниезвестна...

146

СТОТИЦИ МЛРД

преди 9 години

загуби БЪЛГАРИЯ заради ограниченията на ЕС и затварянето на заводите, ликвидирането на модерното селско стопанство. Само износът на домати за СССР бе повече от годишната милостиня от ЕС. Като сметнем и вноските за ЕС и факта, че повечето пари от ЕС потъват в джобовете на чиновниците или се връщат пак на западни фирми - РЕЗУЛТАТЪТ МНОГО, МНОГО НА МИНУС

145

Джон

преди 9 години

Тея пари не влизат в джоба на обикновения българин, тук заплатите се държат изкуствено ниски. Така че какво ни ползва ако получим и 200 милиарда?, тея пари се преразпределят в тесни кръгове, предимно такива около партиите.