205

Бостан

преди 9 години

До Анонимен 265Ужас,евтина *** пропаганда нефта сорт Брант(като руския) в момента е около 105$ ,а в бюджета са заложени 90$,лошо ще става за тези които купуват защото тенденцията е за поскъпване.Дай някоя друга опорна точка за фалит ,тази не върви,ще ти спрат парите от соросоидната централа и след това ще ходиш на магистралата.

204

pepe

преди 9 години

Глупав народ. някакви червени типове плюят и казват, че това което се вижда не е това. Края на работен ден бил, кетчупа не бил руски - ГЛУПОСТИ!!! Абе аланкоолу този магазин наистина си прилича на СОЦ отвсякъде, в България(с изключение на комуниста Ковачки такъв магазин няма), няма и в Европа, няма и в Щатите. Горките обикновени Руснаци, страдат от ненормалници, които от 100 години ги подлагат на ГЕНОЦИД.Искам децата ми и аз да сме от правилната част на света - с пълните магазини!!!

203

БостаН

преди 9 години

Ей най-после ги захраниха *** *** с някакъв материал.Сега два дена има да ядат *** срещу Русия,измислена снимка от друг *** и продажните медии веднага я раздуват е дейте още снимки де, дайте и видео.Руснаците живи да ги оплачеш,парите в тях,газа в тях,нефта и той,златото и то,о боже колко *** мъка има на този свят

202

Анонимен

преди 9 години

Не ги мислете *** - огледайте се тук!

201

младен

преди 9 години

"Особено засегнато от забраната за внос е предлагането на прясно месо, хляб, сирене и...."Аре бе! Точно тия продукти са местно производство. Тия ептен ни фанаха за шарани. Виж сьомгата и разни такива деликатеси може да ги няма ама точно тия изброените...***. И само не можах да разбера как "внос на месо" се връзва с "прясно месо". Я да бегат с тая дезинформация некъде другаде.

200

Анонимен

преди 9 години

Нормално, необходимо е известно време за да се уточнят детайлите, да се подпишат договорите и да започне регулярна доставка на месо от Южна Америка. Не случайно Путин беше там. Всичко е точно пресметнато и калкулирано. Радостта на ЕС няма да трае дълго. Лошото е, че веднъж утвърдят ли се бизнес контакти с Аржентина,Бразилия и т.н. после никой в Русия няма да иска продукция от ЕС

199

Анонимен

преди 9 години

*** русофили, вижте как изглежда благоденствашщата матушка!както рафтовете в БГ по времето на Луканов: МИЗЕРИЯ!!!!!!!!!!!!!

198

Анонимен

преди 9 години

Aгресорите от русия ще ядат на запада оная работа!Понеже са много отворени.А ще става и по-зле.

197

под диктовка

преди 9 години

Статията е написана под диктовката и с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру! Цру най-голямата терористична организация в света!

196

до 255

преди 9 години

Кетчупите се произвеждат в Казахстан и Беларус....имат заводи там.

195

Анонимен

преди 9 години

До 253 Ами кетчупите Хайнц явно се бутилират в Северна Азия.

194

Анонимен

преди 9 години

Ако направя снимки в супермаркети Европа, на олигарха Ковачки, и ги публикувам по света ще припаднат читателите от липсата на стоки в България. Да не се окаже, че и този магазин просто няма пари и доставчиците не го зареждат?

193

Анонимен

преди 9 години

Много итнересно кетчупите на HEINZ какъв го дървят там при положение, че са Американски ако не се лъжа ххаххаха

192

Шоп

преди 9 години

Вижте, вариантите са два - или са могли да се оправят без внос - тогава какво са чакали досега? Или - вече са с приготвили да могат без внос - тогава така или иначе щяха да отрежат ЕС от пазарите си. Няма какво да мучите, Путин от 15 години се готви за война, това са нормални неща.

191

123

преди 9 години

Руснаците са супер. Ще гладуват, но ще подкрепят политикта на Путин, защото виждат, че той мисли за бъдещето на Русия и не е ***

190

Анонимен

преди 9 години

Дори и да има някакъв дефицит на стоки,рашките ще го превъзмогнат--те могат да си го позволят.Вече имат много договори за внос.Но ние да му мислим-май ще минем на диета,съдържаща евро стоки с истекъл срок на годност.Е.С. ще ги продава у нас своите гов.а,може би малко по-евтино--а ние ще се радваме,че ядеме ГМО ***,ама европейски--прос народ сме си.......

189

от Сургут

преди 9 години

Абе вия наистина ли вярвате на тези ***--Аз съм в г.Сургут-Западен Сибир--супер маркетите са си пълни,а цените се движат спрямо сезона--стига глупава злоба..Тоя пич може да е правил тази снимка,когато са махали европейските стоки от щандовете.Но такива празни щандове никога не е имало при нас--макар че сме отдалечен район,супермаркетите са ни винаги пълни--и НАЙ важното-можем да си позволим всичко от тях--не броим левчетата за един хляб--като някои!!! и НЕ си спираме парното зимата-като някои

188

Haha

преди 9 години

Тая па готвила спагети, ми да готви блини млини , борш или червен хайвер. Иска да каже , ех колко хубаво ио беше като внасяхме хрени в русия , и вие руснаците не можете без нашите храни. Ех колко сте плитки и *** вие блондинките.

187

Liliya

преди 9 години

Ама и финските колбаси ли спряха в Питер?! Голяма трагедия, това не го вярвам!:)Не вярвам Финландия да наложи санкции на руснаците, съвсем сериозно казано! Иначе и на България западът трябва да наложи санкции за внос на продукти, за да си припомним какво е храна без гмо, хормони, пласиране на чужди *** и пр. Срам ме е,че България също прилага санкции към Русия!

186

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТъпунгери ***, нали разбирате от пазарна икономика??? Дори и да е такова положението в супермаркетити в Русия ,нали сте чували че в пазарната икономика има конкуренция, ще се преориентират руснаците към пазарите на храни на Китай , Индия, Турция и т.н и ЕС и САЩ пак ще го духат!!----------по-голяма тъпня не съм чувал, те китай себе си не могат да изхранят, същото е и с индия...