74

st

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Веднага да си смениш профилната снимка.

73

Анонимен

преди 9 години

Украйна води отечествена война срещу войските на режима в москва

72

до 79 прост човек

преди 9 години

отивай да помагаш на украйнците за тях няма място в европа след чернобил. Заради тях ни спряха АЕЦ Козлодуй сега спират Южен поток.

71

Анонимен

преди 9 години

Тази седмица два бомбардировача СУ-25 са били свалени над Украйна след хвърлянето на фосфорни бомби над малък град в проруски регион в източна Украйна.Самолетите, участващи в атаката, са излитали не от бази в Украйна, а от бази в Румъния, и са били забелязани в зоната на радара в близост до американска авиобаза. Информационна агенция NBC е попаднала на уеб-сайта за проследяване на радарите, за да провери версията си за сваления самолет МН17, но изображенията, на които агенцията е попаднала, и които са направени от военен спътник на САЩ, документират всички ракетни операции, извършвани от кие

70

Анонимен

преди 9 години

Бомбардировачите на гражданските обекти в Източна Украйна, летящи с опознавателни знаци на ВВС на Украйна, са излитали от военно-въздушните бази, намиращи се в Румъния и Молдова. Някои от самолетите, вероятно, са били пилотирани от поляци и граждани на Израел.

69

Шоп

преди 9 години

До до 21махнаха много права на етническите групи-----------Koи права са махнали, че съм пропуснал тоя момент?

68

в небето

преди 9 години

На 20-ти Август в небето над Луганската Народна Република са унищожени два вражески хеликоптера Ми-24. Плюс един Су-25.

67

до пъпчивите пубери

преди 9 години

В Украйна има гражданска война ! :) ! Ама откъде да знаете , какво е това :) , то трябва и четене,а не само чакане на готово от екраните :)

66

maxsimos

преди 9 години

До просто човекКаква Грузя 2006.Ти нормален ли си бе ненормалник недодялан. Грузия нападна Южна Осетия 08.08.2008 по време на олимпиадата в Пекин.От къде се пръквате такива тиквари,най-вероятно от американското посолство.

65

Анонимен

преди 9 години

Ми-24: 6 уничтожено безвозвратно + 8 подбиты/повреждены.Ми-8: 5 уничтожено безвозвратно + 5 подбиты/повреждены.Су-25: 11 уничтожено безвозвратно + 1 захвачен ЛНР + 12 подбиты/ повреждены (вернулись на базу).Су-24: 2 уничтожены безвозвратно + 1 подбит/поврежден, дотянул до базы.Миг-29: 2 ед. уничтожены.Уничтожены также АН-30 (разведчик) + 2 Ил-76 (транспортники) + Ан-26 (транспортник). А днес:ОТ батальон КАЛЬМИУС - 13 военнослужащих ВСУ пленени.

64

Анонимен

преди 9 години

Документи ? Гражданска отговорност и зелелна карта имали ли са ? Сигурно са били без и заради това е проблема сега.

63

Пешко

преди 9 години

обаче Путин е едно много хубаво име, представям си ако Обама се казваше Путин - съветското население на България щеше денонощно да упражнява духовитостта си, ама ей на, сега трябва да звучи гордо и затова му викат с любов Вова и дори Владимир 2

62

мисионера

преди 9 години

И ти искаш да кажеш, че целият софтуер на личния ти компютър е оригинален????????*******************линукс да ти говори нещо ? когато ми се гледа филм отивам на кино , по приятно е , екрана е по-голям.

61

Анонимен

преди 9 години

Путин кога ще обяви война на Украйна или ще воюва като мишка доносник

60

Анонимен

преди 9 години

До мисионераей *** хората с тези филми си изкарват хляба , ти крадеш по този начин . но за *** това е нещо нормално свикнали са на "безплатния" обяд.--------------И ти искаш да кажеш, че целият софтуер на личния ти компютър е оригинален????????И никога не си гледал пиратски филм, не си слушал пиратска музика и никога не си ползвал пиратски софтуер?? Аде стига глупости, ти да не си извънзмен :)

59

просто човек

преди 9 години

Украйна е обект на интервенция от злобен и ненаситен враг. Така беше през 2006 в Грузия. Ние гледахме сеир и нищо не направихме. Време е да помогнем на Украинския народ. Приятел в нужда се познава! Иначе как да разчитаме на приятели?

58

Анонимен

преди 9 години

И в Украйна и В Русия БТР са съветски! Така че се знае че не се знае!

57

Анонимен

преди 9 години

И в Украйна и В Русия БТР са съветски! Така че се знае че не се знае!

56

До 70

преди 9 години

Не се хаби човече! Той няма толкова акъл да го схване.Браво за коментара ти. Още един + от мен!

55

ддр

преди 9 години

Тодоре - чемодан , поезд , Масква .