101

Анонимен

преди 9 години

До Корнишонов 127Корнишонов тебе те е яд, че не те пускат в Русия и сега говориш с/у Маркс...

100

neno

преди 9 години

До onz Да,което си е работа на ЦРУ . Е за Порошенко не е важно колко воиници ще изгуби ,а е важно да продължава войната,щото инак няма да има оправдание за икономическия колапс в който е Украйна E газта им свършва след няколко месеца,въглищата след 40 дена Освен гражданската война има масови протести на жени и маики на укр. воиници Ама тия протести скоро ще станат истински бунтове,щото истината излиза малко по-малко ,което значи Порошенко,че е аут скоро

99

Чиборатор

преди 9 години

Пачата Меркел е чиста проба американски пудел, *** ...

98

petko76

преди 9 години

https://youtube/watch?v=ihnOsH2Dqcg мирни ли са тея протести питам аз

97

Анонимен

преди 9 години

Ти чел ли си талмуда ?

96

Корнишонов

преди 9 години

И какво като Фед е частна организация ? И държавните организации мога да се издънват .Личи си че критиците на Фед са фенове на Маркс..на тях им дай държавни монополи,картели,банки,но когато чуят частник и се хващат за кобура.Те са привърженици на държавната каста от чиновници.които държат всичко и всички..видяхме ги в действие и преди 1989 г и сега.

95

Хм

преди 9 години

До Анонимен 119Напротив, приятел. Насмешката ми е към останалите коментатори, които няма да ни разберат :).Преровил съм нет-а да търся. Гледах клипчетата за механизмът от Антикера, за металните сферички на милиони години, за винтът и чукът. За виманите и вайликсите. За Атлантида и МУ. Не си единствен. Но хората няма да те разберат. А аз наистина мисля, че историята на човечеството е жиклична и както върви ще се самоунищожим за пореден път. Бъди здрав и много щастлив :)

94

petko76

преди 9 години

До Тервелима доказани записи кои е стрелял поинтересуваи се стреляно е зад гърба им а от беркут има много жертви ,беркут не са използвали оръжие за разлика от сегашните които изпозват дори какети и авиация

93

aтaкисть

преди 9 години

Тaлмудът,Твa е клaденецa нa злaтото, Преливникa нa отровaтaКоритото нa войните

92

Анонимен

преди 9 години

Путин или *** е правилното ?

91

Анонимен

преди 9 години

До ХмИ да се изразяваш с насмешка това няма да промени ситуацията. Нито се интересуваш нито някога си се интересувал. Никога не си си задавал въпроси и не си се мъчил да си отговориш и да намериш логично обяснение. Никога не си се интересувал от археология и от древни артефакти . Не си се интересувал от биология и физика. Цялата ти представа за устройството и произхода на света издиша с много празни дупки. Не ти е ясно какво е битието и небитието. Просто ти давам информация нищо повече.

90

petko76

преди 9 години

*** Василева- или си платена или не си от тая планета воината в Украина я запалиха американците които дори си признаха и ЕС това е ясно дори и на децата никои не е видял Руски претеници на маидана и после при формирането на това незаконно фашистко правителство което избива мирните граждани с ракети и авиация какви са тея глупости с които мътите мозаците на хората

89

neno

преди 9 години

Фрау Меркел е далече по-слаб лидер от Путин Където отиде Путин му ръкопляскат ,дори и Оланд големи четки му правеше А фрау Меркел скоро я осфиркаха при нейно посещение в Прибалтиска държава Също и в Германския Бундегстаг я разфасоват Фрау Меркел се доказа,като най-слабия немски канцлер от дооста време. Ако продължава в тоя дух,то ще докара Германия до нашето положение ,в аспекта кой реално управлява

88

Хм

преди 9 години

До Анонимен 109Планетата Нибиру влезе ли вече в слънчевата система? Анунаките искат ли си златото? Нали затова са създали Адам и ***. :) Дали някога ще разберем :)

87

Хм

преди 9 години

До Анонимен 109Имаш предвид собствениците??? Всичките ли са приятели с Путин. 13 банки в щатите са собственост на ФЕД. С различни собственици. Само те имат право да печатат зелени гущери. И познай от кой етнос са? :) Правителството на САЩ купува доларите от тях срещу т.нар. "дълг" - демек ще ви върнем парите, ама не сега. Интересното е ФЕД като си поискат парите какво ще стане. Златото ще стигне ли или ще искат и политически права в управление на държавата?

86

Анонимен

преди 9 години

Златото заминава по каналния ред в космоса. Затова сега се оказва че е изчезнало половината и се опитват да замаскират проблема с други метали.То дефакто се разменя за технология. Такава е сделката.

85

Анонимен

преди 9 години

А като знаеш за ФЕД известно ли ти е че собственика му е близък приятел с Путин. Известно ли ти е че същото това същество се опита преди няколко години да фалира ЕС заради личните си интереси но не можа.

84

Хм

преди 9 години

До onz 102при положение, че 50% от държавния дълг на САЩ е към ФЕД, просто няма смисъл. То златото си е дефакто тяхно. Само дето държавата пази трезорите :)

83

пиу

преди 9 години

Русия и Гермaния трябвa.дa.сa.стрaтегически пaртньори, не бaлaмосвaни от Еврейското лоби нa Белия ДомВойните трябвa спрaт и дa,се,пресл3двa прогресaЦионът дa бъд3 смaчкaн необрaтимо

82

Анонимен

преди 9 години

Adidas , Puma , Mercedes , BMW , VW , Porsche , Siemens , Bosch , Stihl , Varta , BASF , Bayer , Carl Zeiss , Leica , Lowa .............................................................. . . . .