252

до 454

преди 9 години

Ти ходил ли си в Русия, че мислиш на глас?

251

Анонимен

преди 9 години

DO 24H PISATELI ! KOMUNIZAMA E PROGRAMA KOIATO CVETA NE E USPIAL DA OSASHTESTVI, ZA SEGA OSTAVA IDEA I VRAX, AKO DOIDE DENIAT NA комунизьма , значи мафията е мьртва и заровена , а дали ще дойде денят ? Отговора е тук, четете отзад напред ?

250

Анонимен

преди 9 години

STATIATA E MAITAP - NEGRAMOTEN ! KOGA V RUSIA E IMALO CHUGDI INVESTITORI ? USA BROIAT PARITE NA RUSNACITE , VECHNO GLEDAT V DRUGUTE CHINII ? USA?KOGATO VARNETE KOSOVO NA SARBITE TOGAVA SHTE GOVORIME ZA KRIM ! NE OBVINIAVAITE RUSIA PROSTO ZASHTOTO TOVA E V PLAN GRAFIKA VI RUSIA SA THE BEST I SEGA I UTRE I VINAGI ! ZAPOMNETE GO !

249

Анонимен

преди 9 години

като комунизъм може да се определи това което е в канада, в рашата си е еднолична диктатура

248

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ КОМУНИЗМА АКО НЕ Е ЧИСТА ДИКТАТУРА ТО КОЕ Е?Т ВЪОБЩЕ НЕ СИ НА ЯСНО КАКВО Е КОМУНИЗЪАМИ ДА ТИ ПРИПОМНЯ ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА МУ КАЗВАХА КУМУНИСТИЧЕСКИТЕ "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ".-------там е диктатура на олигархията, пролетариата няма нищо общо...

247

нео

преди 9 години

Кaкви кaпитaли изтичaт кaто сaмо зa няколко месецa Путин подписa договори с Aржентинa,Брaзилия ,Чили и половинaтa Лaтинскa и Центрaлнa aмерикa......милиaрдни контрaкти с Китaй и Египет и Ирaн. Ммицaтa ви юдеомaсонскa......избохте сумa ти нaрод в Гaзa, Либия, Сирия, Ирaк.....но не ви е достaтъчно нaли. Искaте 3 световнa войнa и дa зaвземете Русия. Нямa дa стaне ***.

246

neo

преди 9 години

Много интересено кaкви точно кaпитaли изтичaт от Русия. Не сa китaйски щото нямa логикa. Китaй й Русия подписaхa досгa договори......a aмерикaнските путин го боли фaрa. И без товa нямaт голям оборот със Сaщ.Не сa индийски . Не сa лaтиноaмерикaнски. Южноaфрикaнски не сa щото сa в еднa общност Брикс. Знaчи сaмо от европa. Тa питaм от коя стрaнa сa кaпитaлите които изтичaт с милиaрди. Много вaжен въпрос. Изтичaт им гaдните.еврейски мозъци. Искa им се Русия дa е нa колене.

245

Анонимен

преди 9 години

До до тия отдолуКакъв комунизъм ви гони в Русия бе ,*** ***...-------то и комунизъм не е, чиста диктатура

244

до тия отдолу

преди 9 години

Какъв комунизъм ви гони в Русия бе ,*** ***...В Русия няма комунизъм още от 1986 год. когато Горбачов започна перестройката-четете малко повече и се образовайте.В момента комунизма е във САЩ--те работят със същите методи,както навремето се работеше в СССР-само сляп човек не го вижда това.Толкова ли бързо ви промиха мозъците,та да пишете че Русия е комунистическа??САЩ следват същият път на СССР и краха на системата е логичен.Мислете малко със собствените си глави.............

243

Анонимен

преди 9 години

Абе русофоб бесен, що не идеш да се гръмнеш някъде. България винаги ще бъде с Русия и то много скоро. Путин е в процес на създаване на СЪЮЗ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ДЪРЖАВИ и НАЛИ СЕ СЕЩАШ, къде ще бъде България. ЕС се разпада до месеци, може и по-рано, САЩ ще го последват. Всичко свършва с НОВИЯ ФАШИСТКИ ЦИОНИСТКИ РЕД, СВЪРШВА, жиде.-------*** са прегледай на психиатър, те сто години чакат сащ да се разпадне, разпадна се ссср, сега идва ред на ссср-2

242

Анонимен

преди 9 години

а бе айде стига с това православие, само използват православието да си реализират империалистическите цели,повечето и в българия и в русия са неверници или атеисти.това с православието вече не минава. стига толкова залъгване за "братската" русия която ни граби вече 70 години. добив на шистов газ и елиминиране на тая енергийна зависимимост. по квиченето на троловете си личи че губят почва, иначе нямаше да са така активни.

241

Анонимен

преди 9 години

До 435Под 20% от населението на България се определя като религиозно или вярващо. Големия процент са пенсионери без образование. ДА ТИ *** И ПРАВОСЛАВИЕТО!

240

до 432

преди 9 години

За да избягат от мизерията и геноцида в България, които през последните 25 години *** наричатдемокрация. Аз специално живея в западна Европа от 15 години. През 1984 г. направих неуспешен опит за бягство през границата и лежах в затвора 3 години. Много исках да дойде демокрацията в България и тя дойде 1989г. За 10г. не видях демокрация, а див капитализъм и емигрирах на запад. Но сега тук нещата стават много лоши, нещо, като комунизъм, но с фашистки отенъци и реших да емигрирам в Русия.

239

до 431

преди 9 години

СЪЮЗ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ДЪРЖАВИ ще сездаде Путин, без еврей, защото те не, са християни и не само това, А ЗА ДА СПАСИ ПРАВОСЛАВИЕТО ОТ УНИЩОЖЕНИЕТО, което му подготвят еврейте.

238

Руснак

преди 9 години

Путин е комплексирано джудже с ботокс. Тъй като само вреди, скоро личното му обкръжение ще му сипе отрова в борша.

237

Анонимен

преди 9 години

ВЕДНЪЖ ОТГОВОРЕТЕ НЕ ВЪПРОСА - ЗАЩО 2 И ПОЛОВИНА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАХА НА ЗАПАД? И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С "ДЕМОКРАЦИЯТА", ЗАЩОТО ЕМИГРИРАХА НА ЗАПАД, А НЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕА!!!!

236

Шоп

преди 9 години

Ако може и да ми обясниш ЗАЩО България трябва да бъде винаги с Русия, ще съм благодарен. А ако на Земята останем само българи и руснаци и има хляб само за едните, кво праим? Лягаме и умираме доброволно или как?

235

Анонимен

преди 9 години

Абе русофоб бесен, що не идеш да се гръмнеш някъде. България винаги ще бъде с Русия и то много скоро. Путин е в процес на създаване на СЪЮЗ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ДЪРЖАВИ и НАЛИ СЕ СЕЩАШ, къде ще бъде България. ЕС се разпада до месеци, може и по-рано, САЩ ще го последват. Всичко свършва с НОВИЯ ФАШИСТКИ ЦИОНИСТКИ РЕД, СВЪРШВА, жиде.

234

Шоп

преди 9 години

Веднъж завинаги запомнете, че Кипър е остров съвсем близо до турския бряг и е на 800 км от Гърция и НЕ Е Гърция и НЕ Е в НАТО. Айде още веднъж: Турция окупира Кипър, защото Кипър НЕ Е в НАТО. Ако Кипър беше в НАТО, Турция нямаше да го окупира. Така че Турция няма да ни нападне, докато и те и ние сме в НАТО. Анадънму?

233

Анонимен

преди 9 години

Айде *** легайте, че стана лани, а нато нали знаете, къде да си го сложите.