10

Анонимен

преди 9 години

do 12!Ne dai si Boje tova ako se sluchi, parvo ti shte otnesesh peshkira! Vnimavai kakvo si pojelavash pilence!

9

Анонимен

преди 9 години

За "Фигаро "е ясно, че покрай руската икономика и френската , немската . За нашата е без значение, защото ние такава нямаме, а и сваляме гащите пред САЩ и Брюксел преди да са поискали каквото и да е било. Русия и Путин макар и трудно ще оцелеят.

8

Анонимен

преди 9 години

Путин, ние оцелелите българи от геноцида на Ран и Ът, те подкрепяме безусловно! Отмъсти им и заради двата милиона унищожени с безработица, глад, мизерия и лошо здравеопазване наши братя, унищожи ги до крак!

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименPROSTACITE KATO TEB SIGO NABIVAT VSEKI DEN V ZADNIKA .za razlika ot lainometi kato teb koito liojat amerikanski zadnici Putin darji na stranata si oligfren a tvoq prezident Rosen pomak kakvo napravi za bg ???? EC KAKVO DADE NA BG ???? AMERIKA KAOVO DADE SAMO VZIMAT GLUPAK AIDE PRI 4ERNATA PISHA OBAMA DAMU LAPASH TOPKITE

6

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

5

Анонимен

преди 9 години

С Крим Путин го вкара до раменете на старата госпожа( искам да кажа, че и е вкарал само главата), нормално е тя да е неудовлетворена и незадоволена и да го иска целия! Иначе санкции!

4

другарски съд

преди 9 години

Какви са юридическите основания за наказването на Русия със санкции? ЕС съд ли е? Кога се е гледало делото? Русия осъдена ли е? Или ЕС ще прави другарски съд на Русия? Или всички тези санкции са един див и варварски произвол? Или са поръчани от Цру - най-голямата терористична организация в света!

3

Momo

преди 9 години

Къде отидоха призивите за мирно уреждане на конфликта?!Защо е тази политика на извиване на ръце" от страна на ЕС?!Дали ЕС/САЩ осъзнават, че ако Русия реши, че вече няма какво да губи танковете ще тръгнат?

2

Анонимен

преди 9 години

Путин да не омеква, а да изплющи две водки, да им спре газа и да ги почва фашагите!

1

хипнотизирани зайци

преди 9 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.