10

Анонимен

преди 9 години

герб се обърна като фурнаджийска лопата и сега искат да теглят пак заем

9

Смеееееех

преди 9 години

Сега пък герберите защитават Борисов и смятат, че е добре да се изтегли заем от 8 000 000 000 лева.:)))) Смееееех , а квичаха че Чобанов дръпна 1 000 000 000 и чак по детски градини ходиха да се оплакват :)))))

8

Анонимен

преди 9 години

До какво станаАко не се актуализира бюджета,парите който са "усвоени" от червените ***!Здравната каса умира до края на годината! А Бойко не е в служебното правителство че да краде! Много тъпо заобикаляте нещата без да се замислите...Така ви отърва!

7

Анонимен

преди 9 години

Мерджанов трябваше да го изберат за председател на БСП. Този пич е много принципен и казва истината в очите на професор Борисов, изобщо не му цепи басма.

6

До 1

преди 9 години

Ами нали вие ревяхте и си оплюхте брадите когато Правителството рефинансира на изгоден лихвен процент и взе един милиард за оправи бъркотиите на Борисов и Дянков а сега искате да теглите над 6 милиарда !!!!! Защо вие герберастите сте такива двуличници и мерите с различен аршин??!!Или каквото прави Тиквата все е хубаво , та дори и да ви бърка знаете къде пак ще го хвалите111

5

какво стана

преди 9 години

Бойко, нали децата по градините щяха да плащата заемите, какво стана, комсомоле ??И от къде този зор, откъде тази воля и амбиция и припряност да теглим заем, я си кажи ??

4

SET

преди 9 години

Е няма такива нагляри. Опоскаха всичко, както винаги и сега реват. *** нали другари туй е вашето правителство..Тоя път е тъпия ви електорат няма да се върже

3

прост народ

преди 9 години

МАФИЯТА пак ще ви инсценира криза и ограби.Не се научи бе *** НАРОДГЕРБ И ДПС национални предатели

2

БСП на бунището

преди 9 години

Чак сега ли се усетихте, ами останалите заеми, които гепнахте не са ли кражба?

1

Винету

преди 9 години

Червен кютук, грабежът го направихте вие. 4 пъти бяхте на власт и всеки път след вас е потоп. Така че, хайде без много обяснения.