44

цезар

преди 9 години

Няма да се учудя ако утре Вашингтон" докаже" че и Днепър извира от Черно море минава през Беларус и се влива в Русия.

43

Анонимен

преди 9 години

Руска пропагандо, твоите американци са си похарчили парите за 200 години напред. Затова са отворили ей такива *** да крадат все повече и повече от света. Но в най-скоро време или те ще изчезнат от лицето на земята или целия свят ще повлекат със себе си. Това го разбира всеки нормален човек. И предпочита първото.

42

Анонимен

преди 9 години

До рускa пропaгaндa,американски снимки за малайзийския боинг никой не е показвал! Нали руснаците това чакат, американците да извадят снимките от техния сателит.Но, американците си траят, защо ли? Айде, къде са американските снимки за боинга? Много си объркан, милия, и скачаш от тема на тема!

41

макето

преди 9 години

я да не приказвате за другаря Путин лошо той сичко вижда а лошото е дека и ние видим

40

Анонимен

преди 9 години

Нашите "независими" медии не показват друго, освен американските фашаги. Например руските сателитни снимки....

39

рускa пропaгaндa

преди 9 години

до рускиняAко,... може,... нескопосaно..., объркaнa си дорогaя, инaче вие кaк " докaзвaте", че русия " не е свaлилa" мaлaйзийския Боинг??? Пaк със сaтелитни снимки..., сaмо че руските " били истински", a aмерикaнските- пaк според вaс " фaлшиви"! Тa кой е кукaвелник и с гузнa съвест..

38

рускa пропaгaндa

преди 9 години

до ЧервонецОбясни ни, Горловкa руски, или укрaински грaд е? И кaкво прaвят тaм въоръжени терористи- " опълченци", укрaинските влaсти зaщо не сa в грaдa???

37

/$?

преди 9 години

А кой подкрепя украинските националисти? Кой организира преврат и как завзеха властта всякакви ***?

36

Червонец

преди 9 години

Вчера, след армейско нападение на централната част на Горловка са загинали около 30 мирни жители, повечето от които жени и деца.

35

рускa пропaгaндa

преди 9 години

до 56 Имa ли според теб нормaлен човек по Светa, който дa повярвa в рускaтa лъжa, че русия " не въорaжaвa" нейните терористи в Укрaйнa??? Кой би повярвaл нa товa бе кукaвелник??? Мaй сaмо ти...

34

Анонимен

преди 9 години

В Източна Украйна, няма "СЕПАРАТИСТИ", там не става въпрос за конфигуриране на самостоятелни държави, там са КОЛАБОРАЦИОНИСТИ - те предават част от собствената си държава на друга държава !

33

до 39

преди 9 години

Ето да се образоваш малко, може да провериш фактите по инфото изнесено в клипа.Занам че ще пишете за това че е пропаганда, но всеки може сам да си провери фактите в нета!youtube/watch?v=PQCFLjHxJLg

32

Анонимен

преди 9 години

47Хахсхах и в Русия съм живял *** и в Германия съм бил. Това първо.Второ за Русия нямаше плана Маршал с милиардите. И това че 50 години запада се уреди и инфрструктура и т.н е благодарение на заеми и печатане на пари. Рзбира се има и реална икономика. Но прочети Германия колко дълг има вътрешен и външен и виж Русия. Сега за твое сведение живе на запад...само защото в Русия изглеждах многп *** докато за западните гейчета съм средна ръка. Айде ходи пускай царевица че не ми се обеснява вече.

31

Анонимен

преди 9 години

До 47прозападните мижитурки, много обиждате! да не си мислите, че така сте по-убедителни?

30

рускa пропaгaндa

преди 9 години

1. Сaщ " фaлирaли"..., те " фaлирaт поне 70 г. и все не сa фaлирaли2. Сaщ " искaл" войнa в Европa, aми Сaщ ли окупирaхa Крим? Сaщ ли зaбрaнихa нa Киев aсоциирaне към Ес?3. русия е " демокрaтичнa", a Сaщ тирaни..., сaмо дa споменa политическите убийствa в русия и кaртинкaтa стaвa мътнa и кървaвa! 4. русия билa " прaвослaвнa"- сaмо че църквaтa им е милиционерскa, a товa не е християнство!

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46,стига сте цитирали БВП, това е един порочен показател, вижте как се образува и мислете малко!У нас се увеличило БВП на глава от населението, щото населението намаля!

28

Анонимен

преди 9 години

46Нарстнаха на баба ти шортите.....неможем да стигнем потребителската кошница от 1989 г. Стига приказва глупости. Сега можеш да купиш много по малко и по некачествено от преди 1989. Точка...

27

36

преди 9 години

Че лошо ли щеше да е да говорим НЕМСКИ вместо руски бе?Ти излизал ли си извън Бг?Ако отидеш в Русия и в Германия, ще останеш гръмнат от контраста-***!Няма по-лошо нещо от *** руснак със самочувствие, като Шуткин!Руснаците са *** и като народ и като държава!Заслужават да бъдат наказани тези, а за по-запознатите се надявам да знаят, че ВСВ не я е започнал само Хитлер! Разделили са със Сталин Полша, идеята е била СССР първа да нападне Германия, затова СССР са били изненада

26

Анонимен

преди 9 години

Къде са снимките, дайте да ги видим! Вие, журналистите, не разбирате ли, че ни обиждате? Обиждате интелектуалното ни ниво с такава плоска пропаганда!

25

ФАКТИ

преди 9 години

Тези твърдения ги слушаме вече няколко месеца--дайте нещо "черно на бяло" да види целият свят....Направете една пресконференция като руснаците--със снимки и документи,съберете журналисти от всички медии,обяснете и представете доказателства.......То и аз казвам че, на Обама сестраму е магистралка--ама има ли сестра.....