64

Анонимен

преди 9 години

Лъжат САЩ. Всъщност Путин не е комунист-ченге от кгб, а изявен световен хуманист. И зелените човечета-чеченци на Путин в Украйна не са терористи, а омиротворители

63

do 86

преди 9 години

Да и виж какво мислят германците за позицията на техните политици: 93% против САЩ в този случай. Die Zeit.

62

морски

преди 9 години

Тепърва се започва,има протести против новата,трета мобилизация на укри за армията,никой не иска да е пушечно месо за бунтовниците,масово трепане на киевски фашаги в Донецка област,голяма част от нац.фашистката армия на Украйна е обкръжена и масово е избивана.Слава на Русия!

61

ф1

преди 9 години

САЩ все повече разчитат на неприкрити лъжи във външната си политика.......това на цял свят е ясно, кажете нещо ново !!!

60

До Спонги

преди 9 години

То е ясно, че за болни мозъци като твоя светът започва и свършва с тях.

59

Анонимен

преди 9 години

До моА би ти нолмален ли си?

58

морски

преди 9 години

С удоволствие гледам по ,,Первъй канал''как опълченците в източна Украйна избиват части от обкръжената фашистка национална гвардия.Кадрите са уникални - взривена бронетехника,разтопен метал,крайници на фашисти разхвърляни навсякъде.....Слава на Русия!

57

До Спонги

преди 9 години

За това, че си *** никой не носи отговорност и че ти мисловната дейност води до умствени трудови злополуки. Освен това Епохите не се сменят толкова бързо - от 5 000 години човечеството живее в Епохата на Кали юга, Епохата на Злото. Така, че Средновековието и сегашното време е все тая.

56

До 76 оnz

преди 9 години

Властта в СССР през 1917 г. е в ръцете на евреите, които после поставят своето протеже Сталин. И започва геноцида над етническите руснаци, за което разбира се обвиняват Сталин, макар,че реалната власт практически е в евреите които добре се прикриват зад Сталин. Той е бил сам сред вълци. Но Сталин им го връща през 1937-38 г. с така наречените " репресии " - убива всичките 170 евреина виновни за геноцида над руснаците: 20 000 000 , глада в Украйна, избиването на полските офицери в Катинската гора.

55

Анонимен

преди 9 години

TE RAZ4ITAT NA LAJI VAV VSI4KO !

54

До 65

преди 9 години

А кой ги пише и внушава тези глупости ?Не са ли руските евреи ? Кога Русия е била свободна от тях ? Когато отпадне забраната да се казва кой от какъв етнос е, тогава ще се види истината ! Кой управлява света иго уплита в лъжи и терор.

53

Анонимен

преди 9 години

Да да а Русия пък казва истината, че не подкрепя сепаратистите в Украйна с оръжие!!!!

52

Патриот

преди 9 години

Сащ =ЛЪЖА@

51

Анонимен

преди 9 години

много добре знаят къде кога и кой е въвел кирилицата за сефте.

50

Анонимен

преди 9 години

В Болгарии святой царь Борис в 860 г. принял христианство. Болгария становится центром распространения славянской письменности. Здесь создатся первая славянская книжная школа Преславская книжная школа переписываются кирилло-мефодиевские оригиналы богослужебных книг (Евангелие, Псалтирь, Апостол, церковные службы), делаются новые славянские переводы с греческого языка, появляются оригинальные произведения на старославянском языке (О письменехъ Чрьноризца Храбра).Широкое распространение славянской письменности, е золотой век, относится ко времени царствования в Болгарии царя Симеон

49

Наш човек

преди 9 години

До АнтисоросоидМай бъркаш понятията, ама явно си отскоро по форумите. Чети внимателно коментарите и ще си разбереш грешката.

48

Анонимен

преди 9 години

До До "ДО Спонги&q 69 съгласен съм с теб но частично бих казал че човек еволюира и се променя заедно със средата в която живее и според мен вече не е ЕДНО ОТ НАЙ ИДЕАЛНИТЕ ИМ НЕЩА помисли малко законите се правят от хора за хора когато хората се променят и развиват закона трябва да ги следва и да се променя и той а не да ги ограничава,което всъщност е признак на цитираната от теб диктатура

47

Лазо

преди 9 години

Референдуми5 имало в отделните щати?! Ами колко пъти активисти събират достатъчно по тяхната конституция подписи за независимост на някой отделен щат и всички инсттитуции се правят на ударени! Ако спазваха собствените си закони то бли5зо една тре4та от щатите да са станали независими от Фашингтон. Ама кой ще ги пусне! Много демократично - нали!

46

Шоп

преди 9 години

Руските "въпроси" не се базират дори на социалните мрежи, това даже не са въпроси, а пълни глупости.

45

Анонимен

преди 9 години

Булгарикус е щото вирее само в България.