6

az tam

преди 9 години

То и "любовта" към вас Корнелия, пропорционална на "успехите" ви. Да се чудиш що с бели автобуси ви извозваха по нощите.

5

Бивш член на БСП

преди 9 години

Понеже няма какво да кажат сега БСП ще викат до изборите как са качили пенсиите с 4.50 лв. и колко милеят за *** и пенсионерите. И както милеят Станишев, Местан и Орешарски както и тяхното обкръжение станаха мултимилионери, а баба Пена от с. Горно Камарци крета с 130 лв. Егати и демагозите и престъпниците.

4

Бат Мичката налазва

преди 9 години

Бойко Борисов е управлявал само в 13% от времето на прехода, БСП - 87%. Помните ли правителството на Беров? Тогава комунистите управляваха заедно с ДПС, а подставените лица бяха Беров и неговите министри. Тогава се извърши чудовищно разграбване на българското национално богатство, лева продължи да се обезценява, икономиката затъваше, налазваха групировките. При Орешарски беше същото - бум на престъпленията, бум на фалитите.

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига глупости бе наглеци!! Била успешна годината таратанци както казваше Георги Русев в един голям български филм!Къде е българската индустрия, къде е производството? Къде е търговията, туризма? Какво стана с енергетиката и здравеопазването - фалираха точно при вашето некадърно управление! Къде са 250 000 работни места, които обещавахте? Какво стана с рестарта на Белене? Защо цената на тока ще скочи шоково през октомври?

2

Анонимен

преди 9 години

Разговор с *** е загуба на време - все едно разговор с радио точка или телевизор!

1

ЕДИН ОН НАРОДА

преди 9 години

ЕЕЕЕ ТЕЗИ ОЩЕ МЪРДАТ....И ДОКАТО МЪРДАТ ЩЕ ДОКАЖАТ ЧЕ СА ОТ ОТБОРА НА БЪРЗИ СМЕЛИ,СРЪЧНИ ,КРАДЛИВИ И НЕКАДЪРНИ. САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА НОКАУТИРАХА ДЪРЖАВАТА, БАНКИТЕ И НАРОДА !