51

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

НА ТОВА МЯСТО СЕ РАБОТИ ДОБРЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА !ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО АКО НЕ БЕШЕ ПРО АМЕРИКАНСКО ДА СИ Е ЗАМИНАЛО ЗАЕДНО СЪС СОЦИАЛНИЯ И ЕТНИЧЕСКИ МИР ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА!БЪЛГАРСКИТЕ КОРПОРАТИВНИ *** ТРЯБВА ДА СА ЗА ПРИМЕР В СЕВЕРНИЯ АЛИАНС !

50

до 58

преди 9 години

Само дето доводите на Герб са леко ***. 1. Днес се видя, че кворум може да има и без тях, т.е., нерегистрирането им не осигурява кворума и това отпада. 2. Дори и комунистите да гласуват някакви глупости, то има президент, който ще наложи вето и е доказал тази си позиция. А комунистите нямат достатъчно гласове, за да отхвърлят вето. Пробвай с нова опорна точка.

49

Анонимен

преди 9 години

И какво значение има, че Парламента щеше да разглежда вчера въпросът за референдума с консултациите при президента? Дрън-дрън за оправдание! Истината е, че тази подписка беше направена за да се поддържат протестите, а не за да бъде гласувана.Видяхме ги ГЕРБ днес на гласуването.

48

optimist

преди 9 години

до 50 - Не е вярно, недей да манипулираш. ГЕРБ имат 93 депутата, АТАКА 23 = общо 116, за сваляне на правителството за нужни 121.

47

до 45

преди 9 години

Ама милиционерите не искате да падне Орешарски! Виж резултата - Със 109 гласа "за" 114 "против" и един "въздържал се" парламентът отхвърли и петия вот на недоверие срещу кабинета . 8 представители на мутро-милиционерщината ги нема! А сега прибави към 109 тези 8 и ще видиш резултата! Смешници!

46

ЖАЛКА КАРТИНКА

преди 9 години

Тия *** превърнаха държавата в стадион. 240 *** си играят мача, Орешко им е топката, която си подритват, а 7 милиона нещастника зяпат опулени.

45

Анонимен

преди 9 години

8 гербави депутата спасиха правителството. За пореден път. Иначе са опозиция...

44

до анонимен 34

преди 9 години

"Кой идва"- а може би мнозинство ще направят Герб и Бареков? - хич няма да се учудяВъртиопашките ДПС ще бъдат заменени от Бареков

43

до 45

преди 9 години

Споко ще се пръснеш от злоба! Ами герб няма да управлява повече, 38-ми г каза правилно. Само с днешния циркаджийски вот, герб изгуби поне 5% подкрепа, която бъдещия пандизчия няма да компенсира с фалшиви бюлетини или цели секции!

42

от 38 до 45

преди 9 години

Колкото и да Ви е гадно на герберите ( ВТОРИЯТ ОТБОР НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И БКП) борисофф никога няма да е на власт!!! БСП също!!! Да ви приседне и на едните , и на другите.

41

Анонимен

преди 9 години

8 депутати на Герб не са гласували! Иначе щяха да ги свалят...несериозно отношение е това, щяхме вече да ликуваме.Тези циркаджии знаят ли какво въобще искат, или просто ги е страх да упрваляват, защото зимата отново ще бъдат прогонени с камъни от народа.

40

internetlumpen

преди 9 години

Долу ръцете от България 240 съвременни разбойници! Не пипайте конституцията мърлячи! Вървете си докато можете!

39

до 43

преди 9 години

Извинявай, не защитавам БСП и ДПС, но та нистина ли мислиш, че Клоунът Бойко Борисов има капацитет да упрвалява. Та той просто е един циркаджия. Видяхме докъде докара народа по време на "премъдрото" си управление.3.5 години най-важната новина в Държавата беше колко гола е вкрал селския бек на игрището в Бистрица, а като се разклатиха нещата през зимата, веднага се скри в Правителсвена болница. Гоемият мъж, няма що !

38

internetlumpen

преди 9 години

Тази глупост "Задължителни избори" е принудена демокрация.Това е начин 240 Жадни за власт фосили от миналия век да се прегрупират и да вилнеят над народ и държава.Това е обида за всеки здраво мислещ човек. Да гласуваш на изборите означава, че имаш още 25 излишни години, през които ще бъдеш унижаван, връзван на синджир, да те тъпчат с постна пица, лични и партийни интереси над държавните, източване на фондове, безхаберие и дългогодишни катастрофи. Политическия и партиен валяксмазва кадърните, които наистина биха оправили държавата. Долу ръцете от България 240 съвременни разбойници! Не пип

37

Анонимен

преди 9 години

Ами тиквата, който зяпа най много за оставка, къде е. Остави се да го развеждат като мечка из Америка, вместо да стои тук и подкрепи вота! Това ли е национално отговорен политик, или лека госпожичка, която работи на повикване!

36

RAD

преди 9 години

Я да видим:Значи след изборите ДПС каза,че правителството няма вече нужната подкрепа да управлява.БСП каза,че Орешака и партията са жертва на международното положение и поискаха максимално бързо избори - още през ЮлиСлед тези изказвания, вместо правителството да си подаде оставка и да се назначи служебен кабинет, ДПС + БСП гласуват за оставането на Орешака на властДа не говорим, че Орешака излезе и каза,че се спира работа по Южен поток, а след това пелтека Стойнев, Вигенин - обратното

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен27Абе тъпчо не гледаш ли телевизия, кой купува 15/15, Бобов дол, избори в чужбино 100 от 100,армии от наблюдатели и т.н., кой подслушва, ГЕРБ а пък флашките са само за тях, кой губи 10-11 пъти избори пък управлява, кой гради и кой руши, кой с кого се целува, къде отиде Бисерчето, на кого спират фондовете, кой се опитва да лъже и Путин и ЕС, кой угоява Пеевски, кой 25год. и преди това още 50 ни управлява и КОЙ единствен обяви война на всичките КОЙ и защо всички грачат срещу БОЙКО

34

Анонимен

преди 9 години

Този вот показва,че тази година много трудно ще има предсрочни избори.Така че не губете времето на хората. Дайте отпуск на жалките си 50 тиквеника, маршируващи по жълтите павета. Пуснете ги да отидат на море.

33

до 34

преди 9 години

Даваш 5000 кебапчета - събираш 5000 подписа и отиваш ти да "управляваш"

32

Анонимен

преди 9 години

Няколко пъти питам форума каква е алтернативата на това правителство: Генерал лейтенант Бойко Борисов + Господин Николай Бареков -