17

до смях

преди 10 години

Не четеш, първата заварка беше символична, нещо като рязане на лентата и тържествено откриване, един вид отбелязване на началото на проекта. Когато бъдат доставени останалите тръби, тогава се заваряват пак. Собственика на тръбите сам ги е демонтирал против кражби.

16

макето

преди 10 години

лоши времена идат и по лоши ке стават

15

Tina

преди 10 години

Политическа жертва ще станете всички вие, жалки ***, ако веднага не си обуете гащите и не започнете да се държите като МЪЖЕ, отстояващи интереса на България!

14

до Божо

преди 10 години

"Интересът на България е да е енергийно независима"Енергийно независими? Да не би да сме открили собствени находища достатъчни за да се захранваме сами?

13

смях

преди 10 години

до 13За теб нормално ли е за 7 месеца от първата заварка единственото свършено е демонтирането на тръбите.За какво са викат телевизии и фанафари като няма нищо , а няма и да има май.Същата работа и като белене , седем години по късно след копката на сергейко , няма нищо .Сергей явно е научил нещата от баща си.Другарите така направиха и с магистрали и с метро .Първа копка магистрала Тракия 1970 , за 45 години 150 км бяха построилиПърва копка метро 1975 за 30 години 5 км беше направено

12

Божо

преди 10 години

Интересът на България е да е енергийно независима , а не рускомафиотски енергиен роб !!! "Наши" интереси ли защитаваме, или рускомафиотски ????Нашите червени са комисионери на руските червени, обаче това какво общо има с НАШИТЕ интереси ??? Българите плащаме на руските червени МИЛИАРДИ за енергия, а те дават трохички на българските червени, за да ни държат зависими !!! Гласувате за станишев, получавате путин !!! Гласувате за първанов получавате путин, гласувате за сидероглу, получавате путин !!!

11

хаха

преди 10 години

Дата 03 септември 2008 годинаПремиерът Сергей Станишев и министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще обявят официалния старт на проекта по строителството на АЕЦ Белене. Първата копка на централата ще бъде направена на площадката на Белене точно в 12 часа.Дали и на Белене не са демонтирали направеното , защото са похарчени милиард и половина , а там има само гьолДругарите са магьосници , пари и проекти изчезват и нямат намиране при тях

10

жеко

преди 10 години

бахги в глупаците нашите, нагъзиха ги пак, сега турците ще вземат южен поток и ще ни продават газ, ние сме най пумярския народ предаден от политиците ни , от южен поток можехме да имаме само ползи

9

Анонимен

преди 10 години

Тоест тръбите бяха заварени показно по повод посещението на Милер, а сега са демонтирани за да няма кражби, когато пристигнат останалите тръби в Лом, пак ще бъдат заварени и сглобяването започва.

8

Joro

преди 10 години

aide mar6 v Sibir da si pravite potoci.Ebahva u ruskite natrapnici I porobiteli.vednij za vinagi tabva da se zabrani vsqko vzimane-davane s Rusiq I sus zakon zabrana na BSP.bokluci!!!

7

*

преди 10 години

Изведени са от площадката, за да се предпазят от посегателства. Знаете, че през зимния период наблюдението е трудно, още повече за две тръби, които са заварени на първата заварка. В момента тези тръби са на отговорно пазене в пристанищен комплекс Лом, мястото, от където ще дойдат всички тръби за цялото трасе, което ще бъде изграждано в този район на страната ни.

6

*

преди 10 години

Кметът на община Медковец Венцислав Евгениев уточни за предаването "12+3" по "Хоризонт", че тръбите са демонтирани от собствениците - "Южен поток" и са откарани в пристанище Лом.

5

инфо

преди 10 години

Демонтираха тръбите на газопровода "Южен поток" край монтанските селата Пишурка и Расово. Това стана само две седмици, след като беше направена т. нар. "първа заварка", предаде БНР.Този "условен старт" на газопровода на българска територия в края на октомври миналата година беше наблюдаван лично от шефа на "Газпром" Алексей Милер и премиера Пламен Орешарски на видеостената в Министерския съвет

4

Анонимен

преди 10 години

Ние си защитаваме интереса пред ЕС? Това не може да бъде!

3

пешко

преди 10 години

Абе я европейците да плащат,или чао...Живеят си добре,а ние,бедните да им плащаме сметките с Русия.Даже сега като се замисля,мен никой не ме е питал дали искам да живея в евросъюза!Аха-аха...А референдум?

2

хаха

преди 10 години

Другари снимката ви е стара ....Оказа се че на това място няма никакви тръби , а при запитване са казали , че след заварката са ги демонтирали за да не ги откраднат ....Представяте ли си каква гавра , тръби тежащи тонове са демонтирани , защото можело да ги откраднат.Но ако питате Сергейко живеем в държава в която от една година няма страх и престъпността е намаляла почти до изчезване

1

NOI

преди 10 години

ВЪЙ ВЪЙ...ЩЕ ИСКАМЕ - МИ НИЕ ЗА СЕГА САМО ДАВАМЕ КАКВОТО НИ ПОИСКАТ НАШИТЕ ЗАПАДНИ НАЙ-ВЕЧЕ / ПРЕЗОКЕАНСКИ / ПРИЯТЕЛИ А ЗА ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВАМЕ НИ ГО НАЧУКВАТ СТОКРАТНО НО ВАЖНО Е ДА СМЕ В ИГРАТА...