31

той е

преди 10 години

първанов е абсолютно прав-днес имаме най-слабия и некомпетентен президент-още отначало си личеше че просто е поставено лице на борисов,който смяташе че ше управлява поне два мандата и му трябваше сигурен гръб-но сметките им се объркаха и тоя президент не може да е на всички българи

30

Сладоледеното човече

преди 10 години

Гоце всеки може да греши но не всеки е грешка на природата като тебе!

29

vesko02

преди 10 години

Незнам за другите ама Първанов може да изкара едни петдесет хиляди човека да протестират.

28

Анонимен

преди 10 години

Първанка теб те смятам за един от малкото пичове при червените.Така ,че колкото по си по далеч от тях толкова по добре.

27

Гоце

преди 10 години

Гоце, ти си по-голяма грешка. Гледай сега отстрани и мълчи засрамен от глупостите, които сътвориха твоите съпартиици с ***.

26

Варна

преди 10 години

Гоце що уволни Иво Инжев през далечната 2006-та, отиди му се извини сега

25

Мистър Х

преди 10 години

в АнглияКамарат на лордовете която налааг вето не може да налага вето върху бюджета - може само да го забави с до един месец. Англичаниет къде са, къде сме ние.

24

Х

преди 10 години

***!

23

Анонимен

преди 10 години

Тъпака от Сирищник в едно изречение отне всички конституционни права на Президента и обвинявайки го за ветото над бюджета използва случая да го обвини в още 3-4 "прегрешения". Адски мръснишко изказване. Не мога да си представя как може да се родиш такъв тотален мизантроп и нихилист, да мразиш всичко и всеки и да си служиш само с клевети и черен ПиАр. Как това вродено човеконенавистничество може да бъде успешен модел на обществен строй? За тях няма закони, няма държава, няма регламент...

22

Егон

преди 10 години

И затова 10 години си стоя в кабинета тихичко без дума да кажеш на управляващи (независимо кои) и на хора (освен на нова година). Затова не посети нито една европейска държава с изключение на Беларус за толкова години. Затова се направиха куп кадрови и административни поразии по това време без да се чуе президентската позиция. Айде точно ти да не даваш акъл.

21

Ей ГОЦЕ, забравихме

преди 10 години

те, бе, айде в Сирищник. Оттам давай акъл !!!!

20

Маркс

преди 10 години

Щом Първанов не одобрява нещо, значи това нещо е в полза на България. Не че съм голям почитател на Бойковото президентче, но в случая е много прав: комунисти и ДПС-търтеи знаят само как да крадат (усвояват) народните пари.

19

Наблюдател

преди 10 години

Не случайно Първанов беше президент два мандата. Ако се кандидатира отново , отново народа ще го предпочете. Точет , грамотен , коректен , пресметлив. Критичен към "свои" и "чужди", но венаги на страната на хората. Първанов трябва да е по активен, той е полезен за България.

18

Анонимен

преди 10 години

Ловеца на архари да хаща гората че ни призлява вече от неговите простотии. И твойте съпартийци немогат дате гледат вече Гоце. Отивай в историята. В лошата история.

17

BG.BG

преди 10 години

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден "Стара планина" на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

16

Зеле!!!

преди 10 години

Грешка е че народа ви е търпял дълги години наред. Грешка е че хората все още си затварят очите и си мислят, че промяната сама ще дойде, докато несгоди и лоши неща се случват пред очите им.

15

бг

преди 10 години

старият доносник се обади

14

Вари го, печи го

преди 10 години

Гоце си е доносник и партиец, апаратчик и КГБ-ейска ***. За нищо не става друго, освен за деец на задкулисието.

13

европеец

преди 10 години

По-голяма грешка от агент Гоце няма. Два (2) поредни мандата президент на Р. България беше един доносник на комунистическата държавна сигурност с работно име "агент Гоце". Всичко, което той направи, беше грешка, от големия енергиен шлем до архарите и трипера.

12

BG

преди 10 години

До #4, мен ли ме лъже паметта или когато избраха Първанов, даваха по телевизията села в Турция негови плакати. Плакати без име, само с номер на бюлетина! "Български" избиратели в рейсове които на въпроса Кой е тоя (зададен на турски естесвено) само свиваха рамене! Другарю, ами че турците не са ли ваши дружки и партьори?! Хайде помисли какво става, ако те не подкрепат бюджета?! Логично е че срещата на президента с турците трябваше на вас да се хареса - те са ви аркадаши!