218

Shop

преди 11 години

Най-сигурния начин да се предотврати измама при електронното гласуване, е да не се регистрират изобщо. Затова и Бойко така ги е инструктирал. А ямболското *** ще вкара БСП+ДПС в управлението със своите тъпотии. Е, и ще изкяри некой милион.

217

Атакист

преди 11 години

Впрочем к'во стана с имунитета на Цецко ***?Цацаров да не се окаже пионка на властта само...

216

xerth

преди 11 години

А диктатурата на милиционерството все още няма да е АУТ, доказахме го за пореден път, като гласувахте за тъпите комунисти и турции!!! Как не разбрахте че с тия крадци никога няма да се оправим? нима нямаха шансове, та от 23 години те са имали най много!

215

до278

преди 11 години

Ти да не си завършил училище за деца с умствена "Напредналост".Мноопоо си *** Саше

214

Левон Харпанцумян

преди 11 години

избори. Гласувайте сега:палец нагоре = аз МРАЗЯ бсппалец надолу = аз съм мръсен комунист и червен ***

213

Атакист

преди 11 години

до 274Бе той Волен утре ще скочи Против, ама къде сте вие скапани *** от ГРОБ?Що няма да гласувате?Нещастни скапаняци!

212

ха ха ха

преди 11 години

Абе, важното е че тъпака Буда и *** Цвъко , дето е учил две години в училище за умствено-изостанали, са аут завинаги.А сегашните да си опичат акъла и да знаят че са под контрол.Диктатурата на милиционерите е минало!

211

xerth

преди 11 години

Бареков, какво стана с бюлетините? Нали бяха фалшиви, какво стана с Цветанов, нали се отказа от имунитет? ???? Или всичко беше предизборно?!!!

210

Shop

преди 11 години

Сиукс е съвсем точно. Само дето не е толкова очебийно червен.

209

Атакист

преди 11 години

до 268Мда, аз съм патриот и защитавам проруските интереси. Нещо неясно?

208

xerth

преди 11 години

Забелязах че кабинета на Орешарски, освен да повтаря думичката ЕКСПЕРТИ, друго не прави! ахахаха явно сега тази дума е на мода, ПР-ите са ги посъветвали да е повтарят по често, за да се набива думата ЕКСПЕРТИ върху БСП и ДПС... да ама не, никакви експерти не сте, а една банда крадливи ***, които ще бъдете пометени на есен от нова вълна протести, този път по големи, само ни вкарайте учебниците по турски, и още други такива .... продажници

207

Давуд

преди 11 години

орешерски ше оцвети циалата куса фбиало слет 2месеца слет като народа скочи. тоиа биал перчем-шарка за окраза ше се слее з карвави педна од ритнизиде на пардиа АДАГА!

206

Демократ

преди 11 години

Този посредствен чиновник със злобно и свирепо излъчване на сиукс / да ме простят ***/, който не се свени да преминава по цялото политическо пространство заслужава единствено ПРЕЗРЕНИЕ.

205

Атакист

преди 11 години

до 268С кеф скачам на турци!С още по-голям кеф скачам на еничари като теб и Христо Бисеров.

204

Атакист

преди 11 години

до 265Брех майка му стара, аз все си мислех че Вальо Златев е дружка на Тиквата, пък то се оказа на Волен???Муахахаххаахахахаха

203

Shop

преди 11 години

Като не искаш да плащаш такса мощност, изнеси се в еднофамилна къща. Такива са правилата на етажната собственост, като не ти изнася - обратно на село.

202

Атакист

преди 11 години

до 256И когато ти наритам *** в църквата в Батак и ти натисна тиквата за да лижеш кръвтта от по миналия век оставена на дънера на който са рязали главите на батачанлий, ще ти кажа че си куче и ще те пусна.

201

Патиланец

преди 11 години

До АтакистЩо 5-ти коментар не казваш нищо за руския газ бре гъзер!?:) И се чудиш как да се отпихнеш на "такси мощности", "незаконни тръби"..ляляла. Ако се депресираш от градски живот хващай гората. Но искам да сложиш едно коментарче все пак за това какво получава Атака от руските чичковци с газа, че никога, ама никога, никога и никога не се подпичква с тях? Иначе сяда демоснтративно на химна на Европа и гони чужди посланници...Европейски, ама чужди. :)

200

Атакист

преди 11 години

до 256Да де, Да деее...точно ей затова говоря, точно ей за такива *** като теб и то ИСТОРИЦИ БЪЛГАРСКИ които искат в учебниците по история да не се споменава османско ИГО, а Османско присъствие. Точно ей за такива *** като теб говоря! От пиле мляко ще изкарате, ***!

199

Патиланец

преди 11 години

Само искам да вметна, че от Атака, още си издирват пребитата атакистка...ataka.bg/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=65