33

ANONIMEN

преди 11 години

4EZ I DKEVR SI PALNIHA DJOBOVETE S PARITE NA DANAKOPLATETSA,A SEGA VI PRESEDNA,,AAA,,,VSI4KI KAM ZATVORA ***,NEKADARNITSI,...MAR6I,.....

32

БоСимеонов

преди 11 години

Ами още на прословутата пресконференция на Борисов стана ясно, че прави глупости...ама то за него е нормално. Щял да отнема лиценз, щото неговата приятелка държи ВЕИ-тата. Смях в залата за сметка на народа.

31

Румен

преди 11 години

Отнемането, или не, на лиценза на фирма е вътрешноправен въпрос. Дали има нарушение на Закона, и да отнеме лиценз, може да постанови сама Съда, а Прокуратурата/съответно Главният Прокурор/ са тези, които преценяват дали има достатъчно доказателства и основания за повдигане на обвинения. Чешкият премиер няма никакво право да оспорва постановления на прокуратурата, дори в собствената му страна, камо ли в друга държава. Но, чешките евреи са алчни и свикнаха ЧЕЗ да налива милиарди в Чехия.

30

НАЙ- Умния!

преди 11 години

До Анонимен - бе много си ***! Ти запознат ли си за каква енерийна група става въпрос ? Приходите им от мизерния ти портфейЛ е сигурно 1/10000 от общите им приходи от международните им дейности! Аман от тапаци, като теб ! :))))))))))))))) ще сринем тотално енергийната система и ще караме на дърва и свещи!

29

Анонимен

преди 11 години

Буда-търговеца С депутати от ГЕРБ,готов да ти даде 20 депутата веднага ,БУДА с високото кръвно,Буда футболиста,Буда каратиста и тенисиста успя да ни скара и с чехите,дори когато не е на власт.

28

Анонимен

преди 11 години

Чешките мошеници не стига че са извършили цяла камара с нарушения, ами и наглеят и говорят за право и стандарти.

27

АЗ

преди 11 години

ТРЯБВА ДА ВИ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА...ПАРИТЕ ...А ВАС ДА ИЗБЕСЯТ ПО УЛИЧНИТЕ СТЪЛБОВЕ...В АЛБАНИЯ ВЕЧЕ ВИ ГО ОТНЕХА...ЛОШОТО Е ТЪПИЯ ЕВРОСЪЮЗ ЧЕ НИ ВИСИ НА ВРАТА..АКО СИ ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА НИ ПУСНАТ В МИГ В ШЕНГЕН...

26

ххх

преди 11 години

с бой ще си отидете то се е видяло

25

t

преди 11 години

*** naglite be gledai kak drug im e vinoven upreq im noja do kokala i sega gledat da topqt mama vi mrusna mi kato nevi e izgodno v bg trugvaite si be

24

valenzeto

преди 11 години

"Освен това можем само да гадаем колко е близък Цацаров с бившия премиер Бойко Борисов, който всъщност започна цялата история", отбелязва правителственият ръководител.-станишев дали щеше да я започне едва ли

23

Анонимен

преди 11 години

Въпросът е повече финансов отколкото политически и ще бъдете премазани не от върховенството на правото, а от онези които ви хранят, тоест народа.

22

Анонимен

преди 11 години

Цветелинка Карагъозова печели милиони всеки месец от тая солена (а не зелена) енергия.

21

ф-1

преди 11 години

КАТО ЧЕТА "УМНИТЕ КОМЕНТАРИ"на сънародниците ни си мисля, че и след сто год. проблемите ни ще са същите.Големи разбирачи, голямо нещо!Все хората ни виновни. а това, че сме некадърни дори едно свястно правителство да излъчим никой не го вижда.България ще тръгне напред, първо след цялостен обрат в съдебната система, в правителствата да се избират честни и умни хора, пълна промяна на образувателната система-от вузовете излизат некадърници и полицията да престане да върти само далавери.

20

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВСИЧКО Е МОНОПОЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ДРУГО НЯМА. И МИЗЕРИЯТА ЗА НАРОДА Е РЕЗУЛТАТА.

19

Анонимен

преди 11 години

15 кой те излъга оли , сметката ни в къщи бепе 120 лв , 5 лв дори и при 3 стотинки са 166 кВч или 5,5 кВч , я кажи как ще се сгрееш с 5.5 кВч на ден , ти да не си факир бе .

18

Анонимен

преди 11 години

На тия от Прага що не им спрем кранчето.Аааа ние ще им издържаме пенсионерите.Айде да го духат

17

А да видим АТАКА

преди 11 години

Скочили са срещу АТАКА. Всички. Що ли?А да дадем жезъла на тях. МОЖЕ ПЪК ТЕ ДА НЕ СА ЛЪЖЦИ.

16

Любо

преди 11 години

Ха, Ха, много си прав, искаме си чехкините..........

15

Анонимен

преди 11 години

ПРОКУРАТУРАТА МОЖЕ ДА ВИ РАЗСЛЕДВА И РЕГУЛАТОРА ДА ВИ ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА. И ТРЯБВА.

14

МАРКС

преди 11 години

При комунизма няма монополи и високи сметки! Тока за едно тричленно семейство струва 5 лева на месец при средна заплата 220 лева!