583

нечовек

преди 11 години

Ако Брендо е поръчал Баретата,сега може да си е получил отговора....Голяма мръсотия навсякъде бе...

582

Анонимен

преди 11 години

Само Военен режим оправя Мафията!

581

Гогата

преди 11 години

Всеки ден от идването на БУДА има габежи на банки,бензиностанции... и т.н.Бащата на Мафията-БУДА е дал зелена светлина на всички мутри и в България и сега цари пълна анархия и мутренски райСега БУДА си разчиства сметките с хора,които могат да потвърдят неговто кримиално минало

580

Исус

преди 11 години

,,КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ"

579

Анонимен

преди 11 години

Да, КОМУНЕЗИТЕ сега почват да властват - почват поръчкови убийства, отвличания, заменки, краежби на ддс и т.н.

578

Анонимен

преди 11 години

КАКВО СТАНА СЪС СМЕТКИТЕ?КАКВО СТАНА С МОНОПОЛИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ, КОИТО ИСКАХМЕ ДА ГОНИМ?КАКВО СТАНА С ПАРТИИТЕ, КОИТО НЕ ИСКАХМЕ?ЕДНО ГОЛЯМО Н И Щ О !ЛАПАЙТЕ МУХИ И ВРЯКАЙТЕ ПО ПОРЕДНАТА ПОСТАНОВКА!

577

!!!!

преди 11 години

Надявам се,да открият детето и Брендо да пропее за Буда!

576

Анонимен

преди 11 години

до 699'----''Нашата'' полиция ,....наша ли е ,или е още на ДПС/БСП....?----ЧЕРВЕНАТА Бг-СЪД. СИСТЕМА ,....НАША ЛИ Е ,ИЛИ Е ОЩЕ НА ----ДПС/БСП.....?----Държавните КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ ,....НАШИ ЛИ СА ,ИЛИ СА НА ----БСП/ДПС....?--РЕЗУЛТАТЪТ ,....ВСЕКИ 2-ри в Бг --НЕГРАМОТЕН ,..НЕ Е ЛИ НА --НДСВ,СДС,ДПС/БСП?--Колко млади българи напуснаха Бг,в периода ----1989-2009г.--Всички престъпници ,кого хранеха ,...и кой ги ЗАКРИЛЯШЕ ?--И ОЩЕ ,И ОЩЕ ,И ОЩЕ ,..ЗАТОВА ВСИЧКИ ВИНОВНИ СА В -ОПОЗИЦИЯ

575

Соте

преди 11 години

"21 милиона лева, изпрани чрез наркотрафик"------!!!! Е браво обихте коня с лопатата цял свет пере пари от наркотрафик с формален бизнес, а в Бг ги перат чрез наркотрафик :)

574

Анонимен

преди 11 години

Бойко тиквено глава, само това ли успя да измислиш, в един момент ще бъдеш разкрит и вече ще бъде късно за бягсто

573

Анонимен

преди 11 години

То така си е при всяка смяна на властта - настава суматоха в мутренските среди, особено ако самата власт е силно обвързатна с тях...

572

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ХЛЯБ, НО ИМА ЗРЕЛИЩА.ГАРАНТИРАНО ОТ БСП.

571

?

преди 11 години

Какво ли знае Брендо за конкурента му ББ?

570

До 707

преди 11 години

Сигурен съм че чинно ще гласуваш за БСП на изборите, защото шефът ти ще печели пак държавни поръчки и ще има и за теб.

569

Анонимен

преди 11 години

Киро Киров: Шокиран съм! "Наглите" се завърнахаТой е убеден, че все още има хора от групата на "Наглите", които не са заловени."За съжаление диренето в този посока спря и ето, това е едно доказателство, че групата се е завърнала и прегрупирала", заяви Киров . Според него би трябвало да бъдат открити записи от охранителните камери, защото все пак детето не е отвлечено от случайно място. Бизнесменът обясни, че похитителите вероятно ще се обадят, но "един Господ знае кога".

568

Яско

преди 11 години

Кои са тези смешковци провокатори, които смеят да твърдят че при Станишко такива работи не са ставали? Именно при тройная коалиция се утвърди и бетонира стандарта престъпници с поняколко висящи дела да джиткат необезпокоявани на свобода. И това беше една от основните причини Станишко да остане страничен наблюдател през този мандат.

567

sostin

преди 11 години

Някой тук познава ли Рамчо Сандокана от Захарна фабрика ?

566

Симо

преди 11 години

БОрисов Мутрата Дуда и Цвинокио подадоха остака уплашени от гнева на българина и се върнаха към стария занаят на МУТРИТЕ -ОТВЛИЧЕНИЯ. Далаверата с Енергото им свършва и се върнаха на мутренския си път, друго не знаят.

565

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Стига политика бе ***!!!ДЕТЕ Е ОТВЛЕЧЕНО!!!Опорочавате и останалото малко хубаво нещо в и без това изстрадала България!!!!

564

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо,къде си?!