194

ЕВАЛА

преди 11 години

Пацо е най-големия...типично олицетворение на масата български мъже

193

Тъпо

преди 11 години

Са на кво се смея а ?

192

1231

преди 11 години

Най-голямото недоразумение излезе от Къщата, най-сетне!!!! Но наистина съм съгласна, че рейтингът на предаването ще падне, доста хора го гледаха заради абсолютно идиотското поведение на Панайот. Хубав и усмихнат ден на всички! :)

191

NM

преди 11 години

Намирате ли общо между ББ и Пацо, на всяко гърне мерудия, компетентни по всичко, непремерени изказвания и много други :)

190

Анонимен

преди 11 години

Поколение между Пацата и Златка=следващият премиер!

189

Иво

преди 11 години

Кой?!

188

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите ви и не вярвам на очите си!

187

Анонимен

преди 11 години

Пацата най-големия комик в биг брадър на който не му харесва да не гледа и да не коментира

186

Анонимен

преди 11 години

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С *** В ТОВА ВОАЙОРСКО ПРЕДАВАНЕ!!!!!!!!!!!!Има повече смисъл да гледаме някоя турска повърня(сериал) от колкото това предаване за ***!!!

185

pangura

преди 11 години

Абе вие не разбирате ли че екипа на биг брадър си прави гавра с зрителите. То дори си е направо престъпление и измама да карат хората да пращат смс-и а после да гонят който си искат. Така направиха и първия път когато уж изгониха Пацо, ама го върнаха защото знаеха че всичко е постановка, а и искаха да се изгаврят с него като го затворят сам. Сега понеже няма с кво да се оправдаят пред останалите съквартиранти че са го върнали, решиха пак да го изкарат него, въпреки ше едва ли някой...

184

Анонимен

преди 11 години

Биг Брадър се самоубиха като изкараха Пацата. Никога до сега не бях гледал "шоуто", но нямаше как да изпусна моментите с Пацо. Голям ***, голям смях. Сега отново ще се мъчат да си вдигат райтинга с пошли и просташки мисии правейки участниците някак си изкуствени и жалки. А на Пацо простотията му се отдаваше натурално и за това беше интересен и забавен. А, ако разчитат Найден да им прави шоуто, то не остана с кого да се гъбарка. Друго беше Пацата като не може да се осети как се гаврят с него :Д

183

Ivo

преди 11 години

Добре че го изгониха - да си ходи в Пилищарево там от където е.Когато го даваха сменях канала на ТВ. Сега вече редовно ще гледам Биг Брадър.

182

Бесен Данъкоплатец

преди 11 години

Дами и Господа.. СНЕГЪТ ОТНОВО "ИЗНЕНАДА" СОФИЙСКА ОБЩИНА! Дори и на 3 Декември.. Дори и не чак толкова солиден.. защото всички знаем какъв сняг е валял по тук! Но крадливите шефчета от общината плюс всички занимаващи се със почистването на снега и най вече-ЛЕДЪТ най вероятно отново са "ИЗНЕНАДАНИ НЕПРИЯТНО" ! Как НЕ ГО Е СРАМ този сняг толкова рано да завали.. и да се превърне и в ЛЕД толкова бързо? НЯКОЙ МИНАЛ ЛИ Е ПРЕДИ МАЛКО ПО ОСТА МЕТРОСТАНЦИЯ "СУ К.ОХРДИСКИ" ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ ДА ВИДИ?!?

181

niki

преди 11 години

Рейтингът на това предаване ще се срине главоломно след изгонването на този шемет.Вече няма какво да се гледа.

180

луд диди

преди 11 години

За разлика от предния вип брадър който обра положителните емоции като най успешен сезон, то този биг брадър ще влезе в историята като пълен провал.Голяма грешка ,че извадиха Пацо той беше цирка в Биги ,сега ......скука.

179

анонимен

преди 11 години

Пацата е Велик и това шоу приключи.Дано статистите на Биг Бр. четат този форум ,той е достатъчно показателен.

178

bosnak

преди 11 години

Панайот е прям и искрен циркаджия. Това го прави един много добър кандидат за премиер, а и щях да забравя има чисто и открито минало. Супер кандидат

177

a da

преди 11 години

za razlika ot Miro koito se prave6e 4e naro4no ne otgovarj) Da be da)

176

e

преди 11 години

I vapreki gre6kite ima znanij 4oveka!

175

За Пацата

преди 11 години

Пацо не сваляше шапка никому,не злословеше зад гърба,винаги бе открит и казваше истината право във лицето.Не играеше по снерият на ББ и затова стане неудобен.Гледал съм две три предавания ББ именно заради това момче,той ги носеше всички на гърба.Може да е бил всякакъв от "***,бай ***,селски бек",но беше себе си и не се криеше.Сезона за ББ свърши вече.Адиос