88

златка

преди 11 години

А мене ме притеснява повече че Златка може да спечели. Щото големо реване му одари. А поне в предишните части - който реве най много - печели. Все е някой печален образ :). То и Къци е печален така че не се знае :)

87

бай Брадър

преди 11 години

Явно , Мариана е предварително определена да спечели! Толкова аванти от продуцентите не са пускани на нито един друг участник!И тая цялата мелодраматична боза с предложението - това ако не е съдийско рамо - здраве му кажи.Помним как Здравко спечели със същия номер - едно към едно! Не ни взимайте чак за такива *** - просто си манипулирайте гласуването с смс-си - и без това го правите!

86

Анонимен

преди 11 години

До zzzЕ какво те отвращава- много си е готин Фънки. Мен пък ме кефи.

85

селянин от обеля

преди 11 години

Кой ще е , да не е Георги /Гоце/ Първанов?

84

Стършел

преди 11 години

Браво на сценаристите, по-голема боза не можахте ли да измислите?

83

приятел

преди 11 години

Ханес не е италианско има, а на немски говорящ. В Северна Италия, в областта Тренто (там, където е градът, в който се подвизава отборът на Радостин Стойчев), има компактно австрийско население, останало в границите на Италия след 2та свет. война. От тях произлизат множество велики катерачи, вкл. и най-великият - Райнхолд Меснер.Този Ханес обаче, дето ще се жени за тая ***, вероятно е от тези италиански австрийци, но със сигурност не е от великите катерачи. Халал да му е, да си я узме одма.

82

boiko pedersTa

преди 11 години

are begaite s teq URIODi dnes bg molim vi se daleche daleche -nepodyrgaemi *** i travestits - ZLATAN

81

студенти хамали

преди 11 години

Денят започва обещаващо - отваря се работа.

80

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛИ НЕЩО ПОРНО,ЧЕ НИ ДАВАТЕ ТЕЗИ ***!!!

79

Анонимен

преди 11 години

Толкова личен момент, превърнат в пресилена пи ар кампанийка, може само да отблъсне...

78

тази от снимката

преди 11 години

Махнете я тази от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

77

765

преди 11 години

добър пиар си направи жената!

76

Българин

преди 11 години

Ако всички "мъжкари" са като Ю. Конст. и Фънки ,то жалко за мъжете.Те просто са едни комплексари ,които освен да се перчат и лигавят друго не показаха.Може би толкова могат ?

75

Едва ли........

преди 11 години

Номерът с пръстена едва ли ще мине. По важно е да споменем Димитър Ковачев. Аз не съм виждал по отвратително нещо нещо от него. Според мен той е една обикновена ***-гойнушка*. В нашия край наричаме така онези прасета който ядат и с*рат както са полегнали. Те са мързеливи, но наддават много бързо. За 6-7 месеца стигат до 100 кг. Единствената разлика между тях и Фънки е тази, че прасетата в анфас са по красиви от него. А бе погрознява ми телевизора, когато Фънки е в кадър.

74

зрител

преди 11 години

НЕ ЗНАМ , НО ТОВА Е ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА В ТАЗИ КЪЩА.ЯВНО СА ЛАКОМИ ЗА ПАРИ И ЗА ТОВА СА ВЛЕЗЛИ В НЕЯ.НЕ ЧЕ СА НЯКАКВИ ЗВЕЗДИ, НАПРОТИВ ПЪЛНИ ***.МАРИАНА ПОПОВА СЕГА ЛИ ЧАК СЕ РАЗЧУВСТВА, СЛЕД КАТО ЖИВЯЛА ДОСТАТЪЧНО МНОГО ВРЕМЕ С ТОЗИ ИТАЛИАНЕЦ, ЧЕ И МУ РОДИЛА И ДЕТЕ!!!!!!

73

сценарий?

преди 11 години

Дано не съм права, но имам чувсттвото, че на този са му платили за да направи това предложение точно там и по този начин. Лично на мен би ми било обидно, ако е така...Иначе- убедена съм, че Марияна заслужава да е щастлива! Съмнявам се обаче в този човек...

72

Анонимен

преди 11 години

На тази тъпотия с псевдо звезди не съм гледал и една серия. Не знам какво им е вип-а на тези.

71

Анонимен

преди 11 години

а фънки кога ще мандрахуца къци?

70

олеле

преди 11 години

е тоя фънки - мънки, дори да е последния мъж на планетата, пак няма да му се навия.

69

Hans

преди 11 години

Абе, я дайте 15 лева, отидете на един театър! Голема работа, че некви се събрали да правят панаир по телевизия! Еб***си и смешниците сте! После "ама що дъщеря ми се пердаши на 13, сина ми е пияница, ама и двамата са неграмотни?"...