230

математик

преди 11 години

До до "математик&qСори, не съм *** и никого не съм обиждал. Философ съм по образование. А що се отнася до процента хомосексуалисти, това което казвате е абсолютно вярно. Аз говоря, за онзи растящ процент от хетеросексуални, които поради преференции и стимули от умишлени политики, преминават на другия бряг и естествения прираст на населението рязко намалява. Така изчезват народите. Това се казва редукция на *** език, нали така?

229

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ"Ped*erastiata se nalaga nasila..." liubopitno mi e zashto...Merci predvaritelno za otgovora

228

Анонимен

преди 11 години

В Германия имат против парадите,не е вярно,че нямат,лично съм говорил с немски хомосексуалист,който ми каза в очите,че това,което се прави на улиците е обида за него,немците го възприемат това като парти,не като някакво поле за политическа и обществена изява,просто едно яко парти по улиците,но при тях трябва да знаете,че всякакви предразсъдъци към каквито и да е хора отдавна са напълно изкоренени.

227

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен."В Германия нямат против парадите ,само ти имаш"! Те нямат против защото никой няма да им обърне внимание ,бундестагът е пълен с обратни !! А да беше минал случайно по тази улица ,по която мина парада ,щеше да забележиш възмущението на хората и щеше да разбереш ,че ****дерастията се налага насила от политиците !!!

226

Анонимен

преди 11 години

На Балканите хомосексуализма не се приема за нещо нормално. Тук не може да се очаква толерантност. Мисля, че гей обществото следва да съобразява с нас.

225

язе

преди 11 години

Да бе сигурно така са казали от ЕС и САЩ: "Искаме гей парад за да докажете, че сте демократични.". А пък сърбете са цъфнали и завързали, направо нашите *** и партиоти да се местята на там

224

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 251Prasnah ti edin +

223

Анонимен

преди 11 години

"О,неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин".Как се ругаете и плюете.Кого плюете-самите вас.В едно ни бият сърбите.Нашите мутри сравнени с техните са като балерини от Болшой театър.

222

фен на чалга

преди 11 години

До до фен на чалгата."да бе изобщо не се натрапвате..." ! ТВ са частни и който не иска не гледа !!! А гей парадите са на улиците и децата минават от там за да отидат на училище !!

221

Анонимен

преди 11 години

"До До гурбетчия176."В Германия има суматии депутати гейове..." ! Ами да има ,тяхна си работа ,никой не им пречи! Но защо трябва да има паради с разголени мъжки д*упета ?! Абе по тези улици има случайно минаващи деца бе ,извратеняци ! Сякаш някой ви е хванал за гушата и ви забранява да си * мъж с мъж ?! Прекалено сте долни и с тези паради падате много ниско в очите на хората !"В Германия нямат против парадите,ти имаш.

220

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИмаше един танцьор американец - гей, ***, приел юдеизма. Почина преди 20 години.

219

БАНАНОВА БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

БРАВО НА Г-Н ПРЕМИЕР ДАЧИЧ. НАПРАВО МЕЖДУ ОЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ *** УПРАВЛЯВАЩИ И ВКАРАЛИ НИ В ЕС. АЗИ ХУБАВО НЕ СЪМ ВИДЯЛ ОТ ЕС САМО ПЕДЕРАСАТЛЪК. ГЕЙ ПАРАДА КАТО БИЛЕТ ЗА ВХОДА В ЕС. КАКВО ЩЕ КАЖЕ ГЛАВНИЯ ТИКВУН БОЙКО БОРИСОВ- ТОЙ НА ВСИЧКО Е ГОТОВ САМО И САМО ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ. АКО ИМАШЕ СИН И НЕГО ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ГЕЙ. ТОВА Е РАЗЛИКАТА М/У СРЪБСКИ И БЪЛГАРСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ! КАКВИ *** СИ ИЗБРАЛ БЪЛГАРИНО! ЗАЩО?

218

до "математик&q

преди 11 години

Математик си бил, най-обикновен ***.Това което говориш са врели некипели... Процентът на хомосексуалните е бил един и същ и преди 2000 години, ще бъде и в бъдещето...Обаче простата ти и продънена глава не може да измисли друго...

217

Анонимен

преди 11 години

Има ли гейове Евреи?

216

до фен на чалгата

преди 11 години

О да бе,изобщо не се натрапвате. По улици,дворове,в училище навсякъде гърми чалгия. А телевизиите преливат от простачки като преслава мреслава,азис мазис...

215

до 234

преди 11 години

А нас ни управляват мутри, дето през 90 години слагаха лепенки на хората по магазинчетата и за разлика от сърбите, ние даже не можем да убием някой от тях. Те бяха във война и под ембарго и днес факта, че се сравняваме с тях , е направо срамен.

214

Математик

преди 11 години

Гейовщината е планиран мирновремен метод за редукция на населението и съкращаване на излишните народи.

213

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯYes, merci mnogo

212

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен .Щом толкова е важно за тебе в коя страна съм гурбетчия ,ще ти кажа : в Бангладеж ! Удовлетвори ли те отговорът ми !

211

ФЕН НА ЧАЛГА

преди 11 години

Абе тези обратни хептен изперкаха ! Ние поне не се натрапваме насила с разни паради ,имаме си чалготеки и който е любител на чалгата идва при нас ! Тези вместо да си показват голите *** по улиците що не си направят ГЕЙОТЕКИ и всеки който ги харесва да ги търси там ?!