16

до 16

преди 11 години

Ти си спихнал.Не за друго,а защото всички истински софиянци избегахме навреме от там.Като казвам там ти визирам площад Славейков .А и дост5а други дето сме израсли на паве..

15

Анонимен

преди 11 години

Центъра на София трябва да е изцяло пешехно-туристическа зона. Около нея трябва да се изградят достатъчно на брой паркинги и гаражи. Снабдяването да става между 24 и 6 часа. Улиците и тротоарите са обществена собственост на всички софиянци, а не частни места за паркиране на разни ***. Който иска кола, да си осигури паркинг, или гараж. Само тогава София ще придобие поне малко европейски вид.

14

pet

преди 11 години

Тоя не беше ли един от рекетъорите на президента?Е ако е той, честито на столичани си ги избраха и сега реват!!!Тези симпатяга маи ще ви скъсат халката)))))))))))))))

13

мухъл на снимката

преди 11 години

Toзи клоун Тошев го раздава някаква треторазрядна мутра... голям *** е! Не знам кой ги избира такива общинари... тия хора въобще не знаят за кого работят! За нас работиш мухъл такъв! За хората! За софиянци! А не за партийните ви фирмички и дружества! Омитай се *** смотан! Скапани Гербаджии...

12

mind twist

преди 11 години

ТРябва да влезе в сила плана. Тези които изостават от развитието да си намерят подходящия район! Стига са ви киснали таратайките със спихнали гуми, коит евентуално палите веднаж годишно да отидете на село. Неека в центъра да се отпушат места за да може работещите да работят и да плащат осигуровки, данъци, пенсии.

11

до14

преди 11 години

Лично бих ти резналзелката ***!

10

Анонимен

преди 11 години

Кой каза, че в България има ХАОС?????????????

9

Анонимен

преди 11 години

Абе я марш бе!Бойкови фирми като ''Бупас'' за хот дог и разни ''Несттле'' и ''Рафи'',които са на Нико Тупарев и кой знае кой друг близки до Бойко и *** завладяха центъра!Кога е било това?Първи перачи на дрога да действат монополно????!!!Марш!Вън от децат ни!!!!!!!!!!Разпространяват дрога!!!!!!!!!!!

8

до Анонимен

преди 11 години

>> Тоя или се мисли за господ - демек че може да нарежда как хората да живеят или че сме в комунизъм. Ти пък защо мислиш, че като е демокрация мнението ти означава нещо? : ) Те и французите дето уж били много борбени, не "овци като българите", не искаха да им се увеличава пенсионната възраст, ама ония от горе като казаха, че ще се увеличи - и това е. : ) Те всички са мнооу борбени като ги оставят да се борят, като са си решили - скачай, псувай, все тая.

7

mind twist

преди 11 години

Не може да си събирате стотинките и да плачете че ви било трудно в центъра на София. Продайте апарртамента си и вървете някъде където ще ви е по мярка. 100 Човека не бива да спират развитието на 10000000, някак си не сте в час, протестиращи. Естествено БКП веднага да се изкаже в подкрепа. Всичко ще обещаят само и само да им се вържат овцете.

6

Oleee

преди 11 години

Е какво друго може да се очаква като отговор от един издател на порно списание??? Нормално като за държава като нашата - порно държава - порно политици.

5

Анонимен

преди 11 години

Или сега палите и сменяме пожарникаря или чакаме цяла зима мизерия!Палете!ГОСПОД ДАДЕ ВЯТЪР ЗА ДА (СБЪРКАМЕ) БЕЗ ДА ИСКАМЕ!Смърт за Бойко и неговата мутренска шайка дето пусна всички от ВИС и не осъди крадците а ни обеща!

4

до uuuuuuu

преди 11 години

те са, те са, няма мърдане ; )

3

mind twist

преди 11 години

"Недоволните граждани дори заплашиха да изгорят колите си в знак на протест срещу рекета." - Смятай какви таратайки киснат със спихнали гуми щом толкова им е еня за колите! Само място заемат. 100 човека ще спират работата на всички останали. Като не можете да си позлволите да живеете в центъера на София, хайде нас село. Там няма синя зона.

2

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

преди 11 години

Тошев, а да си търсиш друга работа искаш ли? Ще се отмени тая наредба, дори ако трябва ти да си подадеш оставката! Тоя град не е ваш и ви е бащиния на вас герб-аджийските недоразумения. Той е наш на гражданите, от чиито данъци се издържа! Като не щете с добро ще ядете дърво. Това е, господа "управляващи". Добре си набийте в *** общински тикви, че не вие сте шефовете!

1

Анонимен

преди 11 години

Тва на Тошко Тошев сино му ли е?