61

на тройна цена!

преди 11 години

Винетната такса за комунистите от герб да е на тройна цена!!!

60

Анонимен

преди 11 години

герп май напълниха гащите ?

59

varg

преди 11 години

какво се наблъскахте всички в тая София да не ви дават пари безплатно

58

до 67

преди 11 години

е ти току-що набута целото правителство.

57

Анонимен

преди 11 години

На един колега му сложиха скоба. Той се изпика на нея и извика бусчето да му я отключат. Докато гледаше манипулацията обясняваше че тия 10 лева са едни добре похарчени пари.

56

Анонимен

преди 11 години

Освен че се очаква падане на наемите в центъра, се очаква поскъпване на течния азот и шперца за отваряне на скоби! На вторични за една скоба могат да се вземат 2-3 лева.

55

Анонимен

преди 11 години

681, писнало му е да играе шах сам със себе си и разпуска.

54

Анонимен

преди 11 години

На това му се вика държавен рекет. Чудят се за какво да искат пари. Сега ще пуснат центъра, а после ще попъплят из кварталите. Изедници ей, голями изедници.

53

Анонимен

преди 11 години

В село Алдомировци има възможност да се паркира точно до кметството - има места и е безплатно! И това разбира се е "идеален център". Най-много некое *** да се почеше в бронята, ама нали точно за това всеки има каско?

52

Към ФСБ

преди 11 години

Което, да не си помислите нещо друго, а и за по-младите, е "Формация - Студио Балкантон"-Ползвайте 22-ри септмеври, както и Денят на София, примерно, за нови варианти на "Кълбото" - "Кълбото-2-Разплитането", пък може и да може да се подреди по-справедливо за софиянци политиката с паркирането-:)П.С. Музиката ви е и си остава уникална...

51

Анонимен

преди 11 години

3 лева ми звучи още по-демократично и регулиращо трафика! Разбира се около обед трябва да стане 4-5 лева на час, защото тогава е по-натоварено. Едва тогава може да се очаква завода Балкан в Ловеч да възстанови традиционното производство на сгъваеми велосипеди.

50

Анонимен

преди 11 години

Ще реват всички за социализъм, комунизъм и бай Тошо. Тогава всичко е било демократично, а сега капиталистите искат за всичко пари.

49

FarAwayMan

преди 11 години

Наистина е добре общината да изисква. Но и да контролира и санкционира тарикатите на дребно. Живея в центъра на София и съм свидетел как всеки ден не малък брой шофьори, повечето от провинцията ( факт, без да искам да обидя хората, които не са от София ! ) паркират в настоящата синя зона, като всички от съответния автомобил отиват да си вършат работата, а един от пристигналите седи вътре и 'пази'.И разбира се не плаща, защото е 'за малко'.Това трябва да се прекрати и правилата да са за всички.

48

Росен

преди 11 години

Пълна глупост а това с плащането в центъра. Аз не искам да имам хубав град , свободен от коли и движение, много по-добре е тарикатски да си паркирам таралясника за без пари, а пък ако някой ми е спрял на "мястото" да слагам бележки и да драскам с ключове. Като общината иска да събира такси - да си събира, аз си имам машинка за стикери за синя, зелена и бенбена зона и като си спря за без пари, ги слагам на стъклото. В случай, че няма къде да спря, вадя инвалиден стикер и пак си спирам

47

край

преди 11 години

Така е бе 681 най вероятно ще стане платено паркирането в цяла София. Който няма гараж, паркомясто или двор трябва да си плаща за паркирането. Аман от стари баракуди дето не могат да минат никъв истински преглед и са паркирани по тротуари, градинки и улици. Гл. архитект на Мюнхен каза че няма лична кола- по изгодно му е да наеме такава като излиза извън града. А тука имат по 3-4 баракуди щото е ефтино- 2 хил. лева и вече си с "кола".

46

Анонимен

преди 11 години

Протеста касае само живеещите в центъра, а останалите на които се налага престои в зоната - фащат дървото.

45

Анонимен

преди 11 години

Ау Ау Ау колко СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО чак се просълзих!!

44

Анонимен

преди 11 години

Аз се махнах от центъра (пл.Македония), защото на месец паркирането ми беше между 150 и 200 кинта, без да броя скобите и евакуацията когато съм забравил да пусна смс-то. Няма сила да ме върне там.

43

Смях

преди 11 години

Не си плащайте данъка на колата. Няма пътища!!!

42

край

преди 11 години

Крайно време е Общината да започне да изисква от гражданите. Да си плащат за паркиране. Да си измажат и боядисат фасадите. Да си премахват саморазрушаващите се пострйки за щото са грозни и опасни. Да оправят пазарите. И да уеднаквят всички повлиони, бутки и сергии в един квартал. Който не вярва че може да иде в Ст. Загора. всички павлиони за вестници, сергии за плодове и пр. са еднакви и красиви. Общината трябва да започне да изисква и да глобява - за куче без повод, за изхвърлен *** и т.н.