47

ss

преди 11 години

do 45 pisnalo mi e ot takiva Sofiqnci kato teb koito doidoha v sf predi 15tina godini ili sa ot LIULIN i si kupiha apartamenti tam kadeto edno vreme dqdo si paseshe ovcete :) i sq stahte grajdani :))

46

Анонимен

преди 11 години

Искам да обявя, че държа в училище да се изучава и моята религия - Църквата на Голямото Чудовище от Спагети! Ще приема, че съм жертва на религиозна сегрегация ако това не се случи и ако не карате децата си да идват на училище с официалната форма на нашата църква - цедилка за спагети и макарони като шапка!

45

ss

преди 11 години

do 43 ako spored tev vqrata q pazi bih ti kazal che naroda q pazi :) ama ti si vqrvai tam ne mi prechish hodi si davai parichkite na oniq da si karat mercedesite, betlitata i t.n. i da ti govorqt kolko e bedna carkvata

44

до селянин

преди 11 години

Ето един истински християнин! :)

43

мяхкий знак до 40

преди 11 години

И как го разбра това, селски? Май се засегна нещо, а? "Толкоз" - любима дума на селяците! Разрушавате българския език, дори не се замисляте! До сега не съм видял нито един "мякащ", който да е в състояние да каже едно изречение като хората, та ако ще и живота му да зависи от това!!!Не мякайте, отиде при логопед или на уроци по правоговор, най-малкото изглеждате глупови, като не можете да говорите на собствения си език!

42

до 43

преди 11 години

Като гледам, засега само вярващите ни теглите към хаос и безпросветеност. България би била едно много по-добро място без вас и жалката ви религиозна демагогия!

41

много е страшно това

преди 11 години

Май тук надделяват "невярващите" Толкова е жалко това! Горката ни България! Вярата я запази през робството и във всички кризи, но днес НЕВЯРВАЩИТЕ я теглят към хаос и нещастия!

40

селянин

преди 11 години

Господ да го убие този Игнатов , дано умре в мъки и неопростени грехове.Никой поп да не го опява и да не се моли за душата му.Да витае хиляди години в ада в мъки и терзания.

39

имигрант

преди 11 години

А така! Браво Игнатов, най-после едно умно и логично решение. За съжаление обаче "една птичка пролет не прави", както се казва в една известна българска поговорка.Сега гледам, че се усетиха и за ремонт на магистрала Тракия, след като вече рязаха лентички на новите участъци. Може би защото усещат наближаването на изборите ли, не знам.Но това няма да ги спаси - не съм гласувал за ГЕРБ и никога не са ми били симпатични.Но за това решение ги поздравявам! Няма да ни командват попове я!

38

ss

преди 11 години

do 39 ti pa tolkoz pravilno govorish che se barka dali si ot perniku ili vladaq ili nqkoi drugo selo

37

мяхкий знак

преди 11 години

По-добре да вземат да научат децата да ГОВОРЯТ ПРАВИЛНО, за да не ми мякат после неразбираемо насреща като се преселят у голямото село София!!!

36

Анонимен

преди 11 години

А за непризнаването на дипломите втората причина защо не я споменаветг г-н Игнатов, а именно, че след като направили турците проверка на нивото на познаваемост на български език посредством преводачески фирми и консултанти, турците установили, че училите и завършили на български език у нас турски студенти на практика не разбират българския език. И нормално да изникне въпрос и съмнение - как са вземали изпити , след като не знаят езика!!!Тва ГЕРБ само бегате в тъча!

35

ss

преди 11 години

do 30 Ti vqrvai v kvoto si iskash no nedei da natqkvash na chujdi deca svoqta religiq !che shte mu qdesh mandaloto ot nqkoi kato men ili men !

34

Исмаил

преди 11 години

Аз съм съгласен да има вероучение ,но само Ислам.

33

БГ

преди 11 години

Има един лаф от Библията: "Страхът от Бога е началото на мъдрост".. Ние, българите сме големи християни, когато трябва да псуваме изграждането на нова джамия, нали?..

32

до 26

преди 11 години

Църковен данък се плаща в Германия САМО АКО ИСКАШ!!!Никой не те задължава да го правиш!

31

Анонимен

преди 11 години

В училищата трябва да се въведат часове по ЕСТЕТИКА,ИЗКУСТВОЗНАНИЕ,КУЛТУРА!!!Също диалектика,политология.

30

ако ги спазвахме....

преди 11 години

[20:2] Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от египетската земя, от дома на робството;[20:3] да нямаш други богове, освен Мене.[20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;[20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,[20:6] и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.[20:7] Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно.[20:8] Помни съботния ден, за да го светиш;[20:9] шест дена работи и върши (в тях) всичките си работи;[20:10] а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой ***, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти;[20:11] защото в шест дена създаде Господ небето и земята, морето и всичко, що е в тях, а в седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.[20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава.[20:13] Не убивай.[20:14] Не прелюбодействувай.[20:15] Не кради.[20:16] Не лъжесвидетелствувай против ближния си.[20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов ***) - нищо, което е на ближния ти

29

до 26

преди 11 години

ХАХАХА!А не са ли родителите тези, които трябва да обяснят на децата си тези неща? И ако не съм религиозен, то значи ли това, че съм ПРОТИВ тези неща?

28

до 28

преди 11 години

Твоя работа е да вярваш в кавото си искаш или не, но не пречи на други. За теб е псевдомарла, за други не. заповедта да не крадеш, убиваш, лъжеш и др. не смятам ,че псевдоморал, а това как ги възприемаш ти говори много какъв човек си и какво смяташ за нормално