31

До 30 ЕМО

преди 11 години

Задай въпроса си към себе си - така пише в сайтовете. Така привличат турсисти за България - с измама.

30

радио Созопол

преди 11 години

Всеки , който плюе БГ черноморие е софиянец умиращ от яд, че сега седи в офиса в гнусната софия, а някой хора живеят на 1 км от плажа . Дерзайте шопи, не идвайте като не ви харесва. Както се вижда от статията , руснаци и румънци ви заместват и то успешно !

29

Анонимен

преди 11 години

@реалиста, може само да си мечтаят за такива цени .. нормалните условия почват от 181 20 лв и нагоре .. и това е само нощувка , ако искаш включена закуска и други екстри цената почва от 40 лв за човек

28

Анонимен

преди 11 години

За софиянци на Панчарево е в пъти по-хубаво, отколкото на бетонираното Черноморие.Затова на Черно море ходят само чужденци, които просто не знаят каква отврат ги очаква. Водата *** пълна с фекални води, плажа мръсен и на всеки 20-30 метра турили по едно барче и там дъни музика до дупка, та слушаш едновременно 3-4 такива "барчета" и т.н. в същия дух. Плащаш си допълнително за чадър на плажа, но всички забравят да те информират.

27

Пиколо

преди 11 години

Елате ги вижте!Тия руснаци,украинци,беларуси и молдовци са от космодрума в 'Байкунур'Ядат и пият като ламя и един лев неостават!Супер *** и нагли същества са,никакъв интелкт и ходят като колхозници!Изнасят с торбите храна от ресторанта!Простаци уникални!Поляците това лято излизат свестни,липсват класическите германци от старата школа!За сметка на това имаме руски германци,уж били германци,а манталитета им руски!Пълни *** са и те!Румънците и чехите са Ок!

26

Emo

преди 11 години

ANTALIA e cql raion !!! kakto navsqkade ima dobri hoteli i dobri mesta ...ima i kofti !!!

25

optimist

преди 11 години

до 23 - ех, ако имаше райски местенца щяхме да сме добре, ама няма за съжаление. Трябва с малко тротил да се мине от Дуранкулак до Синеморец и всичко наново да се направи. Ако някой дето поне малко разбира го направи ще идват и гърци, и румънци, и сърби, и макета, и украинци, словенци, поляци, чехи, хървати, турци.. Ей това е туризъм!

24

Анонимен

преди 11 години

Масово явление е където има руски туристи, другите туристи да бягат от там. Дали са платежоспособни руснаците не знам - има и такива, но миналия месец ги видях как ходиха в най-голямата жега да си купят нещо по-далеч от брега, защото било по-евтино - в магазините до морето било 10-12 лева, а те го купили на майната си за 5-6 лева.

23

EMO

преди 11 години

iZVINQVAI , no ti maloumen li si ,,,,,ili jivee6 v gorata......za 2 dolara 6e spi6 na plaja samo .....

22

xaxa

преди 11 години

До 14: Ми като си балък се навирай в ГРАНД ХОТЕЛ по гръцко all inclusive запазена стая по интернет или телефона и си вярвай че там те чакат приказни нимфи и розови слонове.Кажи ми аз ли съм виновен че си балък и дори от почивката си се прибираш незадоволен и в мензис?И при положение че сам твърдиш че в България и Гърция не получаваш това за което плащаш не разбирам как тогава изобщо си очаквал нещо по различно от това което си получил?Ми *** пак и тази година и после влез пак да ни се оплачеш

21

Анонимен

преди 11 години

Айде пак се напълни с платени писачи , плюещи БГ ! Чак някои за варненки се представят..хахахахаГрозденцето кисело а шопи ? Как е в софията, жега а ? Ееееех да имаше моренце, вместо панчерево.

20

Реалист

преди 11 години

В разни руски сайтове и има реклами за почивка в България.Най-евтино било в Бургас - нощувка с закуска - 2-3 долара на вечер, семейна стая - 8-10 долара на вечер. Такова било според сайта и нивото на цените в Слънчев бряг, но там било повече за организиран туризъм. Средната класа била за Златните пясъци, където 2 и 3 звездните хотели били по 5-12 долара, а 4 звездните по 22 долара с полупансион.И т.н. в същия дух. На мутреското Черноморие не стъпвам от години, такива ли са цените?

19

optimist

преди 11 години

Първото нещо, което трябва да се направи е да се бутнат заведенията и хотелите по плажната ивица. Хората искат почивка, тишина и спокойствие, хубави плажове и хубава природа. Второто нещо е да се подобри качеството - любезен, възпитан персонал с чужди езици, хубава храна и условия за настаняване и релакс. След това разбира се трябва да се вдиганат цените на услугите и заплатите на хората, които работят в туризма, за да можем да започнем да печелим истински пари от Черноморието.

18

Анонимен

преди 11 години

най-желаните туристи по света:казахски от казахстан - не се бъзикам с определени герберчетаруски китайски

17

do optimist

преди 11 години

Само *** софиянец като тебе може да сложи знак за равенство между *** Сл.бряг и РАЙСКОТО местенце АЛБЕНА !

16

Анонимен

преди 11 години

отново тъпите статистики на тез тур... все пак местата в самолетите са ограничени, а министерството на икономиката може да си мечтае. повече от плануваното не може да се случи. поредната простотия на тъпия министър или пък на някоя чавка без акъл, разбирайте поредната безмозъчна калинка.

15

smyrt za mutracite

преди 11 години

kolko gradusa stava prez noshta na plaga da znam s kvi drehi da se obluicham eh da imashte i edna palmichka pod neq shtqh da spq nai hubavo se spi pod nebeto

14

Ani i Maria - VARNA

преди 11 години

Do predi 2 dena biahme v ANTALIA.hotel: SUPER !more: SUPER !hrana: SUPER !obslujvane: SUPER !tsenite: EVTINO E !ANTALIA: RAISKO 4UDO !!!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Добре, че са те да ни подържат икономиката, защото ако чакаме на любимите ни Щати да сме фалирали

12

optimist

преди 11 години

В момента Черноморието привлича най-големите *** на Европа. Говоря за големите, масови курорти от типа на Сл. бряг, Албена и т.н. Евтини ***, евтин алкохол, чалготеки колкото искаш, хотели всякакви и всичко това за жълти стотинки. За истинска почивка дума да не става, но за кичозен купон е екстра!