75

Анонимен

преди 11 години

Терминът лу́мпен-пролетариа́т служи за обозначаването на низшите слоеве на пролетариата. По-късно като *** започват да се означават всички декласирани слоеве на обществото - бездомници, престъпници и други.Като лумпенизация на обществото се означава провеждането на политика, която води до увеличаване на дела на тези слоеве от населението, както и разпространението на техния модел на поведение, и светоглед, в условията на обществена криза.

74

пример за народа

преди 11 години

Eй това е ..! Ако 90% от българите се лутат и не знаят защо и за какво живеят в ДЕМОКРАЦИЯТА,то находчиви хора като Любомир Павлов & Сие, са проявили нюх и най пълноценно и успешно са се възползвали от възможностите и условията на демокрацията за цялата пълна свобода на инициативност и предприемчивост с неограничените си възможности за забогатяване които дава!

73

Раник56

преди 11 години

Е , за това тоя скачаше по площадите и се ребчеше по трибуните .....освен това - не е единствения .

72

lizimah

преди 11 години

DA GI HAR4I S KEF 4OVEKA,NAMERIL E CQLA NATCIQ BUDALI I GI DUI ZDRAVO...KOLKO O6TE TRQBVA DA PI6A 4E TVA E PROST NAROD...ETO 6TE PI6AT EDNA SEDMICA ZA TVA I KRAI,POSLE ZA NQKOI DR I PAK KRAI...ZNA4I NQMA TAKAV PROST NAROD,NQMAAAAAAAAAAAAAAAAA.....KOLKOTO GO E...T PO HUBAVO MU STAVA...MAZOHISTIIII..

71

Анастас

преди 11 години

в."Телеграф да вземе да сметне имотите на Ир.Кръстева и Д.Пеевски, че като нищо ще минат тези на Павлов! Ама как да бръкне в окото на собственика си - затова си има и поговорка "Присмял се щърбел на хърбел"!

70

:О)

преди 11 години

Ще му приберат 90% от паричките и ще го пратят при Галеви да си почива. Не си мислете, че ще има справедливост. В България няма справедливост !!!

69

НФБ

преди 11 години

казват че имало 33 милиарда спестени пари от българите...тези пари отдавна са дадени на чужди банки в същото време ние взимаме от тях 1 милиард заем и то при 4,5% лихва...Вместо да се прави нов заем защо не се даде 4% интерес на вложителите и да бяха ползвани парите в банките у нас...хем държавата печели 0,5% от лихвата хем вложителите доволни...

68

Разобличителя

преди 11 години

Любомире кажи от къде откраде парите бе мазник .

67

НФБ

преди 11 години

този с неговите 120 милиона ряпа да яде пред милиарда на дон боко но корпорацията герб/ипон свива сърмите на всеки който не се отчита на фюрера..Да проблема е с износа на капитали 120 милиона които не са вложени в българската икономика!един милиард на дон боко вложени на американска земя...милиарди потъват в офшорки и не се плаща данък в България...е това вече е голям проблем1създаваме и градим икономиката на другите а България в руини и мизерия тъне...

66

Анонимен

преди 11 години

Няма защо да се заблуждаваме, че ако не беше разследван във Франция, някой тук щеше да посмее да му каже и копче.. гарван, гарвану око не вади.

65

аналог

преди 11 години

Е...!!! СЕГА НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА ГЕОРГИ ЕНЕВ?Кои са крадци и обирджии?

64

Анонимен

преди 11 години

Об6тинските и държавните пари са единствения източник на забогатяване в България ... за да си богат не трябва да си бизнесмен, трябва да си висш чиновник - политик.Всички тези с куфарчетата из центъра на София, са заети само с едно - да измислят нови начини как да източват об6тински и държавни пари. В БГ друго не се прави, няма смисъл друго да се прави.Затова народа не иска да плаща данъци, защото знае, че автоматично отиват в нечии частен джоб.

63

Криси

преди 11 години

Имаме нужда от един или повече Робин Худ-овци в България!Нещата ще станат малко по-розови,като има кой да краде от тези нагли твари!

62

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

преди 11 години

Мамчето е оправна остава да купим весник Труд и 24 часа и медйте в българия на 70 процента са наши бойко е нашия грабител

61

Пътник

преди 11 години

110 милиона крадена народна пара. Къде е Левски да му завърти един шамар на тоя ***.

60

SD

преди 11 години

Просто корелационно уравнение - ако Любо Пъпката има имоти за 100 млн лв, за колко милиона има Мафиянски?

59

ИРЕНА КРЪСТЕВА

преди 11 години

Нова българска медийна група, която притежава вече половината от медиите в страната, разкри най сензационно сайта Преди 3 години уволнената от Весела Лечева шефка на спортния тотализатор Ирена Кръстева и синът й депутата Делян Пеевски сякаш от нищото започнаха да пазаруват медии на килограм. За има няма година време тандемът майка и син купи вестниците: Монитор, Телеграф, Политика, Експрес, регионалните издания Борба, Вяра, както и 50 % от акциите на най- тир

58

Пеевски

преди 11 години

Може да съм противна личност, ама съм богат и имам оправно мамче. С всички се разбираме. Преди с БСП, сега и с ГЕРБ

57

Анонимен

преди 11 години

Направиха си Об6тинска Банка, финансираха я с об6тински (наши) пари, после си я източиха и си накупиха имоти по Ривиерата ... А ти народе се чуди как да си купиш хляб.Това са отрочетата на бив6ото СДС.

56

комунист

преди 11 години

НАРОДЕН СЪД!