56

Каралийчев

преди 11 години

Еми това е, защото хората са гладни. Дядото, ако беше нормален, щеше да покани човека да се наяде, ама пуста старческа склероза...

55

Вековен Ботев

преди 11 години

Oт всичко на света най-много мразя две неща расизма и *** !!

54

??

преди 11 години

Боко да не се хвали с управлението си, че се гордее с министрите си.К:ога е било да се убива за 5 лева, 40 лева?Къде е Цвъцко да даде отчет какво работи и какви успехи е постигнал?

53

дядо от село

преди 11 години

Аз предлагам, щом полицията няма средства, да бъдат въоръжени кметовете. Да им се даде по една патрулка със сирена /за психологическа отбрана/, и да са и полицаи. А ние ще помагаме кой с каквото можем. Иначе няма спасение, г-н Цветанов!

52

14

преди 11 години

Само Хитлер може да интегрира ***.

51

koj iztarva govedata

преди 11 години

Лошото е че свободата се възприема като свободия в България. Както много хора казаха, сега онзи дебелия *** адвокат който защитаваше всички известни престъпници до сега -Димитър Марковски , защитавал и убиеца на сестрите белнейски, ако се намеси ще изкара дядото виновен с подобни и нагласени тези - "*** отишъл да търси дядото за да му даде храна, че го съжалил че е стар, ама дядото не го разбрал и го намушкал защото бил расист". За това адвокатите са много големи виновници - празни души

50

Schutzstaffel

преди 11 години

Ще плачете за АДОЛФ ХИТЛЕР, нормално *** щеше да бъде разстрелян на стадиона а цялото гето запалено от дружелебни господа в черни униформи.

49

Старица

преди 11 години

Боже докъде ни докараха управляващите, да не можем да заспим от тревога , че някой ще влезе в дома ни и ще ни убие за 40 лева.

48

LSFC

преди 11 години

Браво на дядото. Скороштно оздравяване . и С*мъ*рт за черната пасмина 1488 !!

47

читател

преди 11 години

И ако имахме право да държим в къщи оръжие, щеше ли това да се случи?До кога ще търпим да ни се забранява нещо, което е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМО????

46

nba

преди 11 години

Пожелавам на смелия българин да се възстанови възможно най-скоро и да живее поне до 100 години. А на лакирания *** бразилец трябва да бъде обесен на някой площад и да стои за назидание на всички свои събратя.

45

мила родна картинка

преди 11 години

В градовете пияни и дрогирани пребиват и убиват невинни хора. А по селата е още по-страшно. Възрастните пенсионери се борят и с мизерията, и с постоянните набези на крадливите ***.

44

Войвода

преди 11 години

Ей докъде я докарахме на стари години да се трепем

43

Анонимен

преди 11 години

а какво ли ни предстои щом ..... до там я докарахме - или ни докараха

42

666

преди 11 години

Голямо браво на дядото! А на този *** Петков, пожелавам да го сполети съдбата на този невинен човечец( Господ си знае работата, не трябва да му се бъркаме)!

41

Анонимен

преди 11 години

Ако бяхме поне малко демократични като хамерите във всяка къща щеше да има поне по 1 гладкоцевна пушка и такъв крадец щеше само да се констатира че е с "издухана" глава. Гарантирано е че престъпността ще спре само след няколко месеца и лошите ще намалеят драстично.

40

Анонимен

преди 11 години

ПРЕСТЪПНИКА ПЛАЩАЛ ЛИ Е ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ И АКО НЕ ЗАЩО СЕ ЛЕКУВА СЪС ПАРИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЯДОТО!Този Дядо трябваше да ни е премиер!

39

koj iztarva govedata

преди 11 години

PETKOV - ОЩЕ ЕДИН ПСИХОПАТ

38

koj iztarva govedata

преди 11 години

И КАКВО КАТО ЧЕТЕШ ЗАГЛАВИЕТО ДА ВИЖДАШ НЕЩО ДА СЕ Е ПРОМЕНИЛО ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ НАРОД ? А ТАКИВА КОИТО КРАДОХА ПАРИ И ПРЕЗ КОМУНИЗЪМ И СЕГА ПАК СА ***. КАКВО ХАРЕСВАТ ЛИ ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ СКАПАНЯКО , ЧЕ РЪСИШ ГЛУПОСТИ. А ВЕЧЕ МИНАХА 23 ГОДИНИ ЗА КАКВО ГОВОРИШ ИЗОБЩО ??????

37

raq

преди 11 години

Няма да се учудя, ако крадеца осъде възрастния човечец за нанесения му побой. Нямаме закони в такива случаи, както в щатите, там не прощават.