276

до Миро

преди 11 години

Досега подкрепях марио,но след хвърлената ръкавица за двубой марио е мъж и трябва да приеме. откаже ли се значи си прав че е страхливец и не е никакъв духовен водач а плъх.

275

Бай Иван Пловдивски

преди 11 години

Само мога да кажа, че благодарение на "експертите" еколози, в Пловдив река Марица прелива и прави наводения всяка година. В Пловдив дърво не можеш да отрежеш, а има преливници на пречиствателната станция, които се вливат в реката когато няма капацитет. Говоря за кв. Северен. Еколозите ако се вършиха работата и бяха независими, а не платени мекерета, щяха да бъдат уважавани! Организацията "Зелени Балкани" в Пловдив е пълна с активисти на БСМ (Българска Социалистическа Младеж). Правете си извода!

274

Miro

преди 11 години

Ей луд Марио,страхлива мишко. Ако те барна ще те превия на 2 ката,а и от боя който ще ти нанеса може и да те умартвя. Страхливец безподобен,тръгнало да се представя за духовник.

273

Анонимен

преди 11 години

Бойко е строителя на съвременна България. Още 1 мандат заслужава гада, дето ги изтрови комуноидите.

272

Elementarno

преди 11 години

Много ми е странно защо Тиквата не говори за "екологочен рекет" при защитата на бездобните кучета. Бездобните кучета продължават да убиват, а НДСВ не могат да вземат мерки заради организациите които защитават помиарите. Много странно, защо той не иска да се съобразява с екоорганизациите за защита на дивата природа, а се е уплашил от екотерорисите за бездомите кучета. И да сепре да говори, че това е Октопода. Как Октопода ще протестира срещу строителството на лифтове. Това са абсолютни глупости.

271

tosh

преди 11 години

интелигентните хора, които четат тази статия да напишат в google Филип Цанов Цеко Минев и сами да си правят изводите.

270

Санди

преди 11 години

Аз съм хейтърчеАз съм хейтърче и болнасъдба мене е родила;с *** и помиямойта родина ми е мила.Аз съм хейтърче и мразянаште градове големи,хейтърче да се наричам -първа радост е за мене.Аз съм хейтърче мноо злобно,в край затънтен аз живея,всичко българско и родномразя, псувам и ругаяАз съм хейтърче и раснав дни велики, в славно време,син съм на просташка партия,син съм на червена олигархия.

269

СССРейчо

преди 11 години

КЪДЕ са милиционерите на ББ и ЦвЦв ???Дали ще мачкат хората и там ??? Съмнявам се те са от същото мутро-туристическо тесто Сега групировката ГЕРБ ще си трае и няма да праща БТВ там, да провокира, нали ????

268

Владо

преди 11 години

Целият "протест" в Симитли СМЪРДИ. Който си прави илюзията, че там хората са излязли сами, е сбъркал много. При наличието на такива мащабни интереси в района и страх хората да останат без хляб не на платен "протест", а натиснат ли ги и без пари ще излязат. Всякакви паралели с протеста в София са меко казано ***. ПРОТЕСТИТЕ в София ще продължат и никой няма да ги спре ... утре започват още по-мащабна организация и няма да спрем до момента, в който нещата не започнат да се случват с разум ...

267

simitlichanin

преди 11 години

Simitli ne podkrepq zakona tova beshe platen cirk sazdaden ot GERB

266

Мамантос

преди 11 години

Българска боклучива работа. Има ли едно свястно нещо, което да е направило спонтанно това "общество"? Да, в кавички, понеже солидарността на българите към дадена кауза е почти нулева; все ще се намеря зрънца, които да саботират, да бъдат нопаки. Ето и сега -- някакви алчни *** си искат тяхната да стане...

265

Аргументирано мнение

преди 11 години

Еколозите пускат разни тези как в Австрия правели писти само на много по-високи планини и поради това не можело да се прави сравнение с Витоша. Тезата е ДОЛНА ЛЪЖА - Lech Am Arlberg, австрийски курорт, особено любим на европейската аристокрация и околните курорти са изцяло с лифтове достигащи до върхове, които са до около 2,400 метра. .skiarlberg.at/arl/west/en/winter
 Примерите и в Австрия, и в Италия, и във Франция за писти на височина от под 1,000 до 2,300 метра височина са безброй

264

Аргументирано мнение

преди 11 години

‎"Еколозите" пускат разни тези как в Австрия правели писти само на много по-високи планини и поради това не можело да се прави сравнение с Витоша. Чак баща ми изказа тази тези, която явно от някъде е достигнала до ушите му и очевидно набира сила. Тезата е ДОЛНА ЛЪЖА - Lech Am Arlberg, австрийски курорт, особено любим на европейската аристокрация и околните курорти са изцяло с лифтове достигащи до върхове, които са до около 2,400 метра. .skiarlberg.at/arl/west/en/winterПримерите и в А

263

Miro

преди 11 години

Охранител,прав си. Заради този луд Марио-37 който прогонва хората от тук и ги принуждава да коментират в другите новинарски сайтове близки до властта ,този лудия върши прекрасно поръчението на Борисов никой да не чете коментарите и да опорочава дискусията. Модератори,блокирайте веднъж- завинаги този лудия,не позволявайте на този *** да прогонва потребителите и да ги насочва другаде !

262

АХА

преди 11 години

Само Ви пробвам правилата на сайта

261

Анонимен

преди 11 години

95% от коментарите са на един и същи платен комунистиески драскач....жалка работа.Никой не влиза вече тука освен дежурната смяна платени позитански мекерета.

260

до Охранител

преди 11 години

Браво пич ! Много точно успя да характеризираш лудия Марио-37 . Луд,стъпкан,мачкан,гаврен,подтиснат. Това е лудия екземпляр Марио-37.

259

ентъртейнър

преди 11 години

А дори и протестиращите са толкова прости и глуповати хорица. Не могат да осъзнаят, че дори и това "престъпно строитолство" да бъде направено легално, те ще загубят първи. Именно бетона гони чужденци от морето, вече и от планините. В Банско и Разлог е пълно с ново строителство за "наем или продан" което стои празно от 5 г...Но нормално все пак - това предложение в държава, в която повечето не са ***, няма как да се случи.Защо не извадят сравнение с други държави от ЕС.

258

Охранител

преди 11 години

Разбрахте ли най-после, че Марио-37 е евнуха или теляка на ББ, защото заради нуго никой не чете коментарите в сайта...по този начин защитава господаря си лудото ***-духовен лидер!!!

257

анонимен

преди 11 години

Айде ОСТАВКА !!!