63

хаха

преди 12 години

за ченгето ясно защо му се споменава професията, но за воения защо - а може би защото днес им е празник?

62

до 101 qwer

преди 12 години

Очевидно не ! Като гледам Цецка Цачева,Бойко Борисов, Цветан Цветанов/все "бивши членове на БКП/ и всеки втори ГЕРБераст е видно че няма такъв.Бивш ***,комунист и милиционер има ли ???

61

Анонимен

преди 12 години

Цуцо все обвинява съдебната система (не че съда е цветенце), но е ясно едно - организирана престъпна група без ченге съучатсник - явно няма! Едно време БиБи беше казал че МВР трябва да си почисти собствената къщичка.... явно още не е почистено, и за това не е виновен нито Гоце, нито БСП нито ГЕРБ.... Просто трябва някои със желязна воля със замах да разчисти МВР от всички който милиционери, милиционерски чада, племенници, зетьове и прочие! И да се започва на чисто - ВИПОНД да стане школа задължително за офицер от МВР, но след цивилно висше образование завършено с поне 4,50, изпитите по ФП за целия личен състав на МВР да са публични и да има твърдо определен щат със длъжности и звания, като поне 40% от личния състав на МВР бъде на улицата, а не както сега - от 60 000 не повече от 15 000 са ангажирани пряко с опазване на реда, а другото да е все канцеларски плъх

60

qwer

преди 12 години

Дали съществува комуназ който да не е *** или противно на което и да е общество *** ?

59

до 95

преди 12 години

Втори път няма да им мине номера.Народа няма да го излъжат пак.Иде,задава се операция "ГЕРБерите"Пътници са но народа е толкова изгладнял че за да не ги линчува ще ги вкарат в затвора.Глас народен,глас божий !

58

От Народа

преди 12 години

Как не се уморихте да плюете ви се чудя.Обяд стана,пийте по една ракия,уважете съпругите си...направете и вие нещо полезно.Честит Празник на всички Именници.

57

хич

преди 12 години

93,не се надявай,отсега се готвим за манипулации.

56

Анонимен

преди 12 години

Цецка Физкулурничката расте...на уши...

55

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 12 години

След изборите ще има операция "ГЕРБерите"

54

qwer

преди 12 години

За всички червени *** които пишат минуси за добрата работа на полицията:-ей *** болшевишки,кога вашите *** управляващи са арестували полицаи и военни когато са зависели работите от арести на тези лица,кога вашите любимци са сменяли министри за несвършена работа или за несправяне,кога ще признаете за корупцията и връзките на Р.Петков с мафията,кога ще признаете за щетите нанесени от Р.Овч.на Бг икономиката,кога ще признаете идиотската некадърност на руският гей Станишев,кажете ***?

53

Анонимен

преди 12 години

Все пак, днес трябваше да ни покажат Първанов. Беще президент и май се казва Георги! Нещо много го крият в последно време.

52

само Член

преди 12 години

На 18 г. членове на Партията са ставали ,,особено подбрани момчета"! Направо извънземни.Представи си, влизаш в казармата, в университета и тоя който влиза с теб и твой връстник - вече Комунист, а ти залязващ безперспективен комсомолски !член! Направо трепериш и се умиляваш от почит, вълнение, възхищение.Още тогава са планирани да са ви днес началници.

51

Анонимен

преди 12 години

Ей Върбане остави тия върбови клони стига се прави на плетач на върбови кошове,ами ходи да се предадеш в Полицията,че да не те объркат с другия Борисов,че да няма после падни стани или ти ли ме бутна или аз сам си паднах....

50

Анонимен

преди 12 години

Герб е добро и полезно правителство за България.Българина трябва да бъде държан строго иначе се разплува и почва да мисли за хайдуклуци и мръсотия.

49

пак до 61

преди 12 години

Освен че е бил член на БКП Бойко Методиев Борисов е завършил и партийната школа на БКП в "Симеоново" като пожарникар.Охранява Тодор Живков и е мутра в групировката СИК.По-късно охранява и Симо-крадеца който го назначава за секретар на МВР.Агент "Гоце"го прави генерал и Борисов става член на НДСВ.Сетне създава мутро-милиционерската групировка ГЕРБ и идав на власт заради такива като теб,първо като кмет на София,а сетне става и министър-председател на България което е най-голямото ни падение.Факт.

48

Гражданин

преди 12 години

Моля ви, поне на такъв светъл празник не показвайте този човек...

47

do 78

преди 12 години

Трябва ... ама за да имаш работа трябва Първо - да си потърсиш работа и Второ - да можеш нещо да правиш ... така че всичко е в твои ръце.Ако чакаш партията майка да ти спусне служба отгоре - наима да стане. Тоя период мина.

46

Драган

преди 12 години

Браво,ама само с браво не се живее,трябва манджа и работа,щото ранатъ прави борбатъ.

45

Йордан

преди 12 години

Браво!!! добре че се смени правителството, че с туй безхаберие на Станишев ни чакаха тежки времена! браво но Бойко и Цветанов!

44

анонимен

преди 12 години

Не обиждайте Гешов,все пак през 1924 г е носил ковчега на Дядото,заедно с Вълко Цървенковски и е изрекъл знаменитата фраза"Ще ви обера кадърните хора и ще ви оставя кондурджиите-да видите как се управлява с кондурджии."