124

Анонимен

преди 12 години

То какво има в Пловдив освен тепета и една главна? Гарата ви е мизерна, големите ви булеварди са прашни и мръсни. Голям и прашен град с мръсен въздух. Доста отдавна градът на правите улици, липите, поетите и хубавите жени е много по-добро място за живеене.

123

sostin

преди 12 години

алчното *** Халваджан , ша *** фане да *** по разведе са ....то човек требе да знае и кога да спре .....

122

Kaka Lara

преди 12 години

До РадостинРадуков: не съм наясно наистина как се измерват рейтингите. но няма да забравя как навремето, когато бтв излъчваше Листопад, в сайта й всички я плюеха и ругаеха, а като го спряха - същите тия ореваха света и псуваха телевизията, че е спряла любимия им сериал :) не защитавам телевизията, но все пак смятам, че голяма част от коменарите тук са много субективни.

121

До 167

преди 12 години

Според вас майните самия Ботев е създал отбора "Ботев" и даже е роден в Плавдив, нали? А нали знаеш какви са най-върлите футболни запалянковци - простаци, илитерати и алкохолици. Ходиш по стадиони, но не си влизал никога в библиотека.

120

KARTOFF2

преди 12 години

доброто си име, че какво добро име има тази жалка червена телевизия

119

Родолюбец

преди 12 години

Крайно време е, някой да се сети да на псува тази Турска Телевизия.Слави Трифонов не обича конкуренция.Иван и Андрей също бяха разкарани от "Дългия".*** на Турция.

118

Анонимен

преди 12 години

Античния театър в Пловдив е като триумфалната арка в Скопие. Сигурно след 30-40 години и за нея ще твърдят че е оригинално античка. :)))

117

Vili Mogili

преди 12 години

Крайно време беше да му бият шута на Магърдич, арменски ненаситник!

116

Анонимен

преди 12 години

Стара Загора поне не сме си правили съчинения като вашия уж античен театър (уж "открит", а всъщност построен сред нищото през социализма).

115

Анонимен

преди 12 години

Също така искам да добавя, че всички европейски кралски фамилии, Императора на Япония и американския президент (независимо кой е той) с пловдивска жилка. Hahahahaha :D :))) :D

114

Хаха

преди 12 години

От където и да го махнат, Босфортиви си остават мишоци и клакьори, а Маги ще си намери начин за изява!

113

до 137

преди 12 години

Нима ти считаш, че може да се сравняваш с тези хора, чиито имена изреждаш само защото си роден в същия град?! Повечето от тях никога не са се надували и изтъквали с месторождение, а са правили големи неща. А ти какво си постигнал освен голямата ти гордост, че си роден в Пловдив?

112

Анонимен

преди 12 години

Няма симпатичен в този спор- и едните и другите не ме кефят!!!

111

до 137

преди 12 години

Нима ти считаш, че може да се сравняваш с тези хора, чийто имена изреждаш само защото си роден в същия град?! Повечето от тях никога не са се надували и изтъквали с месторождение, а са правили големи неща. А ти какво си постигнал освен голямата ти гордост, че си роден в Пловдив?

110

майна,излагаш се...

преди 12 години

Стойчо Младенов не е от Ст.Загора. Наско Сираков е. Като не знаеш има Гугъл...

109

Вагнер

преди 12 години

Бтв- телевизията на ДС

108

до густо майна

преди 12 години

В Стара Загора си имат и то не една телевизия. С малко старо инфо работиш. Само 15-20 години.

107

stz

преди 12 години

Пловдивчаните непрекъснато изпитват непреодолима нужда да изтъкват колко са велики, красиви и умни и им доставя огромно удоволствие да прекъсват разговорите на хората, за да си извъкат заучените реплики.Taka e prav si!

106

Майнхайм

преди 12 години

Еврейски телевизии не гледам.

105

Анонимен

преди 12 години

Тя защото Цветана Манева е някакво величие - *** и нагаждачка.