6

до 6 - Софиянецът

преди 12 години

Скъпи Софиянецо, аз също съм т.н Софиянка. Това което искам да ти кажа е - хората, които искат да им е спокойно отиват на село - на тишина и спокойствие да си живеят. Никъде по света освен в БГ-то не съм цела подобни коментари. Човек има свобода да избере каде да живее, а не както беше на времето тъпите комунисти да ми казват къде аз искам да живея. Чесно казано ми писна от комплексари като теб в тази тъпоа пост комунистическа държава!

5

Софиянецът

преди 12 години

Колко хубаво си беше в София тези почивни дни!!! Няма ***..... почти няма коли!!!! Страхотно беше! Човек да си излезе на спокойствие.... да се поразходи! Да седне..... да изпие едно кафенце на спокойствие! Да не се бута като животно със една "орда" *** по градски транспорт и метро!!! Така че имам предложение към Лилянчето Павлова.... ЗАТВАРЯЙ МАГИСТРАЛИТЕ.... че видиш ли намалели *** който направиха от София едно "бунище" и "клозет"!!! Всеки да си стои там където е роден!

4

живко сталев

преди 12 години

Проверката е другата форма на измамата!

3

69651

преди 12 години

Чичко Сталин, дай кюфте!Тая дуда да си види табелите по пътищата, грамотен човек не може да разбере накъде да върви, тя ще ми проявява... висши форми некви :)

2

Анонимен

преди 12 години

Проверката е висша форма на доверие -> Йосиф СталинТова е положението...За жалост...Да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета и международното положение!

1

Анонимен

преди 12 години

Хора не си губете времето с глупости!Прочетете в google за Отворено Общество на Сорос и Глобална България.Прогледнете!