8

НФБ

преди 12 години

засега българските лекари са предпочитани и добре приети на Запад!доскоро във френските болници бе пълно с лекари от тунис алжир мароко но вече предпочитат българи, румънци поляци....в сровения една страна с 3 милионно население наскоро също взеха да търсят български лекари!заплатите им се приближават до 5 000евро!условието е да знаят език!Шнеция дори предлага 6м курсове за език безплатно!последно за там замина един рентгенолог от Св,Анна София, който изкара 6м езиков курс в Барселона заедно със

7

Вл. Путин

преди 12 години

А останалите 50%?

6

Анонимен

преди 12 години

До 6.Много си се объркал,драги!На запад лекарското съсловие е от висшата класа.От средната класа на запад са сестрите.Само в държави,управлявани от комунисти,мутри и милиционери,лекарското съсловие е на ниско ниво!Там цъфти и връзва "работническата аристокрация"с каскетите(и наследниците и).

5

100%

преди 12 години

Близо 100% от пациентите в страната са НЕдоволни от реформите, грубоста, некомпетенстноста и алчността в сектора. 98% от пациентите искат да емигрират в страни с по-добро здравеопазване, в които не се допуска на работа в системата на персонал от източна европа, африка и пакистан!

4

аз

преди 12 години

както и ние сме недоволни от лекарите

3

Анонимен

преди 12 години

А 110% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Е ДОВОЛНО ОТ 68 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БАНДАТА РАЗБОЙНИЦИ НАРИЧАЩИ СЕ ПОЛИТИЦИ!!!!

2

DDS

преди 12 години

Така е като всеки краде от здравеопазването и преуспяват само натегачите и корумпираните! Вижте какво става с цените на лекарствата и колко милиона източи Огнян Донев и Софарма,вместо тези пари да отидат за по-добро лечение и за по-добри възнаграждения на лекарите!!!

1

Анонимен

преди 12 години

За разлика от лекарите,доносниците(кредитни милионери) са доволни.Никой не ги закача,на почит са,върви им "бизнеса",даже герои ги изкараха!