171

Олеее до 208

преди 12 години

Абе Дечко, искаш някой да ти дойде на крака, че да ти се оплаче ли? Та през 2011 направиха разлив в Бразилия край Рио Де Жанейро. През 2010 заедно с Бритиш петролиум и Шел направиха разлив на петрол в Мексиканския залив. Еквадор също ги осъди за еко катастрофа в джунглите им (Тексако е тяхна собственост). Не ми се описват всичките им далавери, но и ти имаш интернет - провери сам.

170

Анонимен

преди 12 години

Сега Елена Поптодорова, министър Младенов и президентът Плевнелиев да не се измъкват от отговорност! От първата искаме обяснение, от останалите - бърза реакция. Иначе да не ни се явяват пред очите повече!

169

Луцифер

преди 12 години

Не знам,кога ще го реши ББ,но газ ще се произвежда и никой няма да ги спре /нашата полиция ще пази/.По лошото е,че ще ни го предлагат вероятно на по-високи цени от вноса.Ако имахме един Кадафи,но....

168

муше

преди 12 години

Абе "шеврон" не е ли еврейска компания?Да не се окаже,че част от територията на Бългрия е продадена на еврейте,обаче ни матрияло все още не сме разбрали!?

167

ДО 208

преди 12 години

ТИ СИ ***, АКО МИСЛИШ, ЧЕ МАЗНИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПРАВЯТ НЕЩО ЗА ЧУЖДА ИЗГОДА. ЕДИНСТВЕНО И САМО ИЗГОДАТА ЩЕ Е ЗА ТЯХ И ТО КАТЕГОРИЧНО, ЗА НАС НАЙ-МНОГО ЩЕ ОСТАНАТ МРЪСОТИЙТЕ, БОКЛУЧИТЕ И УДОВОЛСТВИЕТО, ЧЕ СМЕ ПУСНАЛИ ПОРЕДНИТЕ ЛАКОМНИЦИ ДА НИ ИЗЦОМБЯТ! НИКОГА АМЕРИКАНЕЦ НЕ Е ПРАВИЛ НЕЩО, КАКВОТО И ДА Е, АКО НЯМА КОНКРЕТНА ГОЛЯМА ИЗГОДА. НА ТАЗИ ПОЛИТИКА СЕ КРЕПИ ТЕХНИЯ "МОРАЛ".

166

bez ime

преди 12 години

за тоя шистов газ са готови на всичко ама тоя път нама да стане . И не защото Бойко нема да им даде ми стот ДОБруджанци нама да им се оставим.

165

Анонимен

преди 12 години

ПОРЕДНАТА КАЛИНКА - ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА! ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ГНУСНИТЕ, НАГЛИ И ЛАКОМИ АМЕРИКАНЦИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ТАКА ЛЕСНО ОТ ШИСТОВИЯ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ, НО ЗА П РЕД ХОРАТА СМЕНИХА ПОЛИТИКАТА. НЯМА ПО ГНУСНО ПЛЕМЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!

164

Коко Д

преди 12 години

Толкова ли сме бедни, че не можем да си платим сами тържествата по случай НАЦИОНАЛНИЯ ни празник, че трябва да го обръщаме на рекламно мероприятие на американски търгаши? И ако не сте обещали нищо на шеврон, защо продължават да наливат пари във вас? А нас ни лъжете, че сте забранили окончателно проучванията за шистов газ! ПРОДАЖНИЦИ СТЕ ВИЕ! Евтини ***, начело с ББ.

163

Българин

преди 12 години

" Не се радвай на данайците ,когато ти носят дарове"

162

new holland

преди 12 години

Трактористите , комбайнерите и всички които се заети със земеделие в Добруджа са против Шеврон и добиви за шистов газ. Както и целокупнотто население на България. Зърнените култури и чистата вода и чистата почва са по важни от американските интереси !

161

До заблудения 208

преди 12 години

Абре, Деко, ти откъде падна, от Луната ли, от Марс ли? На кого ги разправяш тия, или си просто провокатор? Измряха глупаците в тази страна. Сега хората тук четат и знаят! Срещу Шеврон се борят навсякъде, където са стъпили. Най-много в надупчените и натровени от сондите им райони в САЩ. Нямаме какво да губим ли? Най-малкото чистата си природа и питейната си вода, умнико!

160

Анонимен

преди 12 години

И какво като е спонсор?Защо не питате Лукойл на какво е спонсор?Бати и тъпия народ.Като си искате братушките, ето ви сега братушките!И...плюейки по Шеврон, да сте забелязали, че газта за 1 седмица се е увеличила с около 7-8%?Но, нее...те руснаците са наши братя, а лошите капиталисти американците са наши врагове.

159

КУКЛОВОДА

преди 12 години

ПР (Пи Ар)-езиденти, посРанници, дУпетати - туй са златни занаяти :-)))))

158

а-ха

преди 12 години

Казвам ти,Дъще,сещай се Снахо........

157

Анонимен

преди 12 години

Готови сте на всякакви мерзости, за да подсигурите децата и внуците си с пари и влияние. Нямате срам! Повече няма да слушаме лъжливите ви думи - прах в очите на народа. Господа "политици", ВИЕ НЕ СТЕ ПАТРИОТИ! Вие сте едни обикновени търговци, но търгувате с достойнството на народа си.

156

Деко

преди 12 години

Стига сте плюли срещу Шеврон. От тях може да има само изгода за нас. Който е работил с Шеврон досега не се е оплакал. Значи са сериозна компания. А и всъщност няма, какво толкова да загубим.

155

Анонимен

преди 12 години

Това е съгласувано с външното ни министерство. Значи е официялна позициия на Бг. Това беше с Добруджа....

154

Анонимен

преди 12 години

Евреин трудно се надхитрява, но ако бъдем единни и по-големи патриоти, може би ще предотвратим набезите на Шеврон и другите акули към нашата земя. Лъсна продажността на политиците ни, вижда се как едни и същи хора се въртят по върховете, независимо коя партия управлява. Поптодорова би трябвало да знае що е то дипломация още от времето, когато вървеше плътно до Тодор Живков при посещенията му в чужбина. Да, ама той със селската си хитрост не се оставяше да го излъжат.

153

Анонимен

преди 12 години

Гербераст е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.

152

bolka

преди 12 години

За цената на горивата - ще се измислят хиляди причини за увеличение на цената им, за да клекнат българите пред "Шеврон" и сами да поискат добиването на шистов газ. Хитро, дори много хитро, след като се окажем притиснати до стената.