57

Nobody

преди 12 години

Пускайте го по-бързо под гаранция, че таткото го чака...

56

do44

преди 12 години

Ясен си ми като бял ден :) За да станеш шофьор и да въртиш геврека като шашав по цял ден , явно е ,че за нишо друго не ставаш и в знак на безсилие биеш ученици и пенсионери . Сигурен съм , че и жена си биеш , ако не е избягала вече :)) Ама и твоята не е лесна с това жалко подобие на живот което водиш , и защо ? Защото си мързелив , глупав и комплексиран

55

bg

преди 12 години

Az mislja 4e i dvamata sa bokluci.

54

Анонимен

преди 12 години

До 62,А вие, като коментирате, поне четете това което коментирате.

53

Анонимен

преди 12 години

Бакшишите да се къпят поне един път в седмицата миришат на ***......

52

Анонимен

преди 12 години

До 44,Как бих ти избил 2-3 зъба, неграмотно, *** ко....!

51

Анонимен

преди 12 години

не плюйте само по бакшишите.Аз познавам един инженер-технолог който работи като бакшиш.Защото го съкратиха.Защо никой не си зададе въпроса, дали е било право този младеж да влиза с цигара в колата му?ИМА И *** СРЕД БАКШИШИТЕ, НО ИМА И СВЕСТНИ ХОРА!

50

Анонимен

преди 12 години

от развалена жена - медицинска сестра, от развален мъж-таксиджия, от развалена кайма- мусака

49

Непушач

преди 12 години

Тютюнопушенето е вредно за вашето здраве!

48

Анонимен

преди 12 години

Абе прекалил е, но пък това момче е трябвало първо да попита може ли да влиза с цигара.Днешинте млади са много нагли и нахални.

47

Анонимен

преди 12 години

Бакшишите - символ на съвременна България

46

ivenco

преди 12 години

Баща му да беше го научил първо,че има места където не е културно да се пуши. А че не трябва да биеш хора по улицата - това е безспорно.

45

boy

преди 12 години

Някой да е виждал *** в учебна кола??? Щото аз не съм. Ми то повечето бакшиши са или ***, или наркомани!! ДО КОГА???

44

t-rock

преди 12 години

Бакшишите са най-големите ***!

43

до Val

преди 12 години

Момчето не е пушило в колата, а навън! Да - не е редно да се пуши в колата, но той не го е направил. Въпреки това, онзи ги е изгонил и те съвсем нормално са си взели друго такси.

42

Инспектор

преди 12 години

Защо трябва да имаш баща бизнесмен, за да можеш да се разправиш с него? Ако бях аз така щях да го издокарам тоз, че нямаше да може да кара кола повече! Какво по-лесно от това да примамиш един бакшиш където си поискаш..? Все пак за тях - колкото по-далече, толкова по-добре...

41

Защитник на БГ

преди 12 години

Той сега бащата на битото момче, без много шум ще си оправи работата с тоя изтресляк бакшиша. Мисля, че добре ще я оправи или по-точно ще оправят бакшиша отзад. Тия *** трябва само така да ги еб-т отзад за да им е хуйбаво. Ако зависеше от мен за подобна изцепка на тоя да му се вземе разрешителното доживот. Бакшиш е равно на ***.

40

Val

преди 12 години

Не е редно да се пуши на място, ако това е забранено, и на стъклото има знак. Но не е редно и да се стига до сбиване. На шофьора да му се отнеме правото да е таксиметров шофьр за известно време. Не знам обаче дали си представяте какви *** понякога се качват в такситата. Пияни, дрогирани, заядливи.. Не е редно да поставяме всички под общ знаменател. Замислете се вие дали бихте искали да сте шофьор на такси?

39

До 51

преди 12 години

***, те са ти клиенти не можеш да правиш каквото си искаш, поне докато си на работа. Като не ти отарва не го пускай в таксито какво ги учиш на култура.

38

до таксиметров шофьо

преди 12 години

Шамаросвал си, защото не си попаднал където трябва. Ама и вие сте силни като сте много ;) Като си самичък си най- големия мишок на 100%. Палаяк...