215

до 214

преди 12 години

Като цена на добиване е по скъп, само че крайната цена зависи от търговската надценка на едното и другото, към момента природния газ които получаваме е над два пъти по скъп от същия газ за Германия като цена на ГазПром. Но в никакъв случай не съм съгласен да се жертва най-плодородната почва в България за добив на газ, колкото и да са безопасни технологиите - защита от фактора "бай ***" няма!

214

Василев

преди 12 години

Кой накара Румен Овчата глава да анексира и преподписва след като Бакърджиев беше подписал до 2025-35година???След като Румен Овчата глава анексира и подписа нов договор , който срока му изтичаше по време на правителството на ГЕРБ!!!Конюктурни пазарни и обективни причини наложиха пак да свеждаме главица пред Газпром!!!

213

Анонимен

преди 12 години

Най-малкият ни проблем е че пускаме по земите си една толкова компрометирана по света компания като Шеврон. И понеже имат много мръсни пари , ще си платят на депутати , министри и най-вече на медиите. Дотолкова,че ще ни накарат да повярваме,че това е единственото ни спасение.

212

Анонимен

преди 12 години

Не на шистовия газ ,а примиера ако е излъгал и договора е подписан незабавна оставка.Забрана както стана с гмо иначе протести.

211

за 211

преди 12 години

Шистовия газ е по-скъп от конвенционалния винаги! Защото хилядите тонове вредни химикали струват пари, а също и транспорта им до сондите.

210

до 210

преди 12 години

Василев, да ти напомня че последния договор с Русия го подписа Бойко Борисов миналата година, като обеща че от догодина(тоест тази година) цената ще намалее с поне 5%. Какво стана, Василев, защо Румен Овачров загроби България със скъп газ, а Борисов подписа такъв договор че цената на Овчаров се повиши с 5% (Справка - цената на природния газ се повишава с 5%според решение на ДКЕВР) И защо Борисов излъга че цената ще намалява, ще се радвам да отговориш!

209

преди 12 години

Лакома София , страна затрива , значи крадеш ми нивите и ми отнемаш живота , но после искаш да ти пазя миризливия и крадлив *** *** , е няма да стане , набий си го в канчето тарикатль .

208

до 206

преди 12 години

Така е, цената ще е по ниска от тази на блядския газ, но рисковете за природата са много големи, освен това САЩ шистов газ се добива в райони където почвите са неподходящи за земеделие.

207

Василев

преди 12 години

Гладни,боси и мързеливи!!!Плащат един от най-скъпият газ в света!!!Имат само една тръба на румънската граница!!!Руснаците ги доят както си искат!!!Имат най-енергоемката икономика в целият ЕС!!!Предатели като Румен Овчата глава анексираха и преподписаха заробващи договори с Русия за десетилетия напред!!!Айде , айде отивайте да си пиете хапчетата!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

206

Анонимен

преди 12 години

Който иска шистов газ да ходи в Полша. Явно там не им дреме за природата, а само за водката.

205

за 206

преди 12 години

хахахахахаха и като се събуди краката ти бяха отвити хахахахаха, внимавай ей, лъжеш повече от вожда, а той не обича така

204

Анонимен

преди 12 години

205,вземи си хапчетата щото имаш халюцинации

203

Анонимен

преди 12 години

Поляците разработваш своите находища на пистов газ и очакват цената да е по-ниска от вносния газ, но тука има ултра-интелигенти дето не вярват това да стане.

202

за 200

преди 12 години

А на теб кой ти плаща за да рекламираш тази убийствена технология? Шеврон ли?

201

Анонимен

преди 12 години

203,хайде че е време за да лижеш подметките на газпромаджиите

200

за 201

преди 12 години

Казах ти да ходиш да пърдиш под юргана, нямаш ниво за темата. Стига си спамил.

199

Анонимен

преди 12 години

Шистов газ:Плащаме за скъпи вредни химикали!Плащаме скъп газ!Плащаме за замърсена природа глоби!Плащаме, плащаме, плащаме, плащаме... заради няколко продажника.

198

Анонимен

преди 12 години

199,научи езика на Левски предателю!

197

Анонимен

преди 12 години

Я кажете газпром добре ли плаща да драскате?

196

за 198

преди 12 години

Отговорих ти, обаче като нямаш ниво, проблема си е твой. *** да пърдиш под юргана, темата не е за теб.