107

unknown

преди 12 години

Искрено се надявам всеки който умишлено причинява вреда на друг да страда много.Дано тези лекари който поради некадърност са уморили невинни хора да си получат заслуженото (не от властта защото това няма как да стане в бг)На всички който са недосегаеми или от силните на деня бих им казал:От кривосъдието може да се скриете но от Господ къде ще се скриете *** такива ?Видов ден има.Изживейте си звездният миг сега защото нищо не остава безнаказано.

106

osata

преди 12 години

до 112 - може и да сте права. Може и да плащате от джоба си лечението на неосигурените. Но каква е вината на тези, които са здравно осигурени да доплащат на ръка за някакъв измислен "избор на екип" и то немалка сума, а ако не го направят, в някои случаи да заплащат с живота си? Всъщност едно е ясно - заради малките заплати болните трябва да доплащат на ръка, но понякога се искат мнооооого пари! А не се пита болният дали ги има!

105

бялата мафия 112

преди 12 години

или плащаш или умираш/плащаш малко-пак/

104

leni

преди 12 години

В държавните болници е така - плащаш и незнаеш какво ще получиш. Поклон на милата майчица!!!

103

ввв

преди 12 години

Стига плюхте медицинския персонал!Защо някой от вас не дойде да поработи с мен няколко дежурства/работя в АГ болница/и да види за какво иде реч,ама накрая на месеца да ми види и заплатата - всички неосигурени излизат от нашите джобове и сумата,която се получавам чисто е 500-520 лв...с 18г стаж...Да,в Шейново е така,но не поставяйте всички под един знаменател!

102

Хехе

преди 12 години

Майката е на 16 ( шестнадесет ) години. За мен това е детска възраст. Отишло си е едно дете. Може би са гледали с насмешка на нея заради възрастта и или заради произхода и. Може би толкова са си кадърни нашите лекари. Може би у нас живота няма друга стойност ,освен тази измервана с пари... Може би сме хора... а , може би не...

101

Анонимен

преди 12 години

В държавните болници е така плащаш, а какво ще получиш един Бог знае. Поклон на милата майчица!!!

100

Albena

преди 12 години

Едно не разбирам, защо в България във всяка болница или здравно заведение те гледат какви пари ще им дадеш първо и евентуално тогава ще ти обърнат внимание, според сумата която дадеш така ще те лекуват. Няма наказан лекар, така ще е и сега ще се шуми около този случай и после всичко ще се забрави.Почивай в мир мило момиче....

99

Анонимен

преди 12 години

Хора, защо ходите в Болници от СОЦ времето и да ви дерат кожите повече от частните болници с избори на екип или по друг начин. Тарао Токуда го е измислил. Отидете и вижте една европейска болница.

98

Мене

преди 12 години

Пожелаваме ти го :) Гледай да си избереш екип обаче,че си *** мамата отсекаде...

97

az

преди 12 години

drugata sedmica mi predstoi rajdane tam pojelaite mi uspex

96

галактика

преди 12 години

Детенцето вече е на 40 дни - заглежда се в лицата на близките, чува гласовете им, усеща топлината на прегръдките им, опитва се да им се усмихва, и да им *гука*.... Майка му е чакала и мечтала за всичко това с цялата си душа, уви - напразно.... Малката ще расте - дай боже да е в здраве, за да бъде майка й щастлива, когато я *гледа* отгоре!

95

bolka

преди 12 години

до 101 - само да подчертая, че съпругът ми /покойник от 5 години/ беше изписан след операция "полужив труп", а в епикризата му пишеше, че е изписан в много добро здравословно състояние и беше насочен към личната лекарка за наблюдение. Почина след 14 дни. Пазя епикризата му, защото е уникална по цинизма на болницата и лекарят, подписал се под нея. Така че, моля, епикризите са стандартни, само имената и личните данни са индивидуални. И не показват истинското здравословно състояние на изписания.

94

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ НАЙ-АЛЧНАТА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКАТА КАСТА В ОБЩЕСТВОТО - ТОВА СА ДОКТОРИТЕ !ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ КЛЕЛИ ДА ПОМАГАТ И ДА ЛЕКУВАТ, СА ЗАБРАВИЛИ И ХИПОКРАТ, И БЛАГОРОДСТВОТО НА ПРОФЕСИЯТА И МИСЛЯТ САМО ЗА ПАРИ И ЗА НИЩО ДРУГО.ТОЧАТ СИ ЗДРАВНАТА КАСА, УЗАКОНИХА СИ РЕКЕТА С *** ИДЕЯ " ИЗБОР НА ЕКИП ", РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ И ЗАЕДНО С ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ, ДЕРАТ ДО КОЖА НАРОДА.МОЛЕТЕ СЕ НИКОГА ДА НЕ ИМ ПОПАДАТЕ В РЪЦЕТЕ, МОЛЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕ И ЗА НИЩО ДРУГО ........

93

вера

преди 12 години

Нищо не може да оправдае немърливоста на лекарите нито пътеки нито ....нищо починало е едно младо момиче,други може да последват нейната участ.Затвор трябва за тази лекарка дето се показа по Милен Цветков.Българина така е устроен,че и много пари да взима пак рошвети иска .В Токуда дето уж взимат големи заплати и там е същото направят ти операция и после пари искат

92

кукуф

преди 12 години

При цялото ми състрадание към семейството на момичето и общите мнения във форума:ами нещо не е била много здрава родилката.Здравата жена на 19 си ражда и без всякаква помощ.Наложило се е секцио.Може и без желание,ама екипът го е направил,детето е спасено.Оттук нататък-усложнения,които могат да се случат на всекиго.Съвпадение е,че не е платила за екип.Изписана е във форма от първата болница.Страшна и лоша ситуация,ама чак пък убийство...Убива болестта,а не лекарят,но това важи за по-просветени.

91

leika

преди 12 години

защо веднага лекарите станаха убийци? за съжаление хората се разболяват и умират, и не винаги може да се направи каквото и да е. медиите пишат глупости, а хората не мислят, само това чакат. вие сте ненормални бе - убили я, защото не си платила... хора винаги ще умират. на вас пожелавам да се сдобиете с лекари, сестри и услуга като в англия. от сърце.

90

Анонимен

преди 12 години

в шейново са отвратителни само пари искат да лапат аз имам 2 деца преди 10 години когато родих аз,и една моя приятелка роди в шейново при Мазнейкова, та още тогава тя и взе 1000 лв представете си колко пари са това за преди 10 години те и сега са си доста! Трябва да накажат лекарите с доживотен затвор какво е това безобразие един лекар няма наказан за лекарска грешка,като отидеш да раждаш само в ръцете те гледат то и само за това да е....нямам думи този случай не трябва да остане така !!!

89

Йоги

преди 12 години

Почивай в мир !!! Превърни се в звездичка и отгоре осветявай пъте на детенцето , което си роди , но не успя да отгледаш , и дано то вярва с цялото си сърце , че някъде там горе има една звездичка , която бди над него и го закриля.

88

nadia

преди 12 години

znaete li,kakvoto i da kajete sega gospoda lekari e izli6no...jalko za maikata-mlada jena-zasramete se