83

от Варна

преди 12 години

С очите си видях, че вписаха не моето ЕГН, побеснях, а една от комисията ми каза - то ЕГН-то няма значение, и ний сме хора, тук сме ог 6 часа...И това какво е ако не предрешено вече гласуване ????Пак ни измамиха !

82

stefaka

преди 12 години

Аз гласувах точно за две минути!Опашките ги правят дъртите пенсии,които са си забравили очилата!Отделно трите бюлетини ги шашкат тотално и те не знаят какво да направят!Лично съм свидетел как докараха с кола две баби,които не можеха да ходят от старост,над 85 годишни,но ги водеха да гласуват под строй за"нашите".Пълен цирк!До кога хора страдащи от старческа деменция ще определят бъдещето ми?!Както искат да гласуват само хора имащи поне 8 -ми клас,така и да има възрастова границаза гласуване!

81

Анонимен

преди 12 години

83 втори тур няма да има

80

Анонимен

преди 12 години

70 какво да му вдигат тя е над 60%

79

Анонимен

преди 12 години

Бойко като кацне със самолета , направо от летището да ходи да разпалва барбекюто на Доган , че вторият тур се заформя много гърчав за ГРОБ..

78

Анонимен

преди 12 години

Гледайте какво става по БТВ! невалидни бюлетини всичките в Кубрат, Лъкатник гласува два пъти! Цирк малееее! Милиционерите си изпуснаха нервите вече!

77

Анонимен

преди 12 години

ЦАЛ МЕСИЦ ВИ РАЗПРАЯХМИ ФАЩАЙТЕ ПЪТЯ ЗА МАРС ВИЕ ЧБГ НЕ ША ЧАКАМЕ 23.10.11, А СЕА ЯЖТЕ МУ ГЛАВАТА НА .... !!!

76

Виктор

преди 12 години

54 явно ти си някакъв спрял мозък, който си мисли, че някой може да подтикне хората да гласуват в определен час. Това е същото като плащането на данъци или ваденето на лични карти - в края на срока се струпват най-много хора. Същност за подозренията няма как да ти помогна. Има хора, които ходят с метални шапки за да не им четат мислите извънземни. Както е казано - мозък не се продава наливен. Лека вечер.

75

Българи

преди 12 години

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!АКО ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ---КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ ЗНАЧАТ НИЩО!!!!!БЪЛГАРИ ....НЕКА ДА "ИЗПЪРЖИМ"--ТЪРГОВЦИТЕ НА ГЛАСОВЕ ,ПО ГЕТАТА И... НЕГОДНИЦИТЕ-ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

74

Леле,леле,леле ... !

преди 12 години

Правешкият хитрец лъга българите 35 години.Банкянският хитрец може да ги лъже и повече ...*** народ - слаба държава ! :)

73

Анонимен

преди 12 години

Nesto ne e nared v tezi izbori! Ne ni e za parvi pat da glasuvame i.....nesto ne nared....

72

Анонимен

преди 12 години

Сега пък до 21. се удължава?1Идиотщина и кретенщина наша. :)))))))))))

71

Irina

преди 12 години

Гласувах в 18:40, за 5 мин се минаваше :) Нека всеки даде гласа си днес!

70

до 60

преди 12 години

Във Варна опашките не бяха толкова от гласуващи, а от застъпници.18 000 застъпници, а кмета май е избран още вчера....

69

realist

преди 12 години

В моята секция са около 900 човека. Средно по 3 мин. на човек отнема гласуване - туткането докато ти открият името е половината, а има и много стари хора, на коити им отнема повече време. Половината да идат да гласуват - това са поне 450 човека. За един час гласуват 20 човека, за 12 часа - 240 човека. Няма как да гласуват всички - технически.Трябва да пускат по 3-*** едновременно в урна...тези избори са НИЩОЖНИ! Защото не е ОСИГУРЕНО ПРАВОТО на всеки да гласува.

68

60

преди 12 години

60, Не са ***. Напротив много са умни. Ако всички гласуват, кинтите за купените "римски" гласове отиват на вятъра. Много добре е планирано всичко !

67

oh

преди 12 години

просташка организация...активните граждани, които видях бяха 90% странни лупмени, чийто очи никога не бях виждала в моя град... да не говорим, че застъпници и избиратели бяха 50 на 50... "голямата изборна активност" не ме успокоява грам....то не бяха музикални класации, то не беше подстрекателство...направо съм втрещена, изумена и отвратена за сетен път.... а хората гледат "дерктно от банкя" ....

66

Анонимен

преди 12 години

И*ахти, и до 23.59 да го направите изборния ден няма да видите избирателна активност. На хората им е дошло до гуша от такива крадльовци и некадърници като вас.

65

Анонимен

преди 12 години

Тинтири -минтири, мутромилиционерите преминаха всякакви граници. Никога до сега не е удължаван изборният ден.Очевидно, е, че резултатите не според плановете на комсомолско-даскалсакта дружинка наречена ГЕРБ. Да ги изметем от властта докато не са отровили мозъците на още млади хора!

64

гласувайте

преди 12 години

Ако не гласувате други решават вместо вас и не се сърдете.