242

пешо

преди 12 години

На мен слабо и пука за Шенген.Но който е застанал с/у България все се е сринал.Неискат бълтарски ***/ те ли им правеха бунтовата и им крадяха магазините/Неискат да работи атомната ни централа-започнаха ли да се получават аварии в техните /високотехнологически централи.Държат се като надути пуяци.Наш Бойко бил *** / не ,че го обичам много / ама е тро пъти по- умен от много от европейските ръководители. От тях умен е единствено фр.президент.

241

за 239

преди 12 години

Абе пич, *** в Амстердам са една пародия :) изрусени сливенски *** :)) , на площад Пигал са хубави момичета....а хероин в ЕвропА не се конумира - коката и синтетиката го изместиха

240

Анонимен

преди 12 години

Гордея се, че сме членове на този съюз. Ако нашите маскирани комунисти ги бяха излъгали да си отворят границите, щях да съм разочарован. Но сега съм горд, че в ЕС не може да мине такава измама. Лека полека ще ни натикат в правия път, колкото и да не им се иска на нашите руски петоколонници.

239

Nefteniq

преди 12 години

Т.е. да разбираме, че има други официални доставчици на легален хероин и *** за Амстердам.... докато ние пазим външните граници...?

238

....230

преди 12 години

Тетко Маро,280 хиляди БГ са на екскурзия в Гърция за празникът на независимостта,лятото по морето ....фраш .....за каква бедност ми говориш?

237

Обективен

преди 12 години

Европа се страхува от милионите *** у нас и в Румъния. Винаги могат да манерят предлог под който да ги отрежат.....

236

ЩО БРЕ

преди 12 години

...спестихме 600 млн. евро на година , какво лошо има ?

235

NERON

преди 12 години

FINLANDSKITE VESTNICI PISAXA LIATOTO 4E ZA 1 SEDMICA NA ZLATNI PQSACI IMA 5 FINLADKI IZNASILENI I OHGRABENI I O6TE NEZNAM SI KOLKO FINLADECA OGRABENI PO BG KYRORTI , E PITAM AZ KAK DA STANE DA ISKAT BG V SHENGEN TAZI ABSYRDNA DURJVAVA ,NO BG VESNICI I TELEVIZII NI6TO NE SPOMENEVAT ZARADI CECO KOITO E NALOJIL CENZYRA . KADE SA 4ENGETETA KVA E TAZI DURJAVA VE4E NIKOI NE ISKA DA IDVA V BG NA MOIRE NIKOI NE E SIGOREN TUK V DALI 6TE SE VURNE KATO DOIDE V BG . CECO DA XODI DA SE SH...*** I DASE MAX

234

Анонимен

преди 12 години

Sabitie:Agent Goce dade kletva pred naroda!Ne e sabitie:Izlaga!!!Nikoga poveche tia hlebarki komunisti,vsichko drugo samo ne BSP+DPS

233

Анонимен

преди 12 години

Стига бе братче само се оплаквате.Стегне се малко бе мама му стара.И сега какво искате? Пак да сменим правителството а?Да пуснем пак БСП, със Сигурност всичко ще е супер те като са на власт а?!Както беше супер и преди...нали така?!Ние минахме най тежката криза от 1929 насам а тука пак недоволни.Мамка му ***, писна ми от вас.

232

Анонимен

преди 12 години

Do 217 SABITIE: BSP BESHE TVARDO POROTIV ES NO SE PREBOJADISAHA BARZO KATO STANA VAPROS ZA MAGIZI SABITIE: BSP BESHE TVARDO PROTIV NATO NO KATO STANA DUMA ZA DALAVERI BARZO SE PREBOJADISAHA.NE E SABITIE SAMO CHE SI TVARDE PROST KOMUNIST,EDIN OT MNOGOTO...

231

Анонимен

преди 12 години

Събуди се, Българино и проумей най-сетне, че НЯМА безплатен обяд на този свят и че ако не се погрижим сами, няма кой да дойде на ни изтегли от блатото!Промени този манталитет на вечно оплакващ се, но същеврвменно търпеливо чакащ наблюдател.тези,които управляват нали ТИ ги избираш и нали управляват,за да подобрят ТВОЯ стандарт на живот??? поне в нормално фунциониращите държави е така. ние не сме от тях казваш? а кой тъпри вече 20 години, че не сме? не си ли пак ТИ? примирен, унизен и беден?

230

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ШЕНГЕН ! ! !Народа български тъне в мизерия и отчаяние.Само в София се живее що-годе добре, защото там се събират парите на държавата и се опоскват. В някои по-големи градове, част от хората също живеят донякъде сносно - кои на държавни служби, кои от далавери.А всички останали мизерстват ЗВЕРСКИ.

229

ОТНОВО ...?

преди 12 години

...НИЕ СМЕ В ...ПЕРИФЕРИЯТА!

228

Анонимен

преди 12 години

И каква деградация е станала за миналите 15 години?Сериозно ли ще ми сравняваш 1997 и сега?Моля те, недей...Истината е че в последните години най сетне се усеща напредък.Ако не ни искат в Шенген - ок, живи и здрави бе.

227

ето това е

преди 12 години

"Става дума за доверие и увереност, че нашите колективни външни граници ще бъдат безопасни и сигурни", заявил министърът на имиграцията на Холандия Герд Леерс, цитиран от вестника.Ииии кой отговаря за границите,коййййй Цецо шлифера,*** вместо да оправя бакиите по границите,ТОЙ Е-главен организатор на предизборния щаб на ГРОБ,Важно е да се вземе още власт за да има кинти,кво го *** народа-и Шенгеня,той вади трупове с багера,и прави избори....честиото,комунистите са по-добре от тия смешници...Каз

226

РОМ С МАНГО

преди 12 години

Заради българите и румънците не ни приеха в Шенген...

225

Анонимен

преди 12 години

Айде да не говорим за корупция в Европа.Гърция чрез корупция и измами източи 140 млрд. Ирландия и Исландия също.Берлускони си плаща с държавни пари проститутките.....цяла европа е пълна с ***,мароканци,индийци....

224

Анонимен

преди 12 години

браво, нр. 220 Артемида, време е да погледне всеки един истината в очите !!!!!!!!!!!!!

223

Анонимен

преди 12 години

НЕ БИВА да влизаме в шенген, защото ще се напълним с *** и араби ;НЕ БИВА да приемаме еврото, защото еврозоната ще се разпадне и ще претърпим огромни загуби;Положението в което сме в момента е максимално доброто за нас.