96

Анонимен

преди 12 години

Не им ли стига че се подиграха с хората като фалираха банките, обезцениха спестяванията им, вдигнаха цени на стоки и услуги, които са животоподдържащи, че сега от парите на данъкоплатците в тази бедна за доста хора държава правят поредния манипулативен иструмент Кой ще отговаря за тези пари? Кого са питали, за да ги разхищават така? Хората левчета и стотинки броят, те на милиони си играят. И са отишли пак при някого, разбира се, после - поръчково било изкуството при социализма. Това е поръчка!!

95

Анонимен

преди 12 години

F**k!!!

94

dddddd

преди 12 години

trqbva da ima takav muzei,za6toto mrasnite sedesari vsi4ko otkradnaha i 64upiha,taka pone ne6to 6e se zapazi

93

до 92

преди 12 години

Толкова ти е промит мозъка,че няма да говоря.Имаш ли ИЗОБЩО идея за какво говориш или ти плащат,или си наизустил 2-3 фрази дето повтаряш като папагал.

92

Анонимен

преди 12 години

А защо да няма и музей на феодално буржоазната фашистка власт от 1919Г./Владайското въстание / до 1944 год?Какво?Да се отричаме от тази част от историята на България?!Или се срамуват нашите"демократи"да покажат истината за този период!

91

до 88

преди 12 години

Нека се осветлят и хонорарите, изплащани от отворено общество на изкуството ни днес. И то е поръчково.Това е положението, изкуството винаги е в политическия ресор, не се заблуждавайте, и творците искат да ядат, и то много

90

Анонимен

преди 12 години

Няма нужда от такъв музей тук, всичко си стои - и заводите препродадени, и централите, и улиците, градинките, училищата, поликлиниките, песните, които всички помнят, филмите, чието ниво няма да бъде стигнато....Да продължавам ли?

89

морски

преди 12 години

много си е добре музея да се пукнат от яд крадливите седесари

88

Анонимен

преди 12 години

харесва ми идеята за такъв музей и бих искал да се добави към всеки експонат документите свързани с него, решението на ЦК на БКП за възлагане, изплащаните хонорари, извадки от вестници и т.н.поръчковото изкуство на соц-а би трябвало да бъде по-добре осветлено и да могат хората да знаят цялата истина

87

Анонимен

преди 12 години

Прекрасно,още по-прекрасно щеше да е,наред с бюстовете на бившите партийни величия да увековечат червената партийна книжка на Боко Тиквата!

86

Анонимен

преди 12 години

Прекрасно,още по- прекрасно щеше да е наред с бьстовете на бившите партийни величия да увуковечат червената партийна книжка на най-0младия бълбгарлски диктатор-Бойко Тиквата!

85

Анонимен

преди 12 години

Бихте ли го посетили? Аз бих, интересно ми е какво са изложили.

84

стг до 81

преди 12 години

значи трябваше да оставим всички турски конаци и да не ги пипаме така ли ?

83

Ауууу

преди 12 години

Фараоните били тоталитарни лидери,вашата простотия ме изумява :D Били са си обикновени монарси.Построили са пирамиди - да,но 3 хилядолетия преди Христа,а комунистите си строяха през 20 век,да не говорим че се доказа,че на работниците им се е плащало,за да работят,а не са били роби,както се смяташе през 19ти век.Комунистите винаги сте години и векове назад с материала.А безбожния мавзолей с безбожната мумия на най-големия безродник,отговорен за създаването на македонската нация-няма място в 21век

82

NIE OT BSP

преди 12 години

DIANKOV --BOIKOO --VEJDIIII---PONE NI POGREBETE PA TOGAVA NI PRAVETE MUZEI---ZA6TO SE GAVRITE S NAS---LE6OIADIIIII

81

Анонимен

преди 12 години

Взривяването на Мавзолея беше един от най-варварските актове в най-новата ни история! Това е все едно египтяните да взривят хепсовата пирамида, защото фароните са били тоталитарни лидери и са отговорни за смъртта на хиляди египтяни!Миналото трябва да се помни, а не да се заличава!!!!

80

до 70

преди 12 години

Ама ти още ли не разбра,че всичките изоброени 'партии' са отрочета на любимата ти бкп,а? Или пък си мислиш,че в България това след 89' е демокрация?За 'построеното' през комунизма няма да коментирам-толкова добре е построено и толкова конкурентноспособно беше,че фалира веднага щом излезна на РЕАЛНИЯ пазар.Вземете се образовайте,червени глави

79

Анонимен

преди 12 години

В германско има музей на фашизмът, но е направен така че посетителя разбира че немците се разкайват за извършените престъпления.

78

Anonimen

преди 12 години

Neka da kaja neshto samo otnosno dumite mqstoto na komunizma e v muzeite: Mosta na Dunav pri Ruse e postroen 1952 do 1954 ot Romunci, Bulgari i Rusnaci (Duljina 2.8km). Mosta na Vidin se stroi ot Evropeici (Ispanci), veche 6-7 godina moje bi. Duljina 1.9km. Da si pravqt izvodite

77

Сиганин

преди 12 години

Снимката кърти мивки на фона на лени и червенков климатик haier. Оти не сложихте климатик от тогавашно време?