112

Анонимен

преди 12 години

ама слагате темата за Словения пък не публикувате темата дето един Сръбски *** взел за заложници 3ма Хървати в Украйна а?

111

ПЕНЕ

преди 12 години

Ти като спукаш гума , от паравителството ли търсиш помощ бре *** !

110

до терапевт

преди 12 години

А в България като спукате гума ,задължително те обират...а колата я дават на скрап...Даже няма да имате време да смените гумата Страхотно ,нали!

109

Майко мила ...

преди 12 години

Нашия вътрешен министър може да си простичък, може да си е арогантен, но поне си спи само с грозната жена. Щото - я виж какво става по света.

108

Friendly_Malinoa

преди 12 години

Навсякъде по света има самозабравили се прости *** (политици) и от двата пола. Малката разлика е, че на повечето места, когато такива неща излязат наяве, въпросната *** (политик) слиза от сцената и вратите на държавната власт доживотно се затварят за него/нея. А у нас най-много да го преместят от една държавна хранилка на друга.

107

PENE

преди 12 години

Тиквата беше записан , как НАРЕЖДА да се спр е, разследване за углавно престъпление и НИЩО !? Цецко Шлифера с шест апартамента , дето не може да докаже как ги е купил и НИЩО ! Андрей Иванов с имоти за 2 милиона и 120 години стаж :) и НИЩО ! Фидосова с рушвет от ТИТАН за 300 000 и НИЩО ! Калинка с фалшива диплома назначена , щото дъщеричка на пожарникар и НИЩО ! Пашата и Бойко си купиха Кремиковци и НИЩО ! Цветелинка е 2 милиарда и НИЩО !А тая , щото шофьора и карал с 200 подала оставка !?

106

терапевт

преди 12 години

Да не забравя, сънародници, ако минавате през бивша югославия, и спукате гума, не търсете помощ от правителствата им, може би още мастифофили има сред кабинетите им, та слагайте резервна и газ към Венеция.:)))

105

Цвъцко

преди 12 години

По-хубава е от нашя Цв.Цв. той също се замеси в скандали, ама не бяха толкова секси неговите, а и оставка не подаде. Браво на словенската МВР-шефка. Дано и в БГ си намерим такава красива министърка някога.

104

Анонимен

преди 12 години

Мале, мале какви *** има по този свят, ама остави друго, но се натискат да управляват!Този свят да не сподели съдбата на Содом и Гомор!

103

до терапевт

преди 12 години

На Тесла се дължи ,че човечеството познава променливия ток... Ама къде ти толкова ум в твоята изперкала тимберица. Дай ви на вас само да псувате и да освинвате! Пък и какво ли е променлив ток? Сигурно за теб е нещо свързано с перпетум-мобиле. Честно,ама вие наистина сте ненормални.

102

терапевт

преди 12 години

ненаситна е словенската министърка, та понеже сме във века на плурализма редно е да и влезем в положението. На въпроса, щом е скъсала от секс ония клети добичета, да и предложим минаване на по хай- левъл, от мастифи, на магарета, кончета и накрая слончета.

101

Анонимен

преди 12 години

Хърватия винаги са били приятели бой по каската за такива Еничари като тебе

100

до Килър

преди 12 години

то и ти ако беше много умен нямаше да мислиш коя дупка е затъпквал некав си мастив.Всеки неговата дупка си варди

99

Анонимен

преди 12 години

до 101:ем личимо е като ги хвърлиш в океана на дъното хаха

98

ПАТРИОТ

преди 12 години

Какви работи стават по света ...и то в хубавата Словения !!!...това е за онези ,които непрекъснато- по повод и без повод плюят България ---!!!,,,НЕ ,ЧЕ СМЕ ЦЪФНАЛИ ,НО ИМА И ДРУГИ ТАКИВА СТРАНИ ...и нека не си приписваме всички възможни недостатъци !!!!

97

рохас

преди 12 години

К'ва Хърватска бе? В Загреб като разберат ,че си българин ,яко бой по каската.

96

Анонимен

преди 12 години

нямам си бе ай дай някакъв линк за някво Порно да жула *** поне хаха

95

терапевт

преди 12 години

сърбите страдат от масова психоза, която разбира се е лечимо заболяване, но изисква определено време и бг. присъствие в Сърбия и Македония. Иначе Тесла с неговите перпетомобиле и т.н. фантасмагории можеше да е добър пациент.

94

Анонимен

преди 12 години

Божее, Боже, навсякъде едно й също, къде върви света?

93

Анонимен

преди 12 години

тука гледам има доста *** дето харесват тяхните братя Неандерталци наречени Сърби хаха да живее ХЪРВАТСКА!!