40

крушка с опашка

преди 12 години

Това което е направил е ужасяващо, но това което псевдо-демократичните партии правят с хората е не по-малко отвратително. Скандинавците са градили цивилизация векове наред за да създадът едно балансирано, толерантно общество с почти нулева престъпност, а съвременният модел на "отвореност" им напълни подредените страни с неграмотни, нечистоплътни, множащи се "хора" със средновековни разбирания и идеали. Как ви се струва да възпитавате едно дете и да го дадете на училище с 18 *** в класа???

39

pissed off

преди 12 години

...абе като гледам минусите май не съм само :D

38

Анонимен

преди 12 години

този най-вероятно ще го направят светец в норвегия... както е тръгнало писна ми по цял ден да слушам за този!

37

Психолог

преди 12 години

Чуйте баща му и търсете причината в детството!!

36

HM

преди 12 години

до 30 години??? Цялата съдебна система в европа е смотана... кви 30.... 3000000000 тря да е.

35

Томас

преди 12 години

pissed offНикой не те занимава тебе - не си длъжен да ме четеш - като не ти харесва - горе вдясно има един Х - можеш да го натиснеш. Не си само ти тук.

34

фбр до 31

преди 12 години

томас вече прекаляваш тук коментираш норвежеца а не да пишеш самата библият

33

Венсеремос

преди 12 години

До ТомасСтрашният съд идва защото така са написали тея дето са съставили религията ти. Вземи се събуди.

32

pissed off

преди 12 години

до Томас: изпий си хапчетата ии не ни занимавай със фанатическите си глупости за бог....

31

Томас

преди 12 години

ЗДРАВЕЙ отново *** - Бог няма нищо общо с лъжливия дядо коледа, великденските зайци и другите щуротии, които си изброила - ако не ти е ясно santa claus и satan lucas - сатана лукавия - е една и съща личност. Аз също не го оправдавам, просто казвам, че този човек не е луд. Има целенасочена медийна атака към нормалните хора и по-конкретно срещу Християните след като тоя извърши убийствата - това не е случайно деяние - а организирано такова. И ти казвам, че краят на тоя извратен свят ще настъпи, когато Бог реши, тази планета ще бъде унищожена, но по-важното е милостта на Бог. Поради Своята милост Бог ни дава възможност да сме отново при Него за това ни прати Спасител Христос който повярва в Него ще има вечен живот и греховете му ще са простени.

30

фбр

преди 12 години

психопат бил не го защитавам ама той е прекалено голям националист.казах ви късно е да казавте какъв бил.то и хитлер беше луд ама уби мил.хора и какво от това.

29

Анонимен

преди 12 години

Той не е луд, луди са тези които вкарават мюсюлманите в държавата, а при нас комунистите са представетели на ада, защото и потурчват народа

28

?

преди 12 години

Какво ли трябва да направи един психопат в Норвегия за доживотна присъда , щом 80 убити е напълно недостатъчно ??

27

pissed off

преди 12 години

Еми мн ясно че ще е луд, къв да е, че да избие 80 човека!

26

фбр

преди 12 години

стига сте плюли човека.вас исках да ви видя там.как ще го спрете а големизнайковци

25

Сливен

преди 12 години

Да вземат да пуснат двамата трима такива долу в махалата да навестят братята роми :)

24

Анонимен

преди 12 години

Томас, обзалагам се, че доктор Мартева ти говори нещо.

23

ева до Томас

преди 12 години

О, Томас, здравей отново! Пак ли ще водим онзи разговор за посланията на бог, страшния съд, дядо коледа, великденските зайци, феите и елфите? Просто има психопати - всеки от нас го вижда. Аз не го оправдавам този, очевидно е луд. Просто казвам, че такива като него винаги са съществували и те не са знамение за края на света, който няма да настъпи заради господ, а заради нас хората и защото планетата ни има жизнен цикъл като всяка звезда

22

но комент

преди 12 години

като мразеб мюсюлманите, и като бил такъв герой-що не е отишъл в Афганистан да се стреля с джихадистите?Не е луд тоя,леуди са тия, дето са му гледали сеира,като са знаели какво пише и какво мисли.И тайничко са се съгласявали с него.Че и оръжие му дали да си закупи-съвсем законно.И сега -ау, ама тоя е луд.

21

гурбетчия

преди 12 години

Ужас , максималното наказание за терористични действия е 21г.! Спомням си тук в този сайт четох,че в Мексико осъдили някакъв на 20г. за незаконно притежание на оръжие ,без дори да е извършил престъпление с това оръжие ! А този дано си излежи присъдата в една килия заедно с ***,араби и др. , те ще го оправят !