58

пю до Атила

преди 12 години

И какво като си казал? че ти даже една мазилка на стена не можеш да направиш, а си тръгнал света да оправяш? Ако искаш да докажеш, че си истински българин, първо си смени името по паспорт! Атила не е български хан. А за диверсията не ми харесва, защото от такива като теб вървя и плюя мръсотия. Лошото на такива откачалки като теб, че са много? Защото те създават ада ,невинни страдаме, а на нас си го изкарват своя радикулит. Хайде да направим бизнес и ще търгуваме и тук и там дето описа? Окей?

57

Сексолог

преди 12 години

Той и *** обича тези ласки...от Вучката...

56

Анонимен

преди 12 години

Катилке,отвори сластни джуки за литър топъл и благословен "златен дъжд"...

55

радо крана

преди 12 години

волен сидеров е *** /пасивен/

54

АТИЛА

преди 12 години

Истинските екстремисти в България са Русофилските Славянски Комунистически *** които трябва да избиват и ще се избиват.При последните избори Болен, наркоманското му *** и мутрата архонт ходиха в Руска църква да мятат метани, нали от Москва им финансират проектаАтака.Всички руски окупационни обекти на територията на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯКАЗАХ !!!Истината за България и Българите:bulgarya.tk

53

posledna novina

преди 12 години

gigandska krastavica preletq nad bulgaria

52

Хектор

преди 12 години

Те Българите са най-злите сарацини,но са във живота много толерантни към жените и другите вери.Колкото и да опитвах да им кажа да забрадят жените според корана и да не се опиват с вино те ми се изсмяха.И свинско си ядът и обреди стари техните си следват на езическия бог техен стар.Расипват жар и ходят по нея като същински караконджоли .Въобще държавата им е огромна и богатства има много.От Болгар излизат 50 000 войници и срещу който и да влязат в бран го побеждават.ИБН ФАДЛАН ,пътешествия на се

51

Волен Сидеров

преди 12 години

Бейрли май ще излезе АТАКИСТ?!?

50

пю до 49

преди 12 години

Като че ли си прав? Май от "Атака" се оказаха доста обективни? Аз не мисля вече да гласувам защото изгубих вярав политиците ни - те нип редават от много години насам. Но, ако говорим за обективно мислене, то изказванията на Сидеров се очертават с голяма доза такава. Може би и затова Американската дипломация и служби го мразят и работят за ликвидирането на "Атака" и дескридетирането и. Не видях в повечето политици особенна заинтересованост от това да сме силна независима възможно суверенна стран

49

Ники

преди 12 години

Само разстрел ше ги оправи тая долна *** мюсюлманска !!!

48

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРСКИТЕ КСЕНОФОБИ ДА ГО ДИШАТ!!!!!!!!

47

рави Маркузе

преди 12 години

Шабесия Американа(САЩ,заразена от Юдеофашизма) е опасната......

46

Анонимен

преди 12 години

Типично за нас...не обсъждаме проблема,а този,който е говорил за него....То и политиците ни са така....Цяла държава с празнодумци,които не виждат заплахата в собственият си двор...

45

пю до 38

преди 12 години

Аз не вярвам, че ако САЩ бъде унищожена злото ще изчезне. Злото е навсякъде. А империалистически войни правят много народи. Зависи доколко ще се самозабравят? Лошото е, не САЩ, а че САЩ ги командуват определени кръгове, които открито са искали иискат да ни унищожат и затова толерират ***, подстрекаващи ислямски фундаменталисти и др. това вече е опасното за нас и то се усеща от 1944 г. насам. Студената война не е свършила и докато не ни унищожат няма да спре. Но пък нашите ни предадоха.

44

някой

преди 12 години

Мит е, че национализмът е силен тогава, когато страната има икономически проблеми и хората са отчаяни. Типичен пример за този мит е Франция, в която Националният фронт винаги е имал силни позиции без тя да е бедна страна. Този мит умишлено се създава от *** - папагалите на либералната демокрация, за да се внуши на хората, че национализмът е нещо ретроградно, нещо, което се изповядва само от маргиналните елементи.

43

Распутин

преди 12 години

Всъщност Волен Сидеров е ИМАЛ право, когато говореше за опасност от ислямски фундаментализъм. Време е да чуем какво прави държавата и конкретно ДАНС с този проблем!

42

Анонимен

преди 12 години

"Добре развитата българска организирана престъпност". Какво повече да се каже?

41

Анонимен

преди 12 години

Това килимче, дето го показват запалено, е било запалено след като Атака си е отишла, т.е. е запалено от мюсюлманите. До кога ще го показвате на снимки?

40

Шоп

преди 12 години

Номер 20, свалих ти шапка!

39

до 32

преди 12 години

Ако си живял в империята на злото, като ученик в училище са ти отрязали косата , защото била дълга над 5 см,терористи са отрязали главата на баща ти, защото той бил ***, - едва ли ще си против Америка.