767

шопът

преди 13 години

Гласувате за ГЕРБ- гласувате за мизерия.Гласувате против ГЕРБ-гласувате за демокрация.Докато се държим като марули,ще ни управлява тиква.

766

обективен

преди 13 години

Леле леле,какви писари -комунисти или техни протежета!!!!!Запомнете едно....ГЕРБе единственото работещо правителство!!!!Борисов е министърът,който управлява истински!!!!И...се мъчи да оправя ГРЕШКИТЕ на БСП и сие!!!Та нали оня хамстер Станишев заяви пред цяла България,че нас КРИЗА няма да ни хване!!!!Какво стана....сега пък ГЕРБ им пречи...за какво...че не могат да продължат да крадат!!!Вземете се съвземете и....или работете за доброто на родината ни или...се скрийте и млъкнете!!!!!!!!

765

Бореца

преди 13 години

до 821!Приятелю ами ние вече близо 80 години живеем по Оруел още от 19 май 1934 година само господарите се сменяват!А сега нали разбрахте кой управлява нашата малка и бедна държавица покрай цените на горивата това са хора като Златев,Ковачки,Васил Божков,Бориславова,Вальо Захариев,Петя Славова и т.н.Да не си мислите че управляват Борисов,Първанов,Цачева и разни други свиркаджии а избориъе по принцип нищо не променят само затвърждават статуквото!Необходима е нова революция само че как да стане!

764

до 817

преди 13 години

до 817Кременче, това ти ли си, слънце? Поне пиши на кирилица и по различен начин - много лесно те разпознахме...

763

Анонимен

преди 13 години

ТРЯБВА НАИСТИНА ДА СИ МНОГО КУХО ПАРЧЕ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ОСВЕН АКО:- НЯМАШ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА- ТИТАН НЕ ТИ СА ПРЕВЕЛИ 150 000 ЗА НАЕМ- НЯМАШ КОНТРАБАНДЕН КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ- НЕ СЕ КАЗВАШ ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ

762

евтин PR отново

преди 13 години

Поредната платена публикация...Поредното поръчано 'изследване' на общественото мнение...Почти всичко в статията и в резултатите е в сверата на добрите пожелания за постигане на някакъв рейтинг, в сравнение с реалното положение...След толкова много евтин PR и евтин популизъм,след толкова много разочарования и неизпълнени обещания, едва ли някой ще отиде да гласува...А то май и няма за кого.Моди,след като прочетеш поста ми,може да го изтриеш, но това едва ли ще промени нещо.Особенно в днес.бг

761

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо по-страшно от Диктатурата на Простака. Особено когато последният е неграмотен, некадърен и адски самовлюбен.

760

анонимен

преди 13 години

АМА НИЩО ПОДОБНО

759

Шопът

преди 13 години

819-ТИ , ако ГЕРБ овладеят и президентството,ще се промени това.че ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ще изчезне и ще настъпи " 1984" на Оруел.

758

belalov

преди 13 години

Социологическите изследвания, понякога платени, само показват част от истината! А истината е,че с всеки изминат ден ГЕРБ ни вкарват в кризата.

757

Бореца

преди 13 години

Хайде кажете ми какво ще се промени и какво значение има кой е президент!Ако е Кунева какво става,ако е Калфин какво ще се случи,ако е Пожарникаря какво се променя хайде кажете де!Да не би да падне безработицата,ще ви увеличат доходите,ще намалят цените кажете ми какво толкова зависи от Президента ами нищо или почти нищо и за какво се напъваме да доказваме кой е по-най не знам какъв си!Това си е една измислена институция за парлама където някой се прави на велик и си прави паричките!БОЙКОТ!

756

мозъчен или безмозъч

преди 13 години

Познайте: мозъчен или безмозъчен си, ако гласуваш за някой от ГЕРБ???

755

RAMBO

преди 13 години

BORISOV DA KAJE NA BALGARSKIA NAROD KAK VLIATELEN DEPUTAT OT GERB IZDARJA S DARJAVNI PARI ZARA MODELKATA KOIATO MU E LIUBOVNICA I METRESA.A OT 1 GODINA DEPUTATA OT GERB IA E IZPRATIL V AMERIKA-NIU IORK DA UCHI AKTIORSKO MAISTORSTVO S DARJAVNI PARI A TE SA PARITE NA MIZERSTVASHTIA NAROD.SASHTIA DEPUTAT OT GERB E OBESHTAL NA ZARA MODELKATA ZA V BADESHTE DA IA NAZNACHI V AMERIKA V DIPLOMATICHESKATA MISIA NA BALGARIA I DVAMATA DA SI JIVURKAT S DARJAVNI PARI,SVALENI OT KOJATA NA BALGARSKIA NAROD-ISTI

754

шопът

преди 13 години

Социологът Юлий Павлов,който е брат на медийния магнат и олигарх Любо Павлов (Пъпката) , прави обективно изследване?! Добър виц,много добър. Най-добрата комбинация за манипулиране на общественото мнение е тази между социолог и медиен олигарх.

753

ДС

преди 13 години

Всички вече сте регистрирани, честито !

752

МУА-ХА-ХА-ХА

преди 13 години

Важното е,че най-големият айдук,*** ваньо "дуна у гайди"! :))))) А,наздраве!

751

Анонимен

преди 13 години

812 - Ти как разбра, че комунистите пищят. Пищи народа. Комунистите са си много гот. Олигарсите, монополите и контрабандистите никога не са имали по-сигурен гръб.

750

бивш комунист

преди 13 години

до 804А защо комунистите пищят?

749

ВАЛИ

преди 13 години

Знам,че трябва да гласувам,но за кого?Никой не ми допада.Всичките са ми антипатични и много,много лъжливи.

748

Анонимен

преди 13 години

За 796 Не сме зак-А-сняли,***. Четем ви простотиите герберски и се радваме на паническото ви скимтене.