58

vess

преди 13 години

абсолютно си прав. няма по-голяма лъжа от религията.

57

Тоягата

преди 13 години

Какви свещеници бе!Разбойници богохулни!Преди три месеца спасих едно бабе от юмручните удари на един свещеник ат централен храм на областен град,който не бие бабички за пръв път.Жалват се те на Владиката,но все толкова...никакво отношение!

56

Кандидат Психолог

преди 13 години

"поповете да го духат !!! църквата да го духа! онзи фанатик Николай да го духа!!да на Вярата!Не на религиите!"отдайте кесаревото на кесаря,божието на Бога" !"Това като гледам си го написал "от душа" в смисъл така ти е дошло."Поповете не са над закона ,да почнат да дават отчет какво правят с парите си !дедо ви николай носи скъп ролекс и кара БМВ 5 !!!!религията е враг на хората! "Ама това си го написал за да "присламчиш" и други хора към твоята идея.

55

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Докога ще търпим обвиненията срещу Светата Църква?Докога ще слушаме слугите на Сатаната?Има само един правилен избор - Бог!

54

albast

преди 13 години

поповете да го духат !!! църквата да го духа! онзи фанатик Николай да го духа!!да на Вярата!Не на религиите!"отдайте кесаревото на кесаря,божието на Бога" !Поповете не са над закона ,да почнат да дават отчет какво правят с парите си !дедо ви николай носи скъп ролекс и кара БМВ 5 !!!!религията е враг на хората!

53

of53

преди 13 години

napravi go takmo 6te otide6 pri svoq Komir hahahahhahah

52

до 51

преди 13 години

ами, поповете защо са сложили ценоразпис на Светите Таинства, като са свещенни?!

51

do 51

преди 13 години

q vzemi se zasterliai

50

до 30 и 31

преди 13 години

не православната вяра е непобедима, а учението на Христос което съществува толкова хиляди години, въпреки извращенията в църквата, превръщаща всичко в политика и икономика

49

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Как смеят да искат от Светата Църква да им дава пари!Същността на Божият служител е свещена! Само Бог има право да ги съди!Наказанието идва, покайте се!

48

Боян

преди 13 години

Църквата отдавна се откъсна от народа,преди десетина години,не пропусках празник без да ида в Църква,днес не стъпвам там.Мога да бъда Християнин,и без да ставам съучастник на тези безверници и крадци.Говорят за морал а се дърпат за брадите за свещоливницата,мразя ги,Бог чува и извън Църквата,те имат нужда от мен,аз от тях -не.

47

...

преди 13 години

Християнин съм, но както повечето неща у нас и тази "професия" е изродена. Милиони левове се въртят всяка година от продажби на вощеници, приходи (недекларирани) от наеми, ренти и пр. "Нашата църква" знае само дай, дай и дай още. На някого помогнали ли са? Из манастирите стават извращения, а в църквите се напиват още по обяд. И това го знаем всички. Дядо Николай (който е по- млад от мен) ходи с лъскави коли и охрана. От "любовта" на Божите чеда ли се пази.

46

Mечо Мечев-Мечистия

преди 13 години

Църквата да престане да се ослушва и да започне да плаща данъци като всяко търговско дружество! Аман от "изключения" - да се спазват законите от всички. Налапали са се като кърлежи, а нищо, нищичко не правят за бедни, болни, хора в нужда, на всичкото отгоре - нито левче данък за всичките земи и богатства, дето са ги окрали.

45

Анонимен

преди 13 години

Сатанистите са се толкова заблудили и са обречени,че за тях вече е късно.Съжалявам.Гадове оставете на мира Православната църква има кой да съди!

44

насо

преди 13 години

до 35 и 39брато, тая твойта уста л*йняна само за *** става!не цапай форума с глупости.Имало кой да съди всички, да сме оставели светите хора... ами може ли да ти опна жена ти, пък ти ще кажеш на съдята, че ИМА кой да ме съди

43

A PROVERAVAT LI

преди 13 години

A PROVERAVAT LI DJAMII I SINAGOGI ??? NE !!!

42

иво

преди 13 години

"Ако служителите на тези органи наши братя и сестри православни християни, са съгласни с това, грехът е техен. Един вид, ако си вършат работата, възложена им от закона, грях им на душата! Проблем за инспекторите православни християни.А хората които работят в църквата продавачи на свещи , певци и др.,там май е големия цирк и там трябва да проверяват

41

анонимен

преди 13 години

Хора, какво им става на тези "свещенници" дето се возят в ес класи? за какви се имат? като вляза в църката са като лешояди - тук сложи свеща да е на по удобна позиция, че след секунди се прибира за да се претопи наново и пак да се продаде.Отвратих се от тях - един говори пи мобилния, другия паркирал в двора на църквата, третия премята некакви пари също пред иконите, как да вляза отново? И това на Коледа. Ужас!!!!

40

чичо ти Пичо

преди 13 години

Ало,турчина *** с минуса на пост 40...Кое точно те притеснява...Или си поп и си гузен?

39

Библията

преди 13 години

6 Аз съм Иеова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството.7 Да нямаш други богове освен Мене.8 Не си прави кумир, подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята доле, или което е във водите под земята;9 да не им се кланяш нито да им служиш; защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,10 и Който показвам милост към хиляди поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.11 Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита за безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.12 Пази съботния ден, за да го освещаваш, според както Господ твоят Бог ти заповяда.13 Шест дена да работиш и да вършиш всичките си дела;14 а седмият ден е събота на Господа твоя Бог; в него да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, ни волът ти, ни оселът ти, нито някой твой ***, ни чужденецът, който е отвътре портите ти, за да си почива слугата ти и слугинята ти, както и ти.15 И помни, че ти беше роб в Египетската земя, и че Господ твоят Бог те изведе от там със силна ръка и издигната мишца; за това Господ твоят Бог ти заповяда да пазиш съботния ден.16 Почитай баща си и майка си, според както ти заповяда Господ твоят Бог, за да се продължат дните ти и да благоденствуваш на земята, която Господ твоят Бог ти дава.17 Не убивай.18 Не прелюбодействувай.19 Не кради.20 Не свидетелствувай против ближния си лъжливо свидетелство.21 Не пожелавай жената на ближния си; ни да пожелаваш къщата на ближния си, ни нивата му, ни слугата му, ни слугинята му, ни вола му, ни осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.