37

Даола

преди 13 години

Млади високо образовани индийци смятат,че живеят в една от най-демократичните държави в света - въпреки, че там има ужасяваща бедност и болести ! Блазе им ! Сигурно затова се спасяват в САЩ и понеже са умни и дсициплинирани имат дора работа.

36

Тони

преди 13 години

Интересно как изчислихте колко изяждат на вечеря. Като разделим изброеното на хората, излиза че всеки изяжда по килограм на ядене. Ех тези индийци как си хапват само.

35

...

преди 13 години

Този го знам, живее в "Столипиново".

34

Ташунко

преди 13 години

И нашите индианци са така, ама не си ги гледат, а ги оставят на нас...

33

тъп

преди 13 години

А тъщите в бройката ли са?

32

bah

преди 13 години

do eskorpiopo skoro Balgariq da vzima primer ot tqh,zashtoto broi na balgarite vav BG e mnogo malak,a na *** e golqm i stava vse po golqm,taka che si gledai sobstvenniq si giol

31

Томов

преди 13 години

Станахме 7 милиарда, айде стига с тая дивашка варварщина.

30

аз

преди 13 години

Щели да управляват света заедно с Исус! Няма как всяка секта (дори и източна да е) да не намеси и Иисус!

29

Анонимен

преди 13 години

Секта от 4000 човека на фона на 200 членно семейство си е направо семейно събиране с приятели! Абсолютна грандомания! Едва ли може да ги задоволи и обича всичките ама да има!

28

:)))

преди 13 години

Макар, че 46% от индийчетата страдат от недохранване. Според проучване на Голдман Сакс до 2020 националният БВП ще нарастне 4 пъти, а до 2050 ще задмине този на САЩ, но Индия ще продължава да се води страна с ниски доходи на населението.И, въпреки, това има много недохранени индийски деца.В Индия кравата е свещено животно.В Индийската култура,когато влизате в нечий дом трябва да се събуете.Когато поздравяте някой по-възрастен,събирате дланите си една до друга,после коленичте и докосвате краката му с пръсти,така демонстрирате ,че сте вървели по-малко километри от него.Когато седнете на масата с индийци,трябва да си сипете,само това,което ще изядете,не обиждате домакина,оставяйки нещо в чинията.Повечето индийци практикуват йога и вярват в прераждането.

27

eskorpio

преди 13 години

eto otkade moze da vzema primer Rusia a ne da stava u4astnik v ;Davai pozenimsya;

26

Анонимен

преди 13 години

Какъв инцест пада там, не е истина!

25

:)))

преди 13 години

Индийците са богата нация, само отглеждането на ориз им е достатъчно за препитание. Индия е един от водещите производители на чай, захарна тръстика, царевица, бобови култури, пшеница, фъстъци, тютюн(на 3-то място в света). Страната разполага с едни от най-големите оризища в света и от края на 70-те години задоволява нуждите си от ориз. Индия е световен лидер в производството на подправки джинджифил, индийско орехче и др.Животновъдството е също силно развито в Индия. Едрият *** се отглежда предимно за мляко. Тъй като кравата е свещено животно в индуската религия се използва само млякото.

24

Анонимен

преди 13 години

Кокошките са абсолютна измислица. Пък и как виждате индиец да изяде 1/6-та кокошка, 300 грама картофи и 600 грама ориз за една вечеря? При това това дума основно за деца. Килограм и нещо храна, при това не броим добавените течности.

23

jasemi

преди 13 години

*** работа!

22

ДО 11

преди 13 години

Индиец има 39 жени и 94 деца от тях - ОСТАНАЛИТЕ ДО 181 СА ПОМАГАЧИТЕ МУ....да оправя жените му...

21

преди 13 години

Сигурно истината е съвсем различна от написаното в статията! Вероятно не са жени, а крави. Той е ерген на 67 години, но членува в секта, където вярват, че ако умре като девствен ерген на оня свят ще има неограничен брой жени. По професия е готвач в местното училище със 100 стаи и след като издои кравите си сутринта сготвя картофите и ориза за обяда на учениците.

20

17

преди 13 години

пич,извинявай,ама толкова храна няма как да я намериш или изработиш в Индиятоя пуска *** да крадат кокошки,сигурно половината села около него са изревали..

19

Анонимен

преди 13 години

Напоследък съм свободен - мога да задоволявам 99% от жените му.На сухо мисля да оставя само най - дъртата.Тя и без това е все заета да готви ........

18

Анонимен

преди 13 години

Какви ли са социалните помощи в тоя щат? Що да не може? Вижте техните сънародници в *** как могат, амо тоя не могат да го стигнат. *** истории. Тоя училище им е направил поне.