186

Безпартиен

преди 13 години

До 168Сега спокойто прочети ,това което си написал... Няма да гледаме цинизмите. Те са въпрос на възпитание. "Изреченито" то ти е безсмислено.Има нещо съмнително. Или си "резак" ,или ***...

185

и пак КАЗВАМ

преди 13 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!

184

БОЙКО

преди 13 години

Ей ШАРАНИ,РАДВАМ СЕ ЧЕ СЕ ВСЛУШВАТЕ В МОИТЕ МЪДРИ СЛОВА! Ето строя магистрали,спортни зали,детски градинки и ги откривам - режа лентата и толко. Са кат са гракнали гоцевите комунисти с/у мен - искат да ме свалат...Обаче аз съм пич и нема да им се дам к'вото и да напраат...Консултирах се с "котараците",златевия ,цветето и други другари и те са на мойто мнение...Оставката ми е в левия джоб,но нема да я вада на пук на гоце и червената му свита...Толко!

183

Анонимен

преди 13 години

kak ne vi pisna samo da napadate kak spite ot zloba

182

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ(ДС) - потъва като ТИТАНИК!

181

Анонимен

преди 13 години

Тоз престъпник-гаргамелрда каже за спряното разследване и спрените репортажи за сградата -харизана на негов човек-рухнала у убила две момичета!Да каже как се реституира сграда,която НИКОГА не е била частна-Руският клуб!Да каже за новините на турски по БЪЛГАРСКАТА телевизия!Да каже за преследването на журналисти-несъгласни с режима му!За Другите престъпления вече го питаха други форумци

180

до182

преди 13 години

Не ме гони защото вече бяга и се крие зад измислени проблеми.

179

Анонимен

преди 13 години

Държавата се "ръководи' от една мутра(ДС)БКП със съветник агент-хулиган(ДС)БКП СОТИР Сидеров...*)))))))А ние БЪЛГАРИТЕ искаме ПРОСПЕРИТЕТ...*)))))))СРАМНО - ТА ЧАК ЖАЛКО!

178

ЧЕТОХТЕ ЛИ

преди 13 години

Kнигата на Григор Лилов ,,Проекта Б. Борисов"?

177

4elovek

преди 13 години

KOMANDIRA DO SRIADA DA VJRNE OKRADENITE 70 000 000 000 lv. OT NEGOVATA PRIVATIZACIA...

176

МУТРА

преди 13 години

Дали ББ и Герб са за правова държава и за отдалечаване от Москва - това за мене е въпросът на въпросите???

175

Анонимен

преди 13 години

Борисов е най необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник-мутра ,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам.А ШАРАНИТЕ му се възхищават...!?!?!?

174

до 179

преди 13 години

Агони ли те нощем със сатърчето,а? Шизофренията ти е в последна фаза,а и си объкал форума...Марш в дума!

173

махни се

преди 13 години

Тоя Цветанов може ли да е толкова нагъл?!?!? Оплеска всичко! Е, с какви очи оставаш като министър?! Пречиш на цяла България,а на своите най-много! Постъпи като Божидар Димитров-премахни воденичния камък т.е себе си от врата на партията! Вредиш!

172

СЪС СК - НАПРЕД

преди 13 години

ей заради тая наивност сме на това дережде. Все някой друг му бил виновен на наш Бойко. А той вече втора година управлява. Други управници за няколко месеца направиха така, че народът усети подобрение, имам предвид управлението след 1997 година, ала вие не го помните явно. Но проблемът е в това, че целокупната ни природопопулация е склонна да прехвърля вината все на някой друг, и затова по тази причина Бойко й се вижда така симпатичен. Да чакаме Бойко да има доблестта и да поеме отговорност е все едно да чакаме от умрял писмо. Ще увърта и ще шикалкави до последно. Нашият народ си пада по шмекери на дребно и затуй си и патим. И ето, вече втора година народът изкупва вината за овчедушието си. Дъвчете си баничките с боза, преглъщайте, ама продължавайте да вервате на кумира си. Всяка наивност се заплаща твърде скъпо, даже с лихвите.

171

Гагов до155 Иван

преди 13 години

Точно си го нарисувал тоя ментараджия Костов. Той разруши Б-я. С порите на Сорос инсценира криза и взе власта. Мястото на Костов е в затвора. Сега нямаше да е депутат ако Първанов не се бе огънал пред Барозо и съда регистрира синята коалиция. Но на Костов няма да му се размине . Той е мефистофел за Б-я.

170

мафията ДС

преди 13 години

Сега вече и заслепените от блясъка и безрезервната подкрепа, изразена от благородните функционери на Европейската Народна Партия, за мисията на ГЕРБ виждат с ума и сърцето си, че политическият режим в страната ни, преминал плавно и незабележимо от републиканско-демократичен в олигархично-деспотичен, върви твърдо към установяване на лидерска фашистка (партийна) диктатура от полицейско-пролетарски тип.

169

български ИДИОТ

преди 13 години

От 10 години Костов не на власт! И всеки ден казва и обяснява какво се случва, предупреждава как се унищожава и ограбва България, съветва какво трябва да се направи, за да станем нормална държава и да ни уважават в Европа и света. Сега ни сочат с пръст и не ни вярват. Няма по-бедна, по-корумпирана и незачитаща законността държава от България. Но аз вярвам на Синята коалиция и на умния Иван Костов и неговия екип. А от такива като вас дето мърморят, плещят глупости, припяват на комунистическата пропаганда и не знаят какво искат, вече ни писна. Ако не можете с нещо да сте полезни, то поне не говорете празни приказки.

168

Васко

преди 13 години

Боко потъва бавно ,но беобратимо!

167

МИКИ

преди 13 години

АБСОЛЮТНО ясни позиции на СК, зад които стоят много български граждани : 1.Аеца- закопаване ..НЕ. 2.ДС- мутрите - вън отвсякъде и навсякъде..Не за друго , а защото ПРОДЪЛЖАВАТ да са просто ДС- мутри..) 3.Реформи. Или ще бъдем европейци или крепостни на руските олигарски и техните ГОЦЕ- агенти в България .. Браво на Синята коалиция ..САМО ТАКА.. Сега да го видим БОЙКО - кой си и за КАКВО се бориш..А онзи *** - воленчо , руския агент - също ...