9

Анонимен

преди 13 години

От днес си спирам!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Така е. Гордея се със себе си, че успях да ги откажа, обаче каква мъка ми беше в началото-аз си знам. Будех се посреднощ с мисълта да запаля! И после поне няколко години след това бягах от пушачите защото знаеш, че остана ли в тяхната компания няма да устоя и ще си поискам цигара. Е, сега след 10 години гордо мога да заявя, че вече нямам проблем, въпреки че и сега понякога тайничко ми минава мисълта за цигарка, но не е това натрапчиво желание от началото. На всичкиборещи се успех!

7

:))))))

преди 13 години

Gore-dolu i pri men e shodna situaciata. Dano da zadarjim polojenieto :). Uspeh!

6

А

преди 13 години

Това е психическа нагласа. Докато не убедиш сам себе си, че ги спреш - няма как да стане. Другия вариант е просто да ти писне и да им теглиш една.Четох и в една книга един как го отказаха от цигарите. Негов приятел му пускаше 24h в денонощието смси по различно време кога да запали 1 цигари и оня откачи и намрази цигарите-:)))

5

IVAN

преди 13 години

PU6ENETO SE OTKAZVA MNOGO BYRZO.PROSTO VZIMA6 20 PU6A4I,OTKARVA6 GI V PLANINATA V SPECIALEN LAGER BLIZYK DO ZATVOR.I TAM NA 4IST VYZDUH PO 8 4ASA NA DEN DA RABOTQT ZA PREKARVANE NA ELEKTRI4ESKI KABEL,PRAVENE NA PODPORNA STENA NA QZOVIR ILI NE6TO DRUGO.SLED KRAQ NA RABOTNIQ DEN,HUBAVA HRANA I PO4IVKA. I TAKA SAMO 2 MESECA PRI STROG REJIM BEZ CIGARI I SA GOTOVI. ZA6TO JIVOTNITE NE PU6AT CIGARI????!!PRIRODATA SI ZNAE NEINOTO I VINAGI NAMIRA HARMONIQTA!

4

Всичко е

преди 13 години

въпрос на психическа нагласа ; аз изпушвах цигари на стойност 10 бели хляба на ден !!!! когато го осъзнах , ги отказах- преди 5 години ; ПУШИЛ СЪМ 40 ГОДИНИ ...

3

Иван

преди 13 години

И аз съм ги отказвал 5-6 пъти. Тегаво е гадно е но свикнеш ли всичко се нормализира. Сега на пуша от 2 години и се чуствам съвсем нормално. Един, два съвета от мен като се опитвате да ги спрете. Започнтете ли да мислите за това, че ви се пуши гледайте да се разсеете веднага с нещо иначе ще запалите. Мине ли 1 месец от там вече е много по-лесно. И запонете никога не трябва да пушите каквото и да е нито наргилета,лули,пури или пуретки те ще ви върнат в изходна позиция :)

2

Има нещо вярно

преди 13 години

P.S.Да допълня - цигари не се отказват с воля. Цигари се отказват когато човек дълбоко в себе си осъзнае, че не се нуждае от тях. Прочетете книгата на Алън Кар и ще разберете за какво става въпрос ;)

1

Има нещо вярно

преди 13 години

Аз от един месец не пуша и това ми е 5 -то отказване и мисля да е за последно! Вече изобщо не ми липсват цигарите и нямам никакво намерение да ги започвам. Вече имах доволно много стресови ситуации и щом не направих издънка досега, не мисля да направя за нищо на света. От 31 години 15 пушене... Стига толкова...