175

Боко Тиквата

преди 13 години

Гадна мутро! Подай си оставката! Целият народ те мрази и чака да пукнеш за да се ИЗСЕРЕ на ГРОБА ТИ!

174

Анонимен

преди 13 години

Колкото и герберски глупци да отричате и каквото и да кажат от един корумпиран държавен орган всичко си личеше по изказванията и действията на вашия измислен лидер-кратуната!

173

11111

преди 13 години

мааалеййй, горкият Боко да зависиш от некви луди, дето не си пият хапчетата редовно, мааалеййй, баси падението. Всъщност, пази боже тази държава, която отпре до откачалки като тези от Атака

172

Анонимен

преди 13 години

Глоба за такава проява на показ. 100. 000 лв. глоба... Да видим дали ще е така....Глобите са много ефикасни и лечебни.

171

za 171

преди 13 години

Те даже и з аопозиция не стават..........освен да реват ,че им резнаха контрабандата, какво друго са направили? Опозицията е коректив на управлението..........не че герберите са мечтата на избирателите, ама онез импотентници - с тях и без тях

170

Анонимен

преди 13 години

Трактора е истинския играч Боко не го вдига пред него.Какво стана-Боко прекара СРС-та за да могат неговите хора и партия да използват тази власт,а тя каква стана Тракторчето удари Боко когато беше най-силен и се обърна срещу него,измъкна се от съд и политическо влияние и сега ГЕРБ треперят като листове,кой е певеца!

169

РуменП

преди 13 години

Добре че не се поливаха с водка, щеше да ми е много жално.

168

срещу вота

преди 13 години

Тъй като Бирен Бойко настоява неговите статисти, пардон, депутати, да го мразят, значи, за да му угодят и да му докажат желаната от него омраза, те трябва да гласуват срещу вота! Така че, ако вотът бъде отхвърлен, това ще означава победа за тиквения герб!

167

отдолу?

преди 13 години

Мокро шоу в парламента! Къде са мокри депутатите - отпред, отзад, отгоре, отдолу или по средата?

166

анти-РЗС

преди 13 години

До Мирен: Мирувай си там и не казвай, че РЗС не са омърсени. Те са създадени от омърсени личности. Яне- Гей; Трактора- Гей Разбойник.

165

Анонимен

преди 13 години

БСП-то са повервенели от яд.. Бойко направо им разката фамилията. Браво браво.. така трябва да се отнася човек с комунистите.

164

Избирател

преди 13 години

БСП е добра опозиция. Там й е мястото. Завинаги.

163

Евродепутат

преди 13 години

Колкото повече опити се правят за дискредитиране на лица и партии, толкова повече хората имат чувство за преднамереност, користност и лични интереси. В случая с ГЕРБ и Б.Б. случаят е същия. Затова и рейтингът му сред масите е все още изключително висок, въпреки всичко. Народът се оказва по-умен от Станишев, РЗС, Алексей Петров и всичко около тях. Спомените от миналото са пресни. Доверие се губи лесно. Трудно се изгражда отново.

162

Срам

преди 13 години

Какво очаквате от депутатите на една мутра - Алексей Петров, освен да се държат силово и мутренски? Те други доводи освен лъжи и манипулации нямат. А сега и на физическа саморазправа налитат вече!

161

Анонимен

преди 13 години

Може да е прочел само една книга, но е прочел точната книга - трактатите на Сун Дзъ ;)...Затова ги гаври така..

160

Vasco

преди 13 години

Какво може да се очаква от един резесарин тракторист, освен простотии. Звукозаписно ТК(Р)ЗС - "Трактора" търси опитни звукомонтажисти за направа с ръчна доработка на СРС хитове от новия албум "Прецакай Бойко". Заплата 100 000 (на заем).:)))) Търсим човек веднага, защото старите ни хитове потънаха безславно в дъното на класациите!:)))))))

159

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Докато си губех времето да гледам Вота в Зоопарка, се оказа:Оригиналите на СРС-тата са унищожени!Малииии, колко удобно!И ся кво, Бойко Контрабандиста ще се отърве?Е ама за чак толкова *** народ ли ни взеха!?

158

Анонимен

преди 13 години

До тук като слушам това което изнасят министрите и критиките на опозицията определо си мисля че критиката е изсмукана от пръстите в повечето от случаите.Очаквах повече факти от опозицията, но нещо не виждам такива, някой министерски доклади дори останаха без реплики или с несъществени забележки.

157

за 158

преди 13 години

Боко е по-умен от стадо позитанци.........А чел само една книга...........ако беше прочел 2 кожите на *** щяха да съхнат вече по околовръстното

156

СРАМ

преди 13 години

Четири години Станишев беше заложник на Доган...Министърът на земеделието ни беше турчин......Левски би се обърнал в гроба. И сега тръгнал да лае ,играейки с турците ...СРАМ и ПОЗОР.