31

Анонимен

преди 13 години

Ами държава на охранители.......кво толкова.То Премиера е охранител та кво остава за Маргините.Честито на селяните бугарски.

30

Българин

преди 13 години

Само прегледайте криминалната хроника например в тоя сайт - почти всички престъпления се вършат от РЕЦИДИВИСТИ, които вече имат такова досие, че ако се спазваха законите, би трябвало да са в затворите, а не по улиците... Прочетете наказателният кодекс, за да се убедите, че поне половината *** в тая държава би трябвало да са в затвора... но цялата тая *** е на свобода - ЗАЩО ?!?

29

Тони

преди 13 години

Не ме интересува колко са охранителите. Те от моите данъци не се хранят. Тия, дето търкат държавните столове и не си вършат работата, те ни съсипват.

28

Статистик

преди 13 години

Мен, охранителите в България са над 150 000. Не знам тези 60 000 от къде ги измислиха. Да, в това число са и пенсионерите, които пазят паркинзи - ама нали се сещаш, че това се налага защото полицията практически липсва !!! В това число за и пъдарите по полетата, но съществуват по същата причина. Няма НИТО ЕДНА смислена причина за изхранваме и полиция в България. Тя практически не съществува.

27

Joro

преди 13 години

А на мен пък ми е интересно дали има такава статистика за продавачи. Сигурно са 600000

26

Българин

преди 13 години

Но има и нещо друго - щом имаме най-много частни охранители, най-много ушеви *** и най-висока битова престъпност в Европа и това - ЕДНОВРЕМЕННО - значи нещо в тая държава УЖАСНО НЕ Е НАРЕД - и то на по-високо ниво.Направете сметка - 7 000 000 население, 110 000 охранители и ушеви - тоест горе-долу на 60 граждани - един - престъпността би трябвало да е близка до нулата...Проблемът е, че бандити с десетки извършени и доказани престъпления са на свобода, а не в затворът и вършат нови !!!

25

Свиреп до 15

преди 13 години

Какво твърдение бе *** ?! Човека задава въпрос !!! Простичък - защо плащаме над МИЛИАРД лева годишно за заплати на неквалифицирани и доказано прости полицаи ?! По каква причина , след като се налага да плащаме за същото на застрахователи и охранители ?! С тези пари, няма да остане една гадна детска болест, но ние НЕ. Даваме ги за изхранване на абсолютна сбирщина от *** !!! ***, гадна територия на име българия !

24

Статистика

преди 13 години

...56 486 охранители вардят 56 мутри...

23

Българин

преди 13 години

1 - ако т.нар. "полиция" си вършеше работата, охранителите щяха да изчезнат от самосебе си, защото нямаше да има нужда от тях и никой нямаше да ги наема. Щяха да останат 2-3 000, охраняващи разни вип-гъзари и толкова.

22

do:18

преди 13 години

По тази логика и в останалите страни също ? :))

21

sot 2

преди 13 години

az shte vi kaja za kakvo ima tolkova ohranitelni firmi v BG zashtoto e golqma perachka na pari,te sa za proverqvane ot darjavata,no nqma da stene,zashtoto shefovete na tezi firmi sa bivshi policai

20

Анонимен

преди 13 години

Congratulation Borisov!

19

sot

преди 13 години

trqbva da ima koi da varchi rabotata na policaite

18

Анонимен

преди 13 години

Абе хора. В тая категория са примерно и пенсионерите във входовете и по паркингите! Аман от манипулации! Мислете малко преди да пишете, мислете!

17

Gen

преди 13 години

А пък аз не плащам нищо на никого - даже и врата ми стои отключена - просто няма кой да ме обере тук.

16

Българин

преди 13 години

56 486 офранители - та това е средноголям град !!! Има ли нужда от друго доказателство, че мръсните ушеви прасета не си вършат работата, за която ние данъкоплатците, щем - не щем им плащаме ?!?Предлагам МВР да бъде ЗАКРИТО - така и така тия торби нищо не вършат - на частните гардове да се дадат полицейски парвомощия, на тях по може да се разчита !!!

15

До Данъкоплатец

преди 13 години

Смешно е Вашето твърдение

14

Анонимен

преди 13 години

Гвардията на Боцето.

13

до 12

преди 13 години

Е ти какво очакваш бе мен ? 60 000 полицая, още толкова жени, по два пъти родители и още два пъти по толкова полицаи-пенсионери. Ми то половината държава са торби. От тези, с мазните фуражки.

12

Анонимен

преди 13 години

Не давайте на ДАНЪКОПЛАТЕЦА МИНУСИ. АБСОЛЮТНО ПРАВ Е. Ако в България имаше действаща полилиция, нямаше да има нужда от всичко което е споменал. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ГЛУПАВИ ?